2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
süpersin ya sünnetçin hazır.
valla ben ağustosda son maaşda eylülde son ekim kasım aralık koca ödücek borçları napcaz diye düşünüyorum.
sıkışıcaz bakalım ondan atmam şart
canım sende kumbara al biz napardık önceden bi kapaklı kasenin içine hergün 1 tl atardık yada haftada 7 tl . o öyle brikirdi o parayla ekmek, sigara, aidat o tarz şeylerimizi öderdik alırdık. bence senden bi kumbara at bozuklukları atsan bile elle tutulur bi para olur :)

var yıllardır 300 400 birikir şuandada yarım dolu
yüksek meblalar atsam her paranın yeri var bakalım napcam 1 tl leri atıyom zate

Kanamam aynen adet kanaması gibi kıpkırmızı ve devam ediyor doktorum iyi Prof ilgili ve yapılması gereken tüm tedavileri uyguluyoruz diyor

Çok güzel bir fikir aynını bende yaptim,bebeğime aldığım ilknsey dev bir kumbara oldu...
Biz hiç bozuk para atmıyoruz,eşim sigarayı birakti hergun sigara icer gibi icine para atıyor.
Ayrıca ben herkese para artırdım,eşimin tarafına benim tarafına eve gelen giden herkese 5 lira bile olsa artırıyorum,herkesin parası katılsın bereketli olsun diye...
Eşimin iş yerinde herkes dolar atmış bebeğe lazim olur diye,çocuk söz konusu olunca herkes daha hassas oluyo ne güzel...
Malum bizim hastane 8000 dedi öyle 1 2 lirayla hayatta birikmez

ne güzel canım,siz ortaksınız . benimkinde eşimin haberi yok kmbara oldugunda ekstra bi srpriz olacak. artık ne birikirse elime geçeni atıyorum sadece kendim bakalım sonuç ne çıkacak inş amacıma ulaşırım benim ki 1400 dedi o zaman kadar artış olmazsa fiyatta

Öyle canım çok şükür canımıza bisey olmadı inşallah sadaka verecem gerçekten geçen kanadada niyetlendim unuttum şimdi tekrar oldu

Aynı evde kumbarayi nasıl gizli tutabiliyorsun ki maşallah benim ki olsa hemen bulur v
Bizde bi kumbara yapmıştık yaza tatil için ama pek atmamıştık hamile kalınca bebeğe cevirdik onu esim de bende hem ihtiyaçları hem doğum için düşünüp daha çok atmaya başladık eşinizle paylaşın bence o da size destek olur böylece

O zaman dahada sevinirim canım çok iyi yapmışsın,o kadar çok paraya ihtiyaç olacak ki 1 lira bile kıymetli bence.
Geçen bebeğe ve bana ihtiyaç listesi yaptım yavaş yavaş alayım diye aman allahım o ne liste....
Allah zorda olanlara yardım etsin,gerçekten bebek masraflı şeymiş...
Ama feda olsun onlara ❤❤❤

Gerçekten oyle canım ama kadın kendisi mihsasebeciymia yani para gözün teki zaten bide irkci

çok geçmiş olsun. eşin anlık öfkeyle kızmıştır takma kafana. ama hiç altta kalma. adı üstünde kaza bilerek yapmadın ya .
Eşim sigortaya gitti arabayı iptal ettirecek 5 e katlayınca ödeyemem dedi banada hala sormadı demedi size bisey olmasin diye haladir kızgın resmen

Selam kızlar.
Geçen hafta rapor alınca konular birikti. Bu hafta yoğun geçti. Dün de okulda Kuran kursuna giden öğrencilerin kaldığı yurda iftara gittik. Ne var ne yok sizlerde. Kötü haber alan yoktur inşallah.

Son konuşmalara bakabildim az. Biz de çok borçluyuz maalesef. Kışın ek gelirler kurtarıyor bizi. Ama yazın gelir gidere denk . Hem de mutfak masrafı yokken :)) kasım da sağlıkla doğursam kışa ek gelir yok haliyle. 2. Dönem izne çıksam tek maaşla eşim döndüremez . Sanırım biz sonbaharda bi kredimizi yenileyerek masrafları öyle karşılayacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun. Rızkıyla gelsin hepimizin bebeği. Bizim ev borcu tabii. O yüzden şükür. 4 yıla bitince rahat ederiz inşallah.

bilmem dolapta duruyor görse söylerdi :) sürpriz olsun istiyorum tek başıma halledebileceğimi düşünüyorum içimde tutamayıp söyleyedebilirim:)

Kesinlikle haklısın canım ama eşimin siniri kaç gün sürecek acaba bugün bile sormadı aramızda buz gibi konuşuyoruz mecbur ihtiyaçları zaten iptal ettiriyor araci

aynen öyle şimdiye kadar yedik içtik gezdik bebek olunca birikim olamıyor derlerdi doğruymuş ama şükürler olsun ki bebişlerimiz var dedigin gibi feda olsun kendime almam ona alırım :) şimdi kemerleri sıkma zamanı aklımız başımıza geç geldi . ben daha liste yapmadım korkuyorum yazmaya uzunca bi liste olacağı için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…