- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz bazı insanlarda olabiliyormuş kısa zamanda geçer merak etme
Bence harika bir rüya. Saglıkla alacaksın demek ki bebegini kucagınagünaydın kızlar çok acayip bir rüya gördüm. hayrolsun
rüyamda doğum yapmışım ama şuan ki halimle karnım hiç büyümemiş son zamanlarımı yaşamamışım bugün ki halimle doğum yapmışım ve dogumumu hatırlamıyorum . :) annemlere gidiyorum bir bebek yerde yatıyor erkek annem al bu senin bebegin diyor ben karnıma bakıyorum hangi ara nasıl dogurdum ne zaman geldi bu bebek buraya diyorum :)
sonra annem ben bilmem bu senin oğlun diyo lan daha isim bulamadm ne çabuk dopgdu kıyafeti yok allahım ne yapcam ben daha bişey bilmiyorum diyorum :)
sonra kucağıma alıyorum bebek düşecek gibi oluyor anne yardım et düşecek diyorum düşmez öyle öyle öğreneceksn diyor emziriyorum bebek ikide bir emmek istiyor.
ben normal mi doğurdum acaba baksana sütüm hemen geliyor bebek emiyor diyorum :)
affedersiniz kızlar benim gerçekte gögüs uçlarım yok denecek kadar küçük bebek emdikçe bir büyüyor uçları aman allahım ne büyüksün diyorum
sonra bebek konuşmaya başlıyor memme diyor acıktım diyor allahım noluyor diyorum. annem geliyopr çok emzirme gaz yapar bebege diyor gazını çıkarmaya çalışıyorum bebeğin .
sonra birden bire bebek değşiyor gözleri teni falan sadece benm kucagımda susuyr. başkalarında aglıyor benim kucagıma gelince minicik elleriyle sarılıyor bana sadece burası çok güzeldi bna sarılması anneliği hissettim snki herkeste ağlıyor bana gelince sarılıp susuyordu.
böyle bi rüyaydı hemen kasım annelerine girip kızlra ben dogurdum yazayım diyorum falan filan işte çok acayip bir rüyaydı. hayrolsun. :) :)
Sağol canım bana da sıcak iyi geliyoParol çok hafif bir ilaç canım geçmemesi normal. Bana enseme tepeme buz koymak çok iyi geliyor baş ağrısı olunca.
Evet ben de onla ilgili yazı okumuştum. Kızıma hamileyken elevit vermişlerdi. Okuyunca şok olmuştum. Firma itiraf etmiş demişlerdi. O yüzden ben ocean mummy aldım. Jelatin balık kıkırdağından. İçim rahat olsun dedim.
İstersen coledan damla al, bana endokrinolog onu önermişti. Tadı da mükemmel hindistan cevizi aromalı :)Canim sanirim hicbir zaman bir doktorun sozu ile hareket etmemek gerekiyor.Iyi ki gitmisim diyorum simdi.Insalalh guzel sonuclar paylasirim.Ben bugun alip kullanmaya baslayayim en iyisi D vitaminini de.Sonucta vitamin.Ilac baslamiyorumki.
Canım benimm migren çok kötü hem annem hem eşimde var Allah hayırlı şifalar versin o duruma gelmedim halime şükür olsunmoonyaz dün gece az daha komaya girdim.. migrenim tuttu ne yaptıysam geçmedi.
Ilaç içememek ne kötü .. bi ara dedim bu gece son günüm kesin can veriyorum
Canım cuma kac oluyorsun? 13+2 mi?Gittiğim özel hastaneyi aradım ikili test için randevu alayım dedim.Cuma gününe randevu veriyorlar şaka gibi..Ne saçma sapan bişey yaşıyorum yaa.
Bana bi yazmayi ince katlayıp alnıma sıkı bağlamak da iyi geliyo ama hamilelikte iyi bişey mi bilemedim bebek etkilenir mi acaba yaaParolu hiç tüketme hiç işe yaramıyor ilaç içtiğinle kalıyorsun
Gebelere verilen etkisiz ilaç. Etkisiz olduğu için işe yaramaması normal
Canım duş al. Duşta ensene omuzlarına bir sıcak bir soguk su dök. Cıkınca ensene buz koy. Bu ikisi bir nebze rahatlatıyor beni.Kızlar günaydın dün akşamdan beri baş ağrısından ölüyorum resmen mahvoldum
Canım benim şakak ağrısında masaj canımı yaktı bıraktıkCanım bende aynı ilaca ragmen kesilmiyor ben masaj yaptırıyorum eşime bazen
Canım benimm migren çok kötü hem annem hem eşimde var Allah hayırlı şifalar versin o duruma gelmedim halime şükür olsun
Canım duşta ensene boynuna bir sıcak bir soğuk su döker misin bir de bunu dene bakalım iyi gelecek mi? Kan dolaşımını hızlandırıyor ya iyi geliyor bana.Allah göstermesinde .. kafamı kopartıp atasım geldi resmen
Sagolasin çok şükür şuan iyiyim
Canım duşta ensene boynuna bir sıcak bir soğuk su döker misin bir de bunu dene bakalım iyi gelecek mi? Kan dolaşımını hızlandırıyor ya iyi geliyor bana.
Kızlar bugün 18.00 de ikili tarama için gidicem. Bugün itibariyle 13+0 olduk... insallah guzel haberlerle dönerim...
amin inşallah canım. enteresan bi rüyaydı ama :)Bence harika bir rüya. Saglıkla alacaksın demek ki bebegini kucagınarüya tabirleri öyle söylüyor.
Test zamanı geçmiş mi olacak canım cuma günüGittiğim özel hastaneyi aradım ikili test için randevu alayım dedim.Cuma gününe randevu veriyorlar şaka gibi..Ne saçma sapan bişey yaşıyorum yaa.
Hava atmaya cikmak ne kiz ahahahKizlaar ben de rüya gördüm.
Normal dogum yapiyordum ama evde yapiyordum. Bi ebe vardi ben ikiniyorum ama gücüm yetmiyor. Sonra karnima bastırıyor pıt diye çıkıyor çocuk.
O kadar kolay oluyor ki hic agri sizi yok. Annem var yanimda. Kucagima veriyorlar. Masallah bembeyaz tombik bir bebek. Erkek.. Emziriyorum nasil emiyor. Cok şükür sütum de geldi her sey istdigim gibi ilerliyor diye sevincten ucuyorum. Bebek gözlerini aciyor masmavi.. Saclari da sapsari upuzunn..
Ayaga kalkiyorum bi bakiyorum karnim dümdüz eski halime dönmüşum hemen
Sokaga cikiyorum millete hava atmaya bebegimi göstererek. Ama bazen kız çocuğu oluyor kucagimda bazen erkek oluyor. Kıyafeti saclari vs degisiyor. Ama soranlara erkek diyorum
Allahim hayir olsun
Hayirli hberlerle don canimKızlar bugün 18.00 de ikili tarama için gidicem. Bugün itibariyle 13+0 olduk... insallah guzel haberlerle dönerim...
Çok iyi canım gözün aydın inşallah hep böyle güzel haberler alırsın kanama alanın ne durumda içerdeKızlar doktordan yeni geldim eve daha üstümü değiştirmeden sizinle paylasmak istedim
Çok sukur kuzucugum cok iyi.. doktorumun yaninda öğrencisi vardi ona da öğretmek için iyice detaylı baktı
Cinsiyeti sordum küçük bir çıkıntı var ama çok erken birsey demem için dedi pipi de olabilir .. bir sonraki gelişinde kesinleştiririz dedi.
Haftası 14+0 cıktı.. sadece kafam gecen gun acil baska bi hastanede ense kalinligi 1.4 tu bugün doktorum 1.8 ölctü cihaz farkı sanırım
Eki Görüntüle 2266106
Canım devletteki cihazlar günümü de ölçümlerini de fazla ölçüyor. Ben özele gittim 1 hafta sonra devlete gittim arada 1 hafta fark çıkardılar yani ben şuan devlettekine göre 15+1 özele göre 14+1 takılma bence cokKızlar doktordan yeni geldim eve daha üstümü değiştirmeden sizinle paylasmak istedim
Çok sukur kuzucugum cok iyi.. doktorumun yaninda öğrencisi vardi ona da öğretmek için iyice detaylı baktı
Cinsiyeti sordum küçük bir çıkıntı var ama çok erken birsey demem için dedi pipi de olabilir .. bir sonraki gelişinde kesinleştiririz dedi.
Haftası 14+0 cıktı.. sadece kafam gecen gun acil baska bi hastanede ense kalinligi 1.4 tu bugün doktorum 1.8 ölctü cihaz farkı sanırım
Eki Görüntüle 2266106
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?