demi ya bende öyle düşünüyorum .çok sevinir . zaten bir ömrü aynı yatagı paylaştıgın insan neyini esirgeyebilirsin ki. benimde fikrim böyleydi . bide sizlerden fikir alayım dedimsüper olur allah katındada güzel birşey o el deil masraf ikinizin
ödemek zorunda diye birşey yok helede birikecekse yap nasıl sevinir.
bende olsam yapardım. hiç sakınmam
ne bilim görecez bakalım :)))Ahahha bir yaşıma daha girdim vallaneler biliyorsunuz ya
Tutuyor mu ama :)
1 haziran ama ben 2 hafta sonra acilde beni takip eden dr var ona gitcem :)))Canım ben zannetmiyorum yanılacagını çünkü pipi demiş göstermiş cıkıntı var dese kızlarda da olur o cıkıntı derim ama yok seninki degişmez bence :) randevun ne zaman
Cok guzel bişey bence canım birikiyorsa ne guzeldemi ya bende öyle düşünüyorum .çok sevinir . zaten bir ömrü aynı yatagı paylaştıgın insan neyini esirgeyebilirsin ki. benimde fikrim böyleydi . bide sizlerden fikir alayım dedim
süper devam et inş biriktir hem sanada ferahlık olur sıkışmazsınız süper birşey olcakdemi ya bende öyle düşünüyorum .çok sevinir . zaten bir ömrü aynı yatagı paylaştıgın insan neyini esirgeyebilirsin ki. benimde fikrim böyleydi . bide sizlerden fikir alayım dedim
Ozaman ögrenirsin kesin :)1 haziran ama ben 2 hafta sonra acilde beni takip eden dr var ona gitcem :)))
tabiki de kesemiz bir ayrım gayrım yok demişim hani ilk kez olacak bişey oldugu için içimden böyle bişey yapmak geldi . fakat birde sizlerin fikrini almak istedim. zaten niyetim o yöndeydiKeseniz ortak değil mi? Eşiniz veya siz farkeder mi? Bir kadın olarak ekstra tasarrufta bulunmuşsunuz para biriktirip bebeğiniz için kullanmak istiyorsunuz bana göre gayet normal.
Kaldı ki eşiniz bu süreçte işsiz kalsa, çalışan bir kadın olsanız nasıl olacak?
valla canım az az atıyordum elime ne geçerse bazen 10 krş bazen 100 lira maşallah birikmiş biraz o zamana kadar tamamlanır diye düşünüyorum . arada toplantılara giriyorum çok değil 300 lira onu da atıcam içine birikir elbet. ama öyle bi niyetin varsa şimiden al başla derim bence bulunmuşa gelirsinBence çocugunun herhangi bi ihtiyacını karşılamak senide mutlu eder. Ayrı gayrı yok güzel düşünmüşsün canım. Bende mi alsam bi kumbara
aynen canım. inş amacıma ulaşmak kısmet olurCok guzel bişey bence canım birikiyorsa ne guzel
yani 17. haftada olcak 2 hafta sonra bugün 14. hafta başlıyorOzaman ögrenirsin kesin :)
aynen öyle canım damlaya damlaya göl olur misali. inş o niyetle kullanmakta nasip olursüper devam et inş biriktir hem sanada ferahlık olur sıkışmazsınız süper birşey olcak
kız bizimde biriktirmemiz gerekiyor dedik.aynen canım. inş amacıma ulaşmak kısmet olur
Aynen işk dışarı çıktıgımda alayım bi kumbara bende. Bebek arabasını alırımvalla canım az az atıyordum elime ne geçerse bazen 10 krş bazen 100 lira maşallah birikmiş biraz o zamana kadar tamamlanır diye düşünüyorum . arada toplantılara giriyorum çok değil 300 lira onu da atıcam içine birikir elbet. ama öyle bi niyetin varsa şimiden al başla derim bence bulunmuşa gelirsin
İnşallah canımIlk bebegime hamileyken esim işinde battı pazara cikmaya basladi kit kanaat gecindik. Kizimin dogdugu gun bir firma kurdu.Ayakkabı imalatı yapmaya basladi basta 3 5 kisiyle basladi ise suanda 100 iscisi var ve turkiye geneline ve yurtdisina satiş yapan marka haline geldi cok sukur ki. Demem o ki hic umitsizlige kapilma ben gercekten bebegin kismetiyle geldigine inaniorum. Bebegimiz bize sans getirdi umarim sana da oyle olur canim
Kişisel görüşüm içini ferah tut, bence eşin çok şanslı :)tabiki de kesemiz bir ayrım gayrım yok demişim hani ilk kez olacak bişey oldugu için içimden böyle bişey yapmak geldi . fakat birde sizlerin fikrini almak istedim. zaten niyetim o yöndeydi
İlk gebeliğin benim de. Benimki vurma gibi değil. Bi şey hareket ediyor gibi. Ama şöyle düşünüyorum, ben elimi doktorun ultrasonda baktığı alana koyuyorum. Orda bağırsaklar ve altında bebek yoktur bence. Biz bebişlerdir diyeyim yaCanım bendede oldu 2 defa yakalayabildim pıt pıt diye içerden bişey vuruyor sanki tuhaf bi his bir iki defa olup kesildi 2 sindede ama bebek olduğunu sanmıyorum çok erken daha sizin 2. Gebeliğinizse bilemem ama benim ilk gebeliğim hiç ihtimal vermiyorum :)
Ben gündüz de hissediyorum. Değilse bile , bebeğimdir diye düşünüp iyi hissediyorum kendimi.Evet canım her zaman olmuyor.Özellikle geceleri sırt üstü uzandigimda denk geliyorum
Yer olarak aynı yere elimi koyuyorum ama bazen sağda bazen solda hissediyorum ben. Inşallah bebişlerdirevet her koydugumda olmuyor. yatarken bir kaç kez hissettim. birde hep aynı yerde degildi.geçen hafta daha farklı yerdeydi bu hafta farklı yerdeydi.
Keşke canım keşke alacaklarınıda alamıyor garibim alabilse belki bitecek borcuÜzülme canım her bebek rızkı ile gelirmiş dünyaya belki daha iyi bir işi olacak ve iyi ki de o olmadı dersin yada suan ki işini büyütür kısacası ben bebek sahibi olacak hickimseyi işleri bozulur görmedim tam tersi rızkı artıyor
canım bizimde dağ gibi borcumuz var :) yalnız değilsin merak etme . izne ne zamn ayrılıcam zaman ne gösterecek bilemedigim için su dönemde çok dikkatli harcama yapmaya çalşıyorum . ücretisz izne çıksam maaş kesliecek tek maaşa düşücez zorlanıcaz e borçta henüz bitmemiş oluyor.kız bizimde biriktirmemiz gerekiyor dedik.
kumbarada var parada azcık var oraya atabildiğimi atayım ama borçlardan sıra gelmez bizim.
5000 atalım erkekse sünnetde yaptırcaz dioruz
Amin canım inşallahRabbim hayirli kapilar acsin ve yardimciniz olsun insallah canim
süpersin ya sünnetçin hazır.canım bizimde dağ gibi borcumuz var :) yalnız değilsin merak etme . izne ne zamn ayrılıcam zaman ne gösterecek bilemedigim için su dönemde çok dikkatli harcama yapmaya çalşıyorum . ücretisz izne çıksam maaş kesliecek tek maaşa düşücez zorlanıcaz e borçta henüz bitmemiş oluyor.
onun için ne atarsam o kar diyorum ve kolları sıvadım inş devamı gelir. e bebek eşyalarını abartmıycam zaten yerim yok. e kayınvalidem annemler ufak ufak alsalar bizde alsak olur biter inş çok açılmayı düşünmüyorum.
valla canım benim ki de erkekse hastanede yaptırmayı düşünmüyorum çünkü 800 500 tl arası bizim buralarda taaa eşimi sünnet eden bi adam varmış görümcem yeni dogum yaptı o da orda sünnet ettirdi 200 tl imiş aynı şey gider orda yaptırırım tabi bu şimdiki fikrim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?