Haklısın ama İnan’ın elinde olmuyor ultrasonda görünce içim ferahlıyor kanamayı görünce elim ayağım boşalıyor rabbim korusun hepimiziçok geçmiş olsun.Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.strese sokupta artırma kanamanı.
Amin sende son durum ne nasıl oldun allah büyük vardır bunda da bi hayırSenle bnm cektigimiz ne boyle yaRabbim sifa versin tum hastalara icinde de bizlere insallah
İnşlh sağlıkla umutla geçsin kucağımıza aalaım hepimiz inşlhCanım olsun sakin ol. Yeterki siz iyi olun da. Bugünler de geçer. Çabuk geçsin inşallah.
Bakalım inşlh dediğin gibi olur sabahtan beri 3 ped değiştik bu durum korkutuyor bebek iyi onu görünce herşeyi unutuyorum ama kanamayı görünce duruyor insanın aklı ama vardır bunda da bi hayır sınanıyoruz rabbim kötü sonuçlandırmasın
Evet yine kanama ama bebek iyi neden oluyor aklım duracak artık iki çocuk evde şu mübarek ay hürmetine kolaylaştır zorlaştırma yarabbim
Sonuç ektedir demişYa sonucum cikmis ama hicbir şey yazmıyor ki
Ya ama ek falan yok tıklıyorum bisey açılmıyor hatta tiklanmiyor bileSonuç ektedir demiş
Doktorunu arasana canim ben sonucum cikmis diye aradim o bakip yorumladi sende oyle yapYa ama ek falan yok tıklıyorum bisey açılmıyor hatta tiklanmiyor bile
Tekrar göndersinler yada telefondan bilgi alın. Yazan değerlere ait oran soyleyecekler. 1/1000 gibiYa ama ek falan yok tıklıyorum bisey açılmıyor hatta tiklanmiyor bile
Beyaz sirke ve karbonat kullanıyorum canım mutfakta vazgeçilmezlerimdir ve hijyen için inan fazlasına ihtiyacımız yok. Ev temizliğinde de beyaz sabun ve arap sabunu kullanırım hep. Beyaz sabunla koltuklar her yer pırıl pırıl parlıyo. Arap sabunuyla parkeler de tertemiz oluyo. Uzun süredir kimyasallardan mümkün oldukca uzak durmaya çalışıyorum.Yerine ne kullanıyorsun canım. Aslında birçok şeyden vazgeçtim ama çamaşır suyu hala kullanıyorum malesef
Gerçekten mi. Bizde de kardeşimde var. Sadece onun okulu uzadı. Çok zeki ama her işi zor oluyor. Markete gider market kapalı olur. Öyle şansı az kimüthiş bilgi benim u var hakkket hep zorluklarla boğuşurum.
dikkat edeyim bu bebeğe koyarken
benimde hep hep bir aksilik çok basit diyeyim kimin evine gitsem bitmiş herşey bana denk gelir sıvı sabun mesela bende biterGerçekten mi. Bizde de kardeşimde var. Sadece onun okulu uzadı. Çok zeki ama her işi zor oluyor. Markete gider market kapalı olur. Öyle şansı az ki
Amin canım. Dikkat edeceksin mecbur. Sakin kalman zor elbet ama güzel düşünmeye çalışBakalım inşlh dediğin gibi olur sabahtan beri 3 ped değiştik bu durum korkutuyor bebek iyi onu görünce herşeyi unutuyorum ama kanamayı görünce duruyor insanın aklı ama vardır bunda da bi hayır sınanıyoruz rabbim kötü sonuçlandırmasın
Sadece kokusunu almamak değil ki kuzum. Değdiği her yer ordan elinle temasla vücuduna geçiyor mutlaka çünkü sen ne kadar durularsan durula arınmıyorlar. Bir kimyasalı eldivensiz kullanman ya da bi şekilde temas etmenle kanına karışması 10-15 saniye sürüyor. Çamaşır suyuyla temizliyor sonra oh nasıl mis parlıyor diyoruz tertemiz oldu içimiz huzur doluyo ya ah ah bir bilsen neler neler yapıyor vücudumuza. Bu kadar hormonal bozukluklar, sebepsiz kısırlıklar boşa değiller. Ben kimyagerim işin acı yüzünü bilmeme rağmen daha dikkat etmem gereken çok şey var. Eskilerin domestosu mu varmış, cifler, çeşit çeşit leke çıkarıcıları olmadan pismiydiler dimi. Reklamlarla kampanyalarla öyle içimize işlediler ki çamaşır suyu kullanmayan kadına şöyle bir yandan bakıyolar öyle temizlik mi olur diye malesefya bende arada çk az kullanıyorum geride pişman oluyorum ama ağzımı bağlıyorum kokuyu almamak için yine de gelior :) ben başka bi yöntem bulamadım
canım ya çok güzel açıklamışsın bende kullanmayı bırakayım artık yoksa korkuyorum bebege bişey olacak diye. gel gitle yaşayacağıma hiç kullanmam kendimi riske sokmam kafam rahat olur. çok haklısınSadece kokusunu almamak değil ki kuzum. Değdiği her yer ordan elinle temasla vücuduna geçiyor mutlaka çünkü sen ne kadar durularsan durula arınmıyorlar. Bir kimyasalı eldivensiz kullanman ya da bi şekilde temas etmenle kanına karışması 10-15 saniye sürüyor. Çamaşır suyuyla temizliyor sonra oh nasıl mis parlıyor diyoruz tertemiz oldu içimiz huzur doluyo ya ah ah bir bilsen neler neler yapıyor vücudumuza. Bu kadar hormonal bozukluklar, sebepsiz kısırlıklar boşa değiller. Ben kimyagerim işin acı yüzünü bilmeme rağmen daha dikkat etmem gereken çok şey var. Eskilerin domestosu mu varmış, cifler, çeşit çeşit leke çıkarıcıları olmadan pismiydiler dimi. Reklamlarla kampanyalarla öyle içimize işlediler ki çamaşır suyu kullanmayan kadına şöyle bir yandan bakıyolar öyle temizlik mi olur diye malesef
Ya bebeğime bişey olur diye korkutma kendini kuzum ama uzun vadede sonuçları olabiliyor. Uzak durmakta fayda var elimizden geldikcecanım ya çok güzel açıklamışsın bende kullanmayı bırakayım artık yoksa korkuyorum bebege bişey olacak diye. gel gitle yaşayacağıma hiç kullanmam kendimi riske sokmam kafam rahat olur. çok haklısın
aynn öyle canım dikkatli olucam bundan sonra sağolasınYa bebeğime bişey olur diye korkutma kendini kuzum ama uzun vadede sonuçları olabiliyor. Uzak durmakta fayda var elimizden geldikce ♥
onlar şanslı kişiler şans lazım
benim ağız tadım iğrençleşir ve kusma öğürme halsizlik hassasiyet sinir herşey süper gidiyor :)))
Canim benim de bulantim cok oldu.Gunde 5-6 defa istifra ediyordum..Ben de 14.haftaya girdim. 12.haftada yavas yavas azaldi.Gunde 2 ye indi..Su an bulantim devam ediyor ama hic istifra etmiyorum masallah..Baya yiyorum..Insallah senin de 1 haftaya falan kesilir ya da azalma olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?