2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
süper olur allah katındada güzel birşey o el deil masraf ikinizin
ödemek zorunda diye birşey yok helede birikecekse yap nasıl sevinir.
bende olsam yapardım. hiç sakınmam
demi ya bende öyle düşünüyorum .çok sevinir . zaten bir ömrü aynı yatagı paylaştıgın insan neyini esirgeyebilirsin ki. benimde fikrim böyleydi . bide sizlerden fikir alayım dedim

tabiki de kesemiz bir ayrım gayrım yok demişim hani ilk kez olacak bişey oldugu için içimden böyle bişey yapmak geldi . fakat birde sizlerin fikrini almak istedim. zaten niyetim o yöndeydi

Bence çocugunun herhangi bi ihtiyacını karşılamak senide mutlu eder. Ayrı gayrı yok güzel düşünmüşsün canım. Bende mi alsam bi kumbara
valla canım az az atıyordum elime ne geçerse bazen 10 krş bazen 100 lira maşallah birikmiş biraz o zamana kadar tamamlanır diye düşünüyorum . arada toplantılara giriyorum çok değil 300 lira onu da atıcam içine birikir elbet. ama öyle bi niyetin varsa şimiden al başla derim bence bulunmuşa gelirsin

Aynen işk dışarı çıktıgımda alayım bi kumbara bende. Bebek arabasını alırım

İnşallah canım

tabiki de kesemiz bir ayrım gayrım yok demişim hani ilk kez olacak bişey oldugu için içimden böyle bişey yapmak geldi . fakat birde sizlerin fikrini almak istedim. zaten niyetim o yöndeydi
Kişisel görüşüm içini ferah tut, bence eşin çok şanslı :)

İlk gebeliğin benim de. Benimki vurma gibi değil. Bi şey hareket ediyor gibi. Ama şöyle düşünüyorum, ben elimi doktorun ultrasonda baktığı alana koyuyorum. Orda bağırsaklar ve altında bebek yoktur bence. Biz bebişlerdir diyeyim ya
Evet canım her zaman olmuyor.Özellikle geceleri sırt üstü uzandigimda denk geliyorum
Ben gündüz de hissediyorum. Değilse bile , bebeğimdir diye düşünüp iyi hissediyorum kendimi.
evet her koydugumda olmuyor. yatarken bir kaç kez hissettim. birde hep aynı yerde degildi.geçen hafta daha farklı yerdeydi bu hafta farklı yerdeydi.
Yer olarak aynı yere elimi koyuyorum ama bazen sağda bazen solda hissediyorum ben. Inşallah bebişlerdir

Keşke canım keşke alacaklarınıda alamıyor garibim alabilse belki bitecek borcu

kız bizimde biriktirmemiz gerekiyor dedik.
kumbarada var parada azcık var oraya atabildiğimi atayım ama borçlardan sıra gelmez bizim.
5000 atalım erkekse sünnetde yaptırcaz dioruz
canım bizimde dağ gibi borcumuz var :) yalnız değilsin merak etme . izne ne zamn ayrılıcam zaman ne gösterecek bilemedigim için su dönemde çok dikkatli harcama yapmaya çalşıyorum . ücretisz izne çıksam maaş kesliecek tek maaşa düşücez zorlanıcaz e borçta henüz bitmemiş oluyor.

onun için ne atarsam o kar diyorum ve kolları sıvadım inş devamı gelir. e bebek eşyalarını abartmıycam zaten yerim yok. e kayınvalidem annemler ufak ufak alsalar bizde alsak olur biter inş çok açılmayı düşünmüyorum.

valla canım benim ki de erkekse hastanede yaptırmayı düşünmüyorum çünkü 800 500 tl arası bizim buralarda taaa eşimi sünnet eden bi adam varmış görümcem yeni dogum yaptı o da orda sünnet ettirdi 200 tl imiş aynı şey gider orda yaptırırım tabi bu şimdiki fikrim :)

süpersin ya sünnetçin hazır.
valla ben ağustosda son maaşda eylülde son ekim kasım aralık koca ödücek borçları napcaz diye düşünüyorum.
sıkışıcaz bakalım ondan atmam şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…