- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
Tam bacagin basladigi yer ise bendede oluyor arada. Sanki oraya kramp girmis gibi dün olmustu en son baya sürdü hattaKizlar nasil tarif edecegimi bilemediğim icin fotodan göstereyim dedim
4 5 gündür kırmızı isaretli bolgelerim ağrıyor. Okudugum kadariyla bu haftalarda legen kemigimiz genisliyormus. Onun etkisinden midir acaba? Baska legen kemigi agriyan var mi? Yoksa bu evlere şenlik agri da bir tek beni mi buldu?
Demir + folikasit içeren ilaç kullanıyorum canımİlaç verdimi sana bana kalsiyum ilacı verdi balık yağı ve Demir ilacıda kullanıyorum
Sağolasın canım ya içim rahatladıK kadersmile canım ultrastonlarda cihaz farkı oluyor.
Ben aynı gün iki farklı hastanede ultrasyona girdim ikisindede boy ve haftası farklı çıktı
Başka bir gün tekrar başka bir hastanede girdim o tamamen başka çıktı
Doktor cihaza göre farklılık gösteredığini bunlara takılmamam gerektiğini söyledi
Doktorunun sana kalsiyum vermesi lazımdı ihmal etme böyle şeyleri canımDemir + folikasit içeren ilaç kullanıyorum canım
Sağol hayatım sanada geçmiş olsun baş ağrısı gerçekten çok zorİçim rahatladı canım demek ki ilactan belki direnmeden ilk an alirsam gecer boyle olmaz geçmiş olsun canım
Kan Değerlerim normaldi canım bazı doktorlar erken veriyormuşKan değerlerinde düşüklük görmüştür canım ondan erken vermiştir. Hamilelikte değerin normal olsada 12den sonra demir ilacı rutin başlatıyorlar.
Evet evet bacagin basladigi yer :)Tam bacagin basladigi yer ise bendede oluyor arada. Sanki oraya kramp girmis gibi dün olmustu en son baya sürdü hatta
Ne kullanıyorsun canım sen ilaç olarak özelden yazabilir misin araştırayımDoktorunun sana kalsiyum vermesi lazımdı ihmal etme böyle şeyleri canım
Cnm been hastaneye yatisim yapildiginda basladilar bana..elevit kullan dediler..ama bi arkadas iceriginde domuz jelatini oldugunu soyledi..daha soramadim hemsirelere unuttm hepElevit iyi sanırım. Kendim sağlık ocağına sorup eczaneden alıp kullansam zararı olur mu kızlar. Elevit kullananlar yazarsa çok sevinirim
Parol çok hafif bir ilaç canım geçmemesi normal. Bana enseme tepeme buz koymak çok iyi geliyor baş ağrısı olunca.Kızlar dünden beri şiddetli başağrısı çekiyorum normalde doktor baş ağrısı için parol kullanabilirsin demisti ama ben yine de direndim bebeğe bişey olmasın diye aksam yemekten sonra artık dayanamadım içtim ama hala etkisi var ara ara bıçak gibi saplanıyor ilaca rağmen kesilmemesi normal mi sizce
Evet ben de onla ilgili yazı okumuştum. Kızıma hamileyken elevit vermişlerdi. Okuyunca şok olmuştum. Firma itiraf etmiş demişlerdi. O yüzden ben ocean mummy aldım. Jelatin balık kıkırdağından. İçim rahat olsun dedim.Cnm been hastaneye yatisim yapildiginda basladilar bana..elevit kullan dediler..ama bi arkadas iceriginde domuz jelatini oldugunu soyledi..daha soramadim hemsirelere unuttm hep
Baktim iceriginde jelatin diyr ama baska bisi yazmiyr..hastaneden cikinca kendi dr.umla artk degistiririm sanirim cnm burada bunu verdiler..insallah dogru degildir demektn baska bisi yapamiyrm suanParol çok hafif bir ilaç canım geçmemesi normal. Bana enseme tepeme buz koymak çok iyi geliyor baş ağrısı olunca.
Evet ben de onla ilgili yazı okumuştum. Kızıma hamileyken elevit vermişlerdi. Okuyunca şok olmuştum. Firma itiraf etmiş demişlerdi. O yüzden ben ocean mummy aldım. Jelatin balık kıkırdağından. İçim rahat olsun dedim.
Parolu hiç tüketme hiç işe yaramıyor ilaç içtiğinle kalıyorsunKızlar dünden beri şiddetli başağrısı çekiyorum normalde doktor baş ağrısı için parol kullanabilirsin demisti ama ben yine de direndim bebeğe bişey olmasın diye aksam yemekten sonra artık dayanamadım içtim ama hala etkisi var ara ara bıçak gibi saplanıyor ilaca rağmen kesilmemesi normal mi sizce
anladım canım sağolCanım Fransada yasaklanmış ama bizde kullanılıyor
ya daha pipi görmeden erkek bu dedi. sonra bak buda pipisi dedi.Benimde geçen randevuda doktor dedi erkekse belki görebilirim çok da ümitli gelme dedi ama yine de ümitliyim tabiji:) bende kız istiyorum da bakaljm eğer o kadar net pipi de görünürse erkektir
ya daha pipi görmeden erkek bu dedi. sonra bak buda pipisi dedi.
inş kızın olur bende kız var bambaşka bir dünya bir tane daha olsa çok sevinirdim ben
inş. benim bildiğim erkek hemen öğreniliyor.Bende yarın gidiyorum doktora inş bana da birşey söylerler ya en azından tahmin bile bana iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?