2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım seninki hususi bakmış benimki bacak arası açıktı görünüyordu doktorum kesin dedi ama içime bir kuşku düştü

10 mayısta verdim canım bugün öğleden sonra çıktı. 6. iş gününde yani. en kısa zamanda güzel sonucu alıp rahatlarsın inşallah

Bende 13 mayista verdim insallah bu hafta cikar.
Iki doktora gittim biri kesin kiz dedi 12. Haftada biri 1 gun once erkek gibi duruyo dedi. Acaba hangisinin dedigi cikacak kontrolede cok var. Beklemek be zor

maşallah o nasıl bacak açmak öyle ben bu ultrason resimlerine bayılıyorum ne güzel

Buarada oğlum 2 li test sonucunu buldum o yıllarda incelememisim hiç Dr um sorun yok dedi bende bakmamisim ense kalınlığı 1.8 mis burun kemiği görülmemiş risk te 650/1 mis oğlumun hala küçücük bir burnu var

canım senin bahsettiğin yurtdışına gönderilen dna testi, ikilide belli olmuyor yani ben öyle biliyorum.
Evet 2lide belli olmuyor fetal dna testinde belli okuyor oda turkiyede yasak oldugundan resmi sekilde soylenmiyormus. Testi yapan firma doktora soyluyormus ne sacma dedim doktora oda kiz diye karisini dovenler var herkesi kendin gibi sanma dedi

İyiki de incelememişsin... baksana şimdi kafaları kırıyoruz...

Hiç tanımadığınız insanların bir yerlerde birbiri için dua etmesi ne kadar güzel güç veriyor insana ne kadar yürekten ve samimisin bir kez daha ağlattın beni ' hüzünler paylaştıkça azalır sevinçler paylaşıldıkça çoğalırmış benim hüznüme ortak olduğun için çok tşk inş sağlıklı kucağına alırsın bebeğini ve bu sevincine ortak olurum.

Sonuç olarak kadın olmak çok zor fiziken ruhen hep sağlam olmak gerekiyor. aynı acıyı yaşayan kadınlarımız ve kendim için Allah sabrını versin ve bu sevinci bize bir daha yaşatsın diyorum.

kendine ve bebeğine çok iyi bak dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…