2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya sonucum cikmis ama hicbir şey yazmıyor ki

Eklentiler

• Screenshot_20190510-100555_Chrome.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 54
Bakalım inşlh dediğin gibi olur sabahtan beri 3 ped değiştik bu durum korkutuyor bebek iyi onu görünce herşeyi unutuyorum ama kanamayı görünce duruyor insanın aklı ama vardır bunda da bi hayır sınanıyoruz rabbim kötü sonuçlandırmasın

Evet yine kanama ama bebek iyi neden oluyor aklım duracak artık iki çocuk evde şu mübarek ay hürmetine kolaylaştır zorlaştırma yarabbim

Aminn kuzumm insallah.. kanaman ne renk? Benimki de kahverengi şekilde devam ediyor ve hala sebebi ve nereden geldiği bilinmedi
Pazartesi çok iyi dedikleri bi doktora gideceğim..
Çok şükür şuan bebeklerimiz iyi durumda mubarek günde inşallah atlatırız bu durumu

Yerine ne kullanıyorsun canım. Aslında birçok şeyden vazgeçtim ama çamaşır suyu hala kullanıyorum malesef
Beyaz sirke ve karbonat kullanıyorum canım mutfakta vazgeçilmezlerimdir ve hijyen için inan fazlasına ihtiyacımız yok. Ev temizliğinde de beyaz sabun ve arap sabunu kullanırım hep. Beyaz sabunla koltuklar her yer pırıl pırıl parlıyo. Arap sabunuyla parkeler de tertemiz oluyo. Uzun süredir kimyasallardan mümkün oldukca uzak durmaya çalışıyorum.

Gerçekten mi. Bizde de kardeşimde var. Sadece onun okulu uzadı. Çok zeki ama her işi zor oluyor. Markete gider market kapalı olur. Öyle şansı az ki
benimde hep hep bir aksilik çok basit diyeyim kimin evine gitsem bitmiş herşey bana denk gelir sıvı sabun mesela bende biter saçma ama hep böyle bu tarz şeyler

Amin canım. Dikkat edeceksin mecbur. Sakin kalman zor elbet ama güzel düşünmeye çalış

ya bende arada çk az kullanıyorum geride pişman oluyorum ama ağzımı bağlıyorum kokuyu almamak için yine de gelior :) ben başka bi yöntem bulamadım
Sadece kokusunu almamak değil ki kuzum. Değdiği her yer ordan elinle temasla vücuduna geçiyor mutlaka çünkü sen ne kadar durularsan durula arınmıyorlar. Bir kimyasalı eldivensiz kullanman ya da bi şekilde temas etmenle kanına karışması 10-15 saniye sürüyor. Çamaşır suyuyla temizliyor sonra oh nasıl mis parlıyor diyoruz tertemiz oldu içimiz huzur doluyo ya ah ah bir bilsen neler neler yapıyor vücudumuza. Bu kadar hormonal bozukluklar, sebepsiz kısırlıklar boşa değiller. Ben kimyagerim işin acı yüzünü bilmeme rağmen daha dikkat etmem gereken çok şey var. Eskilerin domestosu mu varmış, cifler, çeşit çeşit leke çıkarıcıları olmadan pismiydiler dimi. Reklamlarla kampanyalarla öyle içimize işlediler ki çamaşır suyu kullanmayan kadına şöyle bir yandan bakıyolar öyle temizlik mi olur diye malesef

canım ya çok güzel açıklamışsın bende kullanmayı bırakayım artık yoksa korkuyorum bebege bişey olacak diye. gel gitle yaşayacağıma hiç kullanmam kendimi riske sokmam kafam rahat olur. çok haklısın

Ya bebeğime bişey olur diye korkutma kendini kuzum ama uzun vadede sonuçları olabiliyor. Uzak durmakta fayda var elimizden geldikce

onlar şanslı kişiler şans lazım
benim ağız tadım iğrençleşir ve kusma öğürme halsizlik hassasiyet sinir herşey süper gidiyor :)))

Vallahi çok özeniyorum öylelerine bir an önce geçer inşallah çok af buyurun sap sarı zehir gibi birşey geliyo çok zorlayınca da kan geliyo

Maşallah sana yaaa inşallah benim de öyle olur. Kendimi çok hastalıklı biri olarak gördüm vallah çok şükür geçen haftalarda çok zor geçti biraz daha iyi artık bitse de yürüyüşe çıksak şişmeden kilo almadan 9 ayı tamamlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…