kuzum banada 13. haftada ve 14. haftada erkek dedi ve alttaki resmi verdi kesin dedi. kordon olma ihtimali varmı sence doktorlar uzman görebilenler söyler görmeyen söylemez. şu pozisyon kıza dönermi bilmem ama ben inandım. haftaya kontrolde 17 haftalık olcak bakalım kesinleşcek. benim dr um kızımda 20 hafta yorum yapmadı şimdide emin olmadan konuşmam bilirsin dedi doğru. Eki Görüntüle 2271070
Bende 13 mayista verdim insallah bu hafta cikar.
Iki doktora gittim biri kesin kiz dedi 12. Haftada biri 1 gun once erkek gibi duruyo dedi. Acaba hangisinin dedigi cikacak kontrolede cok var. Beklemek be zor
Kızlar bide anlamadım ben 12.haftada ikili test için kan veriyoruz sonuçta orda cinsiyet kesin açıklanıyor doktorunuz soylemiyormu ultrason dışında orda kesin
kuzum banada 13. haftada ve 14. haftada erkek dedi ve alttaki resmi verdi kesin dedi. kordon olma ihtimali varmı sence doktorlar uzman görebilenler söyler görmeyen söylemez. şu pozisyon kıza dönermi bilmem ama ben inandım. haftaya kontrolde 17 haftalık olcak bakalım kesinleşcek. benim dr um kızımda 20 hafta yorum yapmadı şimdide emin olmadan konuşmam bilirsin dedi doğru. Eki Görüntüle 2271070
Buarada oğlum 2 li test sonucunu buldum o yıllarda incelememisim hiç Dr um sorun yok dedi bende bakmamisim ense kalınlığı 1.8 mis burun kemiği görülmemiş risk te 650/1 mis oğlumun hala küçücük bir burnu var
Evet 2lide belli olmuyor fetal dna testinde belli okuyor oda turkiyede yasak oldugundan resmi sekilde soylenmiyormus. Testi yapan firma doktora soyluyormus ne sacma dedim doktora oda kiz diye karisini dovenler var herkesi kendin gibi sanma dedi
Buarada oğlum 2 li test sonucunu buldum o yıllarda incelememisim hiç Dr um sorun yok dedi bende bakmamisim ense kalınlığı 1.8 mis burun kemiği görülmemiş risk te 650/1 mis oğlumun hala küçücük bir burnu var
Atalarda genelde hiperaktif oluyorlar uyarmış olayım evet bunun yanında çokta zeki oluyorlar bilginiz olsun etrafimdaki bütün atalar öyle oğlumda dahil
Kızlar bide anlamadım ben 12.haftada ikili test için kan veriyoruz sonuçta orda cinsiyet kesin açıklanıyor doktorunuz soylemiyormu ultrason dışında orda kesin
Aynen canım işte sizde çok incelemeyin diye yazdım bu sefer bu degerlerim farklı cikicagi kesin o yüzden hiç baktirmiycam Allah'ın izniyle bebislerimiz sağlıkla dünyaya gelicekler
Kızlar bugün saat 2 de randevum var. Ne heyecan yaptım yine ya. Sabah 7 olmadan uyandım. belki cinsiyet de belli olur. Bu zamana kadar hiç bi yorum bile yapılmadı cinsiyetle ilgili. Sabırsızlıkla bekliyorum
Profil fotoğrafına baktikca agliyorum agladikca bol bol dua ediyorum Allahim kucağını bos bırakmasin. Tez zamanda cennet kusuna bi kardes nasip etsin inşallah Rabbim sonsuz sabir versin. Ah canım benim keske yakin olsak kossam gelsem yanına destek olsam.. Tüm kalbim seninle inşallah bundan sonra her sey yolunda olacak
Hiç tanımadığınız insanların bir yerlerde birbiri için dua etmesi ne kadar güzel güç veriyor insana ne kadar yürekten ve samimisin bir kez daha ağlattın beni ' hüzünler paylaştıkça azalır sevinçler paylaşıldıkça çoğalırmış benim hüznüme ortak olduğun için çok tşk inş sağlıklı kucağına alırsın bebeğini ve bu sevincine ortak olurum.
Sonuç olarak kadın olmak çok zor fiziken ruhen hep sağlam olmak gerekiyor. aynı acıyı yaşayan kadınlarımız ve kendim için Allah sabrını versin ve bu sevinci bize bir daha yaşatsın diyorum.