2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benimde hep hep bir aksilik çok basit diyeyim kimin evine gitsem bitmiş herşey bana denk gelir sıvı sabun mesela bende biter saçma ama hep böyle bu tarz şeyler
İsminde ö olan arkadaşımda aynısını söyledi en basit işim bile zor oluyor dedi. Aslında bi genelleme yapıp bakmak Lazım. A ile başlayanlarda hep tam tersi olurmuş. Hep herşeyin iyisine ilkine denk gelirmiş

kızlar ben hamile kalmadan önce büyük bi kumbara almıştım ama allahta biliyor ya bebegime niyetle almıştım hani

birikenlerle inş bebegime bişeyler yapmak nasip olur diye düşündüm her para atarken.

kısmet ya işte şükür ki hamileyim şimdi de hala para atıyorum ama eşime sürpriz yapmak istiyorum dogum parasını biriktirmek istiyorum inş o vakte kadar tamamlanıyor aşağı yukarı.

acaba böyle bi ödemeyi ben değil de eşim mi yapmalı çok kararsızım

ama ayrımız gayrımız yok diye düşünüyorum .. hani o an ister istemez dogum için toplu para gerekicek pat diye çıkarsam biriktirdim desem zamanı gelince nasıl olur sizce ?

Doktor emin mi konustu yoksa erkek olabilir ama kesin degil mi dedi canım
canım dr daha organ görmeden bu erkek dedi.
sonra baktı buda pipi dedi nasıl anladınız dedim işim bu dedi :) haklı
çok yüksek ihtimal erkek dedi.
ama bayram öncesi gel kesin dicem dedi.
bu kızımında dr u kızıma 16 haftaya kadar yorum yapmadı 16. hafta görtemiyor dedi. 20 hafta kız dedi resminide gösterdi. kızımda açmıyordu zor gördük.
bunda hemen yorumladı bakalım

Bıçak ne yahu ilk kez duydum

süper olur allah katındada güzel birşey o el deil masraf ikinizin
ödemek zorunda diye birşey yok helede birikecekse yap nasıl sevinir.
bende olsam yapardım. hiç sakınmam

baktımda doğru gbi :)
ay ne koycaz biz ya
Biz alper düşünüyoruz. Aslında göktuğ, tuğtekin gibi isimleride beğeniyordum ama vazgeçtim

Alper hem ağır, hem çocuksu geliyor bana sevdim. Alpaslan da harika aslında.

Kardeşimin adı yusuf. Çok akıllı uslu bi çocukluk geçirdi. Çok çok zeki. Herkes söylerdi zekasını akıllılığını. Hiç ağlamazdı uyurken uyanırken. Ama gerçekten işleri zor ilerliyor. Dereceyle girdigi okula kaydı bile zor oldu.
Birde iki isim koyacak arkadaşlar dikkat etmeli. Zıt karakter isim koymayın. Mesela soner göbek adı. Abla diyo bazen içimde fırıldak bi soner oluyor, bazen yusuf a.s. gibi mülayim oluyorum diyor. Hep ikililik yaşadı

Canım degisecegini sanmıyorum ozaman çünkü sen ısrarla sorsan da tahminde bulunsa belki derim ama sizinki kendiliğinden demiş. Erkekler cabuk belli oluyor kız bebeklerde biraz daha temkinli davranıyorlar kızımı bende 16 da kesin olmamakla birlikte ögrendim 20 de detaylı da kesin dedi

Keseniz ortak değil mi? Eşiniz veya siz farkeder mi? Bir kadın olarak ekstra tasarrufta bulunmuşsunuz para biriktirip bebeğiniz için kullanmak istiyorsunuz bana göre gayet normal.

Kaldı ki eşiniz bu süreçte işsiz kalsa, çalışan bir kadın olsanız nasıl olacak?

ya 13. haftada söyledi ya yanlış olabilir diyen var burda emin olamıyorum ama bende pipi gibi bişey gördüm ::))))

Bence çocugunun herhangi bi ihtiyacını karşılamak senide mutlu eder. Ayrı gayrı yok güzel düşünmüşsün canım. Bende mi alsam bi kumbara

ya 13. haftada söyledi ya yanlış olabilir diyen var burda emin olamıyorum ama bende pipi gibi bişey gördüm ::))))
Canım ben zannetmiyorum yanılacagını çünkü pipi demiş göstermiş cıkıntı var dese kızlarda da olur o cıkıntı derim ama yok seninki degişmez bence :) randevun ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…