canım sende kumbara al biz napardık önceden bi kapaklı kasenin içine hergün 1 tl atardık yada haftada 7 tl . o öyle brikirdi o parayla ekmek, sigara, aidat o tarz şeylerimizi öderdik alırdık. bence senden bi kumbara at bozuklukları atsan bile elle tutulur bi para olur :)süpersin ya sünnetçin hazır.
valla ben ağustosda son maaşda eylülde son ekim kasım aralık koca ödücek borçları napcaz diye düşünüyorum.
sıkışıcaz bakalım ondan atmam şart
Canım defter çok güzelmiş siyah olması nereden aldınHanimlar böyle bir defter hazirliyorum notlar alarak cok hos oluyor :)
var yıllardır 300 400 birikir şuandada yarım dolucanım sende kumbara al biz napardık önceden bi kapaklı kasenin içine hergün 1 tl atardık yada haftada 7 tl . o öyle brikirdi o parayla ekmek, sigara, aidat o tarz şeylerimizi öderdik alırdık. bence senden bi kumbara at bozuklukları atsan bile elle tutulur bi para olur :)
Kanamam aynen adet kanaması gibi kıpkırmızı ve devam ediyor doktorum iyi Prof ilgili ve yapılması gereken tüm tedavileri uyguluyoruz diyorAminn kuzumm insallah.. kanaman ne renk? Benimki de kahverengi şekilde devam ediyor ve hala sebebi ve nereden geldiği bilinmedi
Pazartesi çok iyi dedikleri bi doktora gideceğim..
Çok şükür şuan bebeklerimiz iyi durumda mubarek günde inşallah atlatırız bu durumu
Çok güzel bir fikir aynını bende yaptim,bebeğime aldığım ilknsey dev bir kumbara oldu...kızlar ben hamile kalmadan önce büyük bi kumbara almıştım ama allahta biliyor ya bebegime niyetle almıştım hani
birikenlerle inş bebegime bişeyler yapmak nasip olur diye düşündüm her para atarken.
kısmet ya işte şükür ki hamileyimşimdi de hala para atıyorum ama eşime sürpriz yapmak istiyorum dogum parasını biriktirmek istiyorum inş o vakte kadar tamamlanıyor aşağı yukarı.
acaba böyle bi ödemeyi ben değil de eşim mi yapmalı çok kararsızım
ama ayrımız gayrımız yok diye düşünüyorum .. hani o an ister istemez dogum için toplu para gerekicek pat diye çıkarsam biriktirdim desem zamanı gelince nasıl olur sizce ?
ne güzel canım,siz ortaksınız . benimkinde eşimin haberi yok kmbara oldugunda ekstra bi srpriz olacak. artık ne birikirse elime geçeni atıyorum sadece kendim bakalım sonuç ne çıkacak inş amacıma ulaşırım benim ki 1400 dedi o zaman kadar artış olmazsa fiyattaÇok güzel bir fikir aynını bende yaptim,bebeğime aldığım ilknsey dev bir kumbara oldu...
Biz hiç bozuk para atmıyoruz,eşim sigarayı birakti hergun sigara icer gibi icine para atıyor.
Ayrıca ben herkese para artırdım,eşimin tarafına benim tarafına eve gelen giden herkese 5 lira bile olsa artırıyorum,herkesin parası katılsın bereketli olsun diye...
Malum bizim hastane 8000 dedi öyle 1 2 lirayla hayatta birikmez
Öyle canım çok şükür canımıza bisey olmadı inşallah sadaka verecem gerçekten geçen kanadada niyetlendim unuttum şimdi tekrar olduGeçmiş olsun canım ya. Cana gelecegine mala gelsin. Üzülme. Allah korumuş. Hatta mübarek ramazan bir sadaka verin. Sadaka belayı uzaklaştırır. Yani üzücü şeyler yaşamışsın ama sıkma canını bebegin iyi olsunda. O paranın çıkacagı varsa her türlü çıkardı. Allahın sevgili kulusunuz ki sağlıkla çıkmamış
Aynı evde kumbarayi nasıl gizli tutabiliyorsun ki maşallah benim ki olsa hemen bulur vkızlar ben hamile kalmadan önce büyük bi kumbara almıştım ama allahta biliyor ya bebegime niyetle almıştım hani
birikenlerle inş bebegime bişeyler yapmak nasip olur diye düşündüm her para atarken.
kısmet ya işte şükür ki hamileyimşimdi de hala para atıyorum ama eşime sürpriz yapmak istiyorum dogum parasını biriktirmek istiyorum inş o vakte kadar tamamlanıyor aşağı yukarı.
acaba böyle bi ödemeyi ben değil de eşim mi yapmalı çok kararsızım
ama ayrımız gayrımız yok diye düşünüyorum .. hani o an ister istemez dogum için toplu para gerekicek pat diye çıkarsam biriktirdim desem zamanı gelince nasıl olur sizce ?
O zaman dahada sevinirim canım çok iyi yapmışsın,o kadar çok paraya ihtiyaç olacak ki 1 lira bile kıymetli bence.ne güzel canım,siz ortaksınız . benimkinde eşimin haberi yok kmbara oldugunda ekstra bi srpriz olacak. artık ne birikirse elime geçeni atıyorum sadece kendim bakalım sonuç ne çıkacak inş amacıma ulaşırım benim ki 1400 dedi o zaman kadar artış olmazsa fiyatta
Canim geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasin insallh,sukur sen ve ben iyisiniz ya gerisi düzelir insallhÖyle canım çok şükür canımıza bisey olmadı inşallah sadaka verecem gerçekten geçen kanadada niyetlendim unuttum şimdi tekrar oldu
Gerçekten oyle canım ama kadın kendisi mihsasebeciymia yani para gözün teki zaten bide irkciCnm cok gecmis olsun, Esinde Ilk ofkesiyle Boyle davranmistir sakinlesince daha normale doner insallah hersey , gercekten o paranin cikacagi varsa bi sekilde cikiyor sukur ki sagliktan vs cikmamis , hasarsizligin bozulacagi icin Evt daha masrafli olur Sigortan ama allah bi kapi Acar ins bukdr kalp Kirmaya uzulmeye degmez , turkiyede genelde bozulmasin diye arada anlasma saglaniyo mlsf ters birine denk gelmissin vardir bunda da bi hayir , skma Canini
Eşim sigortaya gitti arabayı iptal ettirecek 5 e katlayınca ödeyemem dedi banada hala sormadı demedi size bisey olmasin diye haladir kızgın resmençok geçmiş olsun. eşin anlık öfkeyle kızmıştır takma kafana. ama hiç altta kalma. adı üstünde kaza bilerek yapmadın ya .
Canim geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasin insallh,sukur sen ve ben iyisiniz ya gerisi düzelir insallh
bilmem dolapta duruyor görse söylerdi :) sürpriz olsun istiyorum tek başıma halledebileceğimi düşünüyorum içimde tutamayıp söyleyedebilirim:)Aynı evde kumbarayi nasıl gizli tutabiliyorsun ki maşallah benim ki olsa hemen bulur v
Bizde bi kumbara yapmıştık yaza tatil için ama pek atmamıştık hamile kalınca bebeğe cevirdik onu esim de bende hem ihtiyaçları hem doğum için düşünüp daha çok atmaya başladık eşinizle paylaşın bence o da size destek olur böylece
Kesinlikle haklısın canım ama eşimin siniri kaç gün sürecek acaba bugün bile sormadı aramızda buz gibi konuşuyoruz mecbur ihtiyaçları zaten iptal ettiriyor araciL Leiyla canım çok geçmiş olsun öncelikle eşinin tavrı tabiki doğru değil ama şu açıdan da düşün bebeğiniz olacak masraflarınız artacak maddi olarak sıkıntıya gireceğini düşündüğü için böyle davranmıştır benim de eşim sinirlenirdi böyle bi durumda ama sonradan pişman olurdu eminim senin eşinde gönlünü alacak benim de en çok korktuğum şey kaza çok şükür yapmadım ama yapmayacağım anlamına gelmez herkes yaşayabilir kendini sakın suçlama ve üzülmeyi bırak karnındaki yavru direk etkileniyor hiç bir şey ondan değerli deil
Soylesemdesinirlenir yineiçine atarsan hasta olursun ne düşünüyorsan söyle ona zehiri at rahatla
aynen öyle şimdiye kadar yedik içtik gezdik bebek olunca birikim olamıyor derlerdi doğruymuş ama şükürler olsun ki bebişlerimiz var dedigin gibi feda olsun kendime almam ona alırım :) şimdi kemerleri sıkma zamanı aklımız başımıza geç geldi . ben daha liste yapmadım korkuyorum yazmaya uzunca bi liste olacağı için :)O zaman dahada sevinirim canım çok iyi yapmışsın,o kadar çok paraya ihtiyaç olacak ki 1 lira bile kıymetli bence.
Geçen bebeğe ve bana ihtiyaç listesi yaptım yavaş yavaş alayım diye aman allahım o ne liste....
Allah zorda olanlara yardım etsin,gerçekten bebek masraflı şeymiş...
Ama feda olsun onlara ❤❤❤
Kesenin yan tarafinda bi kanama alani var ordan geliyo diyo ;(Doktorun ne diyo kanaman hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?