benimdeVallahi çok özeniyorum öylelerine bir an önce geçer inşallah çok af buyurun sap sarı zehir gibi birşey geliyo çok zorlayınca da kan geliyo
İsminde ö olan arkadaşımda aynısını söyledi en basit işim bile zor oluyor dedi. Aslında bi genelleme yapıp bakmak Lazım. A ile başlayanlarda hep tam tersi olurmuş. Hep herşeyin iyisine ilkine denk gelirmişbenimde hep hep bir aksilik çok basit diyeyim kimin evine gitsem bitmiş herşey bana denk gelir sıvı sabun mesela bende bitersaçma ama hep böyle bu tarz şeyler
benimde
baktımda doğru gbi :)İsminde ö olan arkadaşımda aynısını söyledi en basit işim bile zor oluyor dedi. Aslında bi genelleme yapıp bakmak Lazım. A ile başlayanlarda hep tam tersi olurmuş. Hep herşeyin iyisine ilkine denk gelirmiş
Doktor emin mi konustu yoksa erkek olabilir ama kesin degil mi dedi canımvalla bu değişebiliyor lafından sonra asla cinsiyetine inanmıyorum
benimde kıza dönecek bence
canım dr daha organ görmeden bu erkek dedi.Doktor emin mi konustu yoksa erkek olabilir ama kesin degil mi dedi canım
Bıçak ne yahu ilk kez duydumyüzük arkadaş 4 haftalık hamileyken yaptı kız çıktı
ben sonraki hafta sürekli yaptım erkek çıktı
ve bıçağa oturdum :))
artık ne çıkcak bilmem
yüzükde doğru çıkıyor diyorlar
çin erkek diyor
kızımda da erkek demişti :)) inanmıyorum hahahha
süper olur allah katındada güzel birşey o el deil masraf ikinizinkızlar ben hamile kalmadan önce büyük bi kumbara almıştım ama allahta biliyor ya bebegime niyetle almıştım hani
birikenlerle inş bebegime bişeyler yapmak nasip olur diye düşündüm her para atarken.
kısmet ya işte şükür ki hamileyimşimdi de hala para atıyorum ama eşime sürpriz yapmak istiyorum dogum parasını biriktirmek istiyorum inş o vakte kadar tamamlanıyor aşağı yukarı.
acaba böyle bi ödemeyi ben değil de eşim mi yapmalı çok kararsızım
ama ayrımız gayrımız yok diye düşünüyorum .. hani o an ister istemez dogum için toplu para gerekicek pat diye çıkarsam biriktirdim desem zamanı gelince nasıl olur sizce ?
Biz alper düşünüyoruz. Aslında göktuğ, tuğtekin gibi isimleride beğeniyordum ama vazgeçtimbaktımda doğru gbi :)
ay ne koycaz biz ya
Canım degisecegini sanmıyorum ozaman çünkü sen ısrarla sorsan da tahminde bulunsa belki derim ama sizinki kendiliğinden demiş. Erkekler cabuk belli oluyor kız bebeklerde biraz daha temkinli davranıyorlar kızımı bende 16 da kesin olmamakla birlikte ögrendim 20 de detaylı da kesin dedicanım dr daha organ görmeden bu erkek dedi.
sonra baktı buda pipi dedi nasıl anladınız dedim işim bu dedi :) haklı
çok yüksek ihtimal erkek dedi.
ama bayram öncesi gel kesin dicem dedi.
bu kızımında dr u kızıma 16 haftaya kadar yorum yapmadı 16. hafta görtemiyor dedi. 20 hafta kız dedi resminide gösterdi. kızımda açmıyordu zor gördük.
bunda hemen yorumladı bakalım
yastık altına bıçak diğerinin altına makas koysunlar sen gel birine otur oturduğun bıçaksa erkek makssa kızBıçak ne yahu ilk kez duydum
Keseniz ortak değil mi? Eşiniz veya siz farkeder mi? Bir kadın olarak ekstra tasarrufta bulunmuşsunuz para biriktirip bebeğiniz için kullanmak istiyorsunuz bana göre gayet normal.kızlar ben hamile kalmadan önce büyük bi kumbara almıştım ama allahta biliyor ya bebegime niyetle almıştım hani
birikenlerle inş bebegime bişeyler yapmak nasip olur diye düşündüm her para atarken.
kısmet ya işte şükür ki hamileyimşimdi de hala para atıyorum ama eşime sürpriz yapmak istiyorum dogum parasını biriktirmek istiyorum inş o vakte kadar tamamlanıyor aşağı yukarı.
ama ayrımız gayrımız yok diye düşünüyorum .. hani o an ister istemez dogum için toplu para gerekicek pat diye çıkarsam biriktirdim desem zamanı gelince nasıl olur sizce ?
ya 13. haftada söyledi ya yanlış olabilir diyen var burda emin olamıyorum ama bende pipi gibi bişey gördüm ::))))Canım degisecegini sanmıyorum ozaman çünkü sen ısrarla sorsan da tahminde bulunsa belki derim ama sizinki kendiliğinden demiş. Erkekler cabuk belli oluyor kız bebeklerde biraz daha temkinli davranıyorlar kızımı bende 16 da kesin olmamakla birlikte ögrendim 20 de detaylı da kesin dedi
Yok kız sizde :))yeşim valla sen ihtisas yapmışın bacım sana sorcaz artık :)))
benim parlıyor işyerinde bir erkek arkadaş oğlun olcak yüzün baya parlıyor demişti
Amin canımAllah rızkınızı artırsın. bol kazanç nasip etsin.
Ahahha bir yaşıma daha girdim vallayastık altına bıçak diğerinin altına makas koysunlar sen gel birine otur oturduğun bıçaksa erkek makssa kız
Bence çocugunun herhangi bi ihtiyacını karşılamak senide mutlu eder. Ayrı gayrı yok güzel düşünmüşsün canım. Bende mi alsam bi kumbarakızlar ben hamile kalmadan önce büyük bi kumbara almıştım ama allahta biliyor ya bebegime niyetle almıştım hani
Ya dün biz de 11 de gördük ama o şey o şey olmayabilir dedi doktor çok erkenya 13. haftada söyledi ya yanlış olabilir diyen var burda emin olamıyorum ama bende pipi gibi bişey gördüm ::))))
Canım ben zannetmiyorum yanılacagını çünkü pipi demiş göstermiş cıkıntı var dese kızlarda da olur o cıkıntı derim ama yok seninki degişmez bence :) randevun ne zamanya 13. haftada söyledi ya yanlış olabilir diyen var burda emin olamıyorum ama bende pipi gibi bişey gördüm ::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?