kuzum birşey sorucam vitamin dışında ayrıca birde d vitamini mi verdi doktor .bana vitafemin diye bir ilaç verdi , içinde birsürü vitamin var ayrıca d vitamini hapı mı içmemiz lazımKuzum sen 14.haftaya girmişsin neden hala folik asit devam ettiriyor ki, kutuyu mu bitir dedi? Ben 12.haftada gittim folik asit bitir bırak dedi, demir ve vitamine başlattı, d vitaminine devam dedi
Yok canım benim d vitamini değerim düşük çıktı ondan dolayı kullanıyorum. Yani rutin d vitamini vermiyorlar aslındakuzum birşey sorucam vitamin dışında ayrıca birde d vitamini mi verdi doktor .bana vitafemin diye bir ilaç verdi , içinde birsürü vitamin var ayrıca d vitamini hapı mı içmemiz lazım
Ben de bir rüya gördüm ama kötü bir rüyaydı sanırım psikolojik tamamen benimki. Kafamda binbir düşünce fink atıyor tabiiamin. ama tecrübesizlik malaklarımdan akıyordu :)
Canım bende aynı ilaca ragmen kesilmiyor ben masaj yaptırıyorum eşime bazenKızlar dünden beri şiddetli başağrısı çekiyorum normalde doktor baş ağrısı için parol kullanabilirsin demisti ama ben yine de direndim bebeğe bişey olmasın diye aksam yemekten sonra artık dayanamadım içtim ama hala etkisi var ara ara bıçak gibi saplanıyor ilaca rağmen kesilmemesi normal mi sizce
Canım senin sonuclar ne zaman gelecektiBen devit 3 ve gyno ferro sanol demir ilacı kullanıyorum.
Cihazlar arası bu kadar fark eder miymiş canım ya. Sen kan tahlili vermiş miydinKızlar doktordan yeni geldim eve daha üstümü değiştirmeden sizinle paylasmak istedim
Çok sukur kuzucugum cok iyi.. doktorumun yaninda öğrencisi vardi ona da öğretmek için iyice detaylı baktı
Cinsiyeti sordum küçük bir çıkıntı var ama çok erken birsey demem için dedi pipi de olabilir .. bir sonraki gelişinde kesinleştiririz dedi.
Haftası 14+0 cıktı.. sadece kafam gecen gun acil baska bi hastanede ense kalinligi 1.4 tu bugün doktorum 1.8 ölctü cihaz farkı sanırım
Eki Görüntüle 2266106
Kacıncı haftada 2.7 cıktı canım2.7 AMA 3 ÜN ALTINI NORMAL KABUL EDIYORUZ DEDI...BANA DA 2.3 YÜKSEK Mİ DIYINCE
Cihazlar arası bu kadar fark eder miymiş canım ya. Sen kan tahlili vermiş miydin
Canım ne kötü bir durum ama degil mi düşünsene birinin ense kalınlığı bi cihazda 1.8 cıkıyor digerinde 2 üstü cıkıyor risk altında diye insan kendini yerYok kuzum ben ikili yaptirmiyorum.. doktor olur dedi.
Mesela gecen hafta pazartesi kendi doktorum 13+2 demisti boyuda 70.30 mm di
Aksam o dedigim acile gittim ayni gun 12+3 boyuda 59.5 mm cikti doktor cihaz markasina gore farklilik gosterir dedi
Canım ne kötü bir durum ama degil mi düşünsene birinin ense kalınlığı bi cihazda 1.8 cıkıyor digerinde 2 üstü cıkıyor risk altında diye insan kendini yer
Aynen bence de canım sorun olmadığı sürece doktor degiştirmemek lazım insanlar sırf ense kalınlıgının yanlış ölçümü yuzunden amniyosentez oluyorlar oda riskli bir durumKesinlikle öyle boyu haftasi bile insan takiyor
Hatta ben doktora dedim bu cocuk bi kac saatte küçüldü mü ne yaptı o da öyle dedi
Bugün kendi doktorumda öyle dedi hep ayni yerde ayni kisinin ölcümleri yapmasi lazim aslinda
Aynen bence de canım sorun olmadığı sürece doktor degiştirmemek lazım insanlar sırf ense kalınlıgının yanlış ölçümü yuzunden amniyosentez oluyorlar oda riskli bir durum
geçmiş olsun uyku duzenine dikkat et. birde bol su içKızlar günaydın dün akşamdan beri baş ağrısından ölüyorum resmen mahvoldum
hayrolsun. bende bir ay önce görmüştüm sapsarı bir çoçuk ağlıyor ben kucağıma alıyorum susuyor bana bir sarılıyor. o kadar etkilenmiştim ki.rüyamda doğum yapmışım ama şuan ki halimle karnım hiç büyümemiş son zamanlarımı yaşamamışım bugün ki halimle doğum yapmışım ve dogumumu hatırlamıyorum . :) annemlere gidiyorum bir bebek yerde yatıyor erkek annem al bu senin bebegin diyor ben karnıma bakıyorum hangi ara nasıl dogurdum ne zaman geldi bu bebek buraya diyorum :)
sonra annem ben bilmem bu senin oğlun diyo lan daha isim bulamadm ne çabuk dopgdu kıyafeti yok allahım ne yapcam ben daha bişey bilmiyorum diyorum :)
sonra kucağıma alıyorum bebek düşecek gibi oluyor anne yardım et düşecek diyorum düşmez öyle öyle öğreneceksn diyor emziriyorum bebek ikide bir emmek istiyor.
ben normal mi doğurdum acaba baksana sütüm hemen geliyor bebek emiyor diyorum :)
affedersiniz kızlar benim gerçekte gögüs uçlarım yok denecek kadar küçük bebek emdikçe bir büyüyor uçları aman allahım ne büyüksün diyorum
sonra bebek konuşmaya başlıyor memme diyor acıktım diyor allahım noluyor diyorum. annem geliyopr çok emzirme gaz yapar bebege diyor gazını çıkarmaya çalışıyorum bebeğin .
sonra birden bire bebek değşiyor gözleri teni falan sadece benm kucagımda susuyr. başkalarında aglıyor benim kucagıma gelince minicik elleriyle sarılıyor bana sadece burası çok güzeldi bna sarılması anneliği hissettim snki herkeste ağlıyor bana gelince sarılıp susuyordu.
böyle bi rüyaydı hemen kasım annelerine girip kızlra ben dogurdum yazayım diyorum falan filan işte çok acayip bir rüyaydı. hayrolsun. :) :)
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz bazı insanlarda olabiliyormuş kısa zamanda geçer merak etme@moonyaz dün gece az daha komaya girdim.. migrenim tuttu ne yaptıysam geçmedi.
Ilaç içememek ne kötü .. bi ara dedim bu gece son günüm kesin can veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?