2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tam bacagin basladigi yer ise bendede oluyor arada. Sanki oraya kramp girmis gibi dün olmustu en son baya sürdü hatta

Sağolasın canım ya içim rahatladı

Tam bacagin basladigi yer ise bendede oluyor arada. Sanki oraya kramp girmis gibi dün olmustu en son baya sürdü hatta
Evet evet bacagin basladigi yer :)
Diyorum ya ben mi cok mizmiz oldum neden sürekli bir yerlerim alarm veriyor :))
Valla sizi gorunce icim rahatliyor kizlar

Elevit iyi sanırım. Kendim sağlık ocağına sorup eczaneden alıp kullansam zararı olur mu kızlar. Elevit kullananlar yazarsa çok sevinirim

Elevit iyi sanırım. Kendim sağlık ocağına sorup eczaneden alıp kullansam zararı olur mu kızlar. Elevit kullananlar yazarsa çok sevinirim
Cnm been hastaneye yatisim yapildiginda basladilar bana..elevit kullan dediler..ama bi arkadas iceriginde domuz jelatini oldugunu soyledi..daha soramadim hemsirelere unuttm hep

Parol çok hafif bir ilaç canım geçmemesi normal. Bana enseme tepeme buz koymak çok iyi geliyor baş ağrısı olunca.
Cnm been hastaneye yatisim yapildiginda basladilar bana..elevit kullan dediler..ama bi arkadas iceriginde domuz jelatini oldugunu soyledi..daha soramadim hemsirelere unuttm hep
Evet ben de onla ilgili yazı okumuştum. Kızıma hamileyken elevit vermişlerdi. Okuyunca şok olmuştum. Firma itiraf etmiş demişlerdi. O yüzden ben ocean mummy aldım. Jelatin balık kıkırdağından. İçim rahat olsun dedim.

Baktim iceriginde jelatin diyr ama baska bisi yazmiyr..hastaneden cikinca kendi dr.umla artk degistiririm sanirim cnm burada bunu verdiler..insallah dogru degildir demektn baska bisi yapamiyrm suan

Parolu hiç tüketme hiç işe yaramıyor ilaç içtiğinle kalıyorsun

Gebelere verilen etkisiz ilaç. Etkisiz olduğu için işe yaramaması normal

@meryl_streep O optumkibbye
Kızlar hipotiroidi, guatrın yavas calısması ve bundan dolayı tiroid hormonunun az salgılanması. Tiroid hormonunu bebek üretemeyip bizden kullandıgı için az salgılanması sorun yaratıyor. Zeka geriligi, düşük tehdidi vb. O yüzden bize takviye veriyorlar, ilaç dediginiz şey tiroid hormonu. Yani progestan gibi (progesteron hormonu) yani bebege geciyor zararlı gibi bir şey yok. Zaten hormon ve gerekli bir hormon.
Meryl arkadasımın da tam tersi tiroid hormonu olması gerekenden fazla üretiliyor. Bunun bebege nasıl bir zararı var bilmiyorum fakat tiroid problemlerinin gebelikte cok onemli oldugunu ve önlem alınması gerektigini biliyorum. Bence 2 doktor kullan biri kullanma dediyse bir doktora daha sor ama ben sanırım boyle bir durumda kullanırdım.
D vitamini ve folik asite gelince... her ikisini de kullanabilirsin. Folik asiti hayatın boyunca kullanabilirsin. Belki dr karacigerine yuklenmemek için biri bitsin digeri baslasın demiştir ama ben günde 8-9 tane ilac, takviye kullanıyorum. Euthyrox 25mg(tiroid hormonu), impryl (folik asit, çinko, b3,b6) , coraspin 100mg, nutrivit D, omega 3, maltofer (demir), progestan ve osende b12. Yani ben ölmediysem sen rahatlıkla d vitaminini kullanabilirsin

Benimde geçen randevuda doktor dedi erkekse belki görebilirim çok da ümitli gelme dedi ama yine de ümitliyim tabiji:) bende kız istiyorum da bakaljm eğer o kadar net pipi de görünürse erkektir
ya daha pipi görmeden erkek bu dedi. sonra bak buda pipisi dedi.
inş kızın olur bende kız var bambaşka bir dünya bir tane daha olsa çok sevinirdim ben

ya daha pipi görmeden erkek bu dedi. sonra bak buda pipisi dedi.
inş kızın olur bende kız var bambaşka bir dünya bir tane daha olsa çok sevinirdim ben

Bende yarın gidiyorum doktora inş bana da birşey söylerler ya en azından tahmin bile bana iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…