2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim cok guzel bir yazi bulmussun.Cok tesekkur ederim.Bugun sonuclarimi almaya gidecegim.Insallah bu doktorum iyi ve beni dogru yonlendirir.Sonuclarim da iyi cikar insallah.Cok tesekkur ederim canim tekrar.

Kız kardeşime 12 haftalık iken kız dediler ama sonra 16 olunca erkek olduğu ortaya çıktı =)))
ya 12 haftada emin olamıyorlar çok erken kız demiş benim kızı 20 hafta anca öğrenmiştik. aynı dr a gittim bunda erkenden emin konuştu öyle biride değildir. bakalım nolcak ben gene acile gider 2 hafta sonra baktırırım :)))

sen yine de git sonradan bence de =)) Sağlıklı olsunlar da

Canim sen ne kadar rahatlattin beni gercekten.Sitresten dudagim ucuklamisti..Allah razi olsun senden.Uzun uzun yazmissin.Kafam o kadar karisti ki.Ben ilaci kesmedim canim.Kullanmaya devam ediyorum.Bugunki sonuclara gore karar verecekmis ilac kullanip kullanmamama ama kullandigim doza cok sert tepki gosterdi..Ben anlamadim.Bunu bana soyleyen de endokrinciydi.Bunlar dogrulari hastaliga gore mi kendilerine gore mi belirliyorlar anlamadim gercekten(Bu son gittigim doktora cok iyo dediler.Artik bir kisiye guvenmek istiyorum gercekten.Canim ben de şu an 3 takviye aliyorum.Progestan,folidays(folik asit) ve probycil..D vitaminini de eklesem sikinti olmaz diyorsun yani.Acikcasi degerim dusuk.Kullanmam lazim.Neden erteledi bilmiyorum.Zaten folik asit degerim iyi cikti.

Emin olmamakla birlikte bircok doktor hata yaparak 12. haftada yorum yapiyor..Bence cok yanlis.Bu haftada yapilan tahminler cevremdekilerde hep degisti.Yakindan sahit oldum.Kiz dedikleri erkek,erkek dedikleri kiz cikti.Benim ilk bebegim olacak nasip olursa kiz olsa da erkek olsa da fark etmez.Ama esim de bir erkek sevdasi var ve 12.haftada kontrolde doktor erkege benziyor demez mi.Tabi esim iyice havaya girdi..Simdi tekrar kontrole gidecegiz.Belki kiz diyecek.Hayal kirikligina ugrayacak adam.Bence 16.haftadan once soylenmemesi lazim..Sormadigimiz halde dan diye soyledi doktorumuz sagolsun:))

Kullan kuzum bence, dvitamini önemli. İnternetten biraz arastırma yaptım sana da gonderdim yazıyı. 3. Doktor en dogrusunu soyluyor olabilir bakalım bugün sonuclar cıksın da... diger 2 doktor muhtemelen detaylı arastırmadan tanıyı koydular. Hic kendini üzme boyle seyler için bebeklerimizi en cok stres etkiliyor.

günaydın kızlar çok acayip bir rüya gördüm. hayrolsun

rüyamda doğum yapmışım ama şuan ki halimle karnım hiç büyümemiş son zamanlarımı yaşamamışım bugün ki halimle doğum yapmışım ve dogumumu hatırlamıyorum . :) annemlere gidiyorum bir bebek yerde yatıyor erkek annem al bu senin bebegin diyor ben karnıma bakıyorum hangi ara nasıl dogurdum ne zaman geldi bu bebek buraya diyorum :)

sonra annem ben bilmem bu senin oğlun diyo lan daha isim bulamadm ne çabuk dopgdu kıyafeti yok allahım ne yapcam ben daha bişey bilmiyorum diyorum :)

sonra kucağıma alıyorum bebek düşecek gibi oluyor anne yardım et düşecek diyorum düşmez öyle öyle öğreneceksn diyor emziriyorum bebek ikide bir emmek istiyor.

ben normal mi doğurdum acaba baksana sütüm hemen geliyor bebek emiyor diyorum :)

affedersiniz kızlar benim gerçekte gögüs uçlarım yok denecek kadar küçük bebek emdikçe bir büyüyor uçları aman allahım ne büyüksün diyorum

sonra bebek konuşmaya başlıyor memme diyor acıktım diyor allahım noluyor diyorum. annem geliyopr çok emzirme gaz yapar bebege diyor gazını çıkarmaya çalışıyorum bebeğin .

sonra birden bire bebek değşiyor gözleri teni falan sadece benm kucagımda susuyr. başkalarında aglıyor benim kucagıma gelince minicik elleriyle sarılıyor bana sadece burası çok güzeldi bna sarılması anneliği hissettim snki herkeste ağlıyor bana gelince sarılıp susuyordu.

böyle bi rüyaydı hemen kasım annelerine girip kızlra ben dogurdum yazayım diyorum falan filan işte çok acayip bir rüyaydı. hayrolsun. :) :)

Canim sanirim hicbir zaman bir doktorun sozu ile hareket etmemek gerekiyor.Iyi ki gitmisim diyorum simdi.Insalalh guzel sonuclar paylasirim.Ben bugun alip kullanmaya baslayayim en iyisi D vitaminini de.Sonucta vitamin.Ilac baslamiyorumki.

hayırlara vesile olsun canım =) Çok güzel bir rüyamış

hahahha müthiş hayırlara gitsin memeden süt gelmesi tabirlerde kız çocuğunuz olacağına diyordu ama erkek dedi bana bakalım ne olcak senin

Gittiğim özel hastaneyi aradım ikili test için randevu alayım dedim.Cuma gününe randevu veriyorlar şaka gibi..Ne saçma sapan bişey yaşıyorum yaa.

hahahha müthiş hayırlara gitsin memeden süt gelmesi tabirlerde kız çocuğunuz olacağına diyordu ama erkek dedi bana bakalım ne olcak senin
canım bende baktım memeden sütün aktıgını görmek kız , erkek brbek emzirmek erkek bebege gibisinden yazıyordu. hayırlı sağlıklı olsun da :) ama 9 ayı doldursun erken olmasın yoksa rüyam gerçek olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…