2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım inşallah kolaylıkla atlatırız bebek rızkıyla gelir derler. inş hepimizin bebişleri bereketiyle gelir. yavaş yavaş yapıcaz işte bizim ki daha dgün borcu o bitecek ev alıcaz inş onun borcu çıkacak allah kolaylık versin cümlesine

Eşim sigortaya gitti arabayı iptal ettirecek 5 e katlayınca ödeyemem dedi banada hala sormadı demedi size bisey olmasin diye haladir kızgın resmen
Valla canım hamileyken kullanma zaten Allah korusun bişey filan olmasın kaza saniyelik dalgınlık zaten hiç canını sıkma o işinin içinden çıkamam diye düşünüyor mutlaka anlar hatasını

Valla canım hamileyken kullanma zaten Allah korusun bişey filan olmasın kaza saniyelik dalgınlık zaten hiç canını sıkma o işinin içinden çıkamam diye düşünüyor mutlaka anlar hatasını
Ben zaten arabayı satalım diye ısrar ediyorum geçen ay çocuk doğunca tekrar aliriz demiştim ya dünde hiç gidesim.yoktu kaynanamı kırmayın.di-yekalktım olacağı varmış demekki :/

.
Şükür canım aynen ama bida araba kullanamicam:/

Saçmalama sakın pes etme!! Ben ünideyken yeni ehliyeti almıştım babamın arabasını kaçırıp öyle öyle öğreniyordum
Bir gün eve gelirken siteye bi dalış yaptım güvenlik bariyerini kırdım. Bu hani açılıp kapanan, arabanın geçişine izin veren varya onu
Babam geldi baktı bende bir şey yok suratima bakmiyor.. ama keşke annemde bakmasaydı. Ağzına ne gelirse yağdırdı
Sitede de adım çıktı

Sonra zaman aşımına uğradı yine kaçırdım.. şimdi çok iyi araba kullanırım. Abime bin basarım esime söforluk öğretirim o derece

Sakın pes etme .. eşin sende bise olmadigini gormustur can iyi olunca mala bakmıstır

Amin canım. Biz ev alırken peşinatımız yoktu. Peşinatı da eşimle ayrı ayrı kredi çekerek ödedik. düğünden sonra krediyi yenilemek zorunda kalmıştık.eylülde 1.5 yıl olacak yenileyeli. Tekrar yenileme şansı oluşuyor böylelikle mecbur artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ahaha çok hoş bir anı kalmış ama istesemde eşim arabayı iptal ettirmeye gitti kendi arabasında hayatta vermez yani bu sayfada böyle kapandı heralde ancak kendim çalışıp sigortamı ödersem tekrar surerim

Ahaha çok hoş bir anı kalmış ama istesemde eşim arabayı iptal ettirmeye gitti kendi arabasında hayatta vermez yani bu sayfada böyle kapandı heralde ancak kendim çalışıp sigortamı ödersem tekrar surerim

Olay biraz durulsun eşinin arabasını yavas yavas alırsın şuan sinirli olay taze
Altta alttan halladersin birden yaparsan dikkat çekersin bi bakmissin araba sende

Şuan eminim benim eşimde aynı tepkiyi verirdi hepsi aynı.. Ama Allah korusun sana bisey olsaydi arabayı mi gorurdu gözü.
O yüzden uzme tatli canini

inşallah geçer siniri vala bizimkide inat biraz

Cinsiyet öğrenen var mı ben bir daha ki randevuda öğreneceğim 23 mayısta. Rüyamda da görünce iyice meraklanmaya başladım.
Banada gecen hafta %51 kız gibi ama belli degil tam kimseye demeyin diger kontrolde bellli olur tam dedi 2 hafta sonra gidicem cok meraktayım

Amin sende son durum ne nasıl oldun allah büyük vardır bunda da bi hayır
Bnde hala hastanedeyim cnm haftaya belki cikarirlar..bnm kanama az az ama kanama alani ciddi diyorlar..uni hast oldugundn heerhalde birakmiyolar..sinirlerm bozuldu burda yatmaktn..Rabbim buyuk yavrularimizi bize bagislasin insallah..tek istegim bu yavrumda bnde burdn sag salim cikayim insallah

Kızlar bende rüya gördüm erkek bebek tam hatırlamıyprum ofis gibi bi yerdeyiz fotoğraf çekiliyo eşim galiba Kaan diye bir bebekle fotoğraf çekiliyor zayıf aylık bir bebek daha sonra o içeriye gidiyor ben alıyorum kucağıma yakından çekmeye çalışıyor bende bırak çekme diyorum ay Allah’ım rüyada bile fotoğraf takıntım var :)) neyse işte sonra ağlıyor bebek ağlama sesini duyuyorum neyden etkilendim bilmiyorum pek rüyalara inanmam ama sizinle paylaşmak istedim :)

Kanamam aynen adet kanaması gibi kıpkırmızı ve devam ediyor doktorum iyi Prof ilgili ve yapılması gereken tüm tedavileri uyguluyoruz diyor

Güvendiğin doktorlarsa en azindan icin rahat olur hastanede de dinlenme şansın olur iyice
Bu arada kanama alanı nerede belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…