2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bence harika bir rüya. Saglıkla alacaksın demek ki bebegini kucagına rüya tabirleri öyle söylüyor.

Sağol canım bana da sıcak iyi geliyo

Canim sanirim hicbir zaman bir doktorun sozu ile hareket etmemek gerekiyor.Iyi ki gitmisim diyorum simdi.Insalalh guzel sonuclar paylasirim.Ben bugun alip kullanmaya baslayayim en iyisi D vitaminini de.Sonucta vitamin.Ilac baslamiyorumki.
İstersen coledan damla al, bana endokrinolog onu önermişti. Tadı da mükemmel hindistan cevizi aromalı :)

moonyaz dün gece az daha komaya girdim.. migrenim tuttu ne yaptıysam geçmedi.
Ilaç içememek ne kötü .. bi ara dedim bu gece son günüm kesin can veriyorum
Canım benimm migren çok kötü hem annem hem eşimde var Allah hayırlı şifalar versin o duruma gelmedim halime şükür olsun

Parolu hiç tüketme hiç işe yaramıyor ilaç içtiğinle kalıyorsun

Gebelere verilen etkisiz ilaç. Etkisiz olduğu için işe yaramaması normal
Bana bi yazmayi ince katlayıp alnıma sıkı bağlamak da iyi geliyo ama hamilelikte iyi bişey mi bilemedim bebek etkilenir mi acaba yaa

Kızlar günaydın dün akşamdan beri baş ağrısından ölüyorum resmen mahvoldum
Canım duş al. Duşta ensene omuzlarına bir sıcak bir soguk su dök. Cıkınca ensene buz koy. Bu ikisi bir nebze rahatlatıyor beni.

Son düzenleme:
Allah göstermesinde .. kafamı kopartıp atasım geldi resmen
Sagolasin çok şükür şuan iyiyim
Canım duşta ensene boynuna bir sıcak bir soğuk su döker misin bir de bunu dene bakalım iyi gelecek mi? Kan dolaşımını hızlandırıyor ya iyi geliyor bana.

Canım duşta ensene boynuna bir sıcak bir soğuk su döker misin bir de bunu dene bakalım iyi gelecek mi? Kan dolaşımını hızlandırıyor ya iyi geliyor bana.

Ağrı hafiften başladığında dediğin duş olayı iyi gelirdi aslında ama ağrı ilerleyince ilac bile fayda etmiyor
Kendimi oradan oraya attım resmen ses, ışık delirtiyor o durumda sürekli kusma hissi.. Kaşımdan başımın ortasında kadar bıçkalanıyormuş gibi ağrı..
Ilk kez ilaçsız atlatmaya çalıştım ama dedim kesin can vereceğim sabahı göremeyeceğim

Genelde böyle olduğumda acillik olup igne vurulurdum ama hamile olunca elden hic birsey gelmiyor.. Allahm kimseye yasatmasin migren belasini

Hava atmaya cikmak ne kiz ahahah bun ruya gunu sanirim bende sacma sapan bisey gordum karmakarisikti en son bi arabayla kaciyorum gibi bana diyorlar ki sana yiyecek biseyler biraktik bulgurla muz gidip bakiyorum yerde sadece bir tane muzla mavi emzik var bu ne simdi bulgur nerde diyorum anlamina baktim muz da mavi emzik te erkek cocuk demekmis. bana dun kiza benziyor demislerdi noluyor anlamadm

Çok iyi canım gözün aydın inşallah hep böyle güzel haberler alırsın kanama alanın ne durumda içerde

Canım devletteki cihazlar günümü de ölçümlerini de fazla ölçüyor. Ben özele gittim 1 hafta sonra devlete gittim arada 1 hafta fark çıkardılar yani ben şuan devlettekine göre 15+1 özele göre 14+1 takılma bence cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…