Hadi hayırlısı kuzumKızlar bugün saat 2 de randevum var. Ne heyecan yaptım yine ya. Sabah 7 olmadan uyandım.belki cinsiyet de belli olur. Bu zamana kadar hiç bi yorum bile yapılmadı cinsiyetle ilgili. Sabırsızlıkla bekliyorum
Oyyy perişan oldum...Hiç tanımadığınız insanların bir yerlerde birbiri için dua etmesi ne kadar güzel güç veriyor insana ne kadar yürekten ve samimisin bir kez daha ağlattın beni 'hüzünler paylaştıkça azalır sevinçler paylaşıldıkça çoğalırmış benim hüznüme ortak olduğun için çok tşk inş sağlıklı kucağına alırsın bebeğini ve bu sevincine ortak olurum.
Sonuç olarak kadın olmak çok zor fiziken ruhen hep sağlam olmak gerekiyor. aynı acıyı yaşayan kadınlarımız ve kendim için Allah sabrını versin ve bu sevinci bize bir daha yaşatsın diyorum.
kendine ve bebeğine çok iyi bak dualarım sizinle
kendini yordunmu naptın ogün peki
evet aynen öyle rabbim ol derse oluyor herşey allahtan ne derse o tevekkül huzur veriyor.hiç yormadım inan ev işi bile doğru düzgün yapmıyordum eşim yardımcı oluyordu sebep ararsak sayfalarca çıkıyor şöle mi oldu böle mi oldu ama kesin bişey yok nasip diyoruz işte dünyada rızkı yokmuş yavrumun
aynen profil resmine bakınca iki gündür bende benden geçtimProfil fotoğrafına baktikca agliyorum agladikca bol bol dua ediyorum Allahim kucağını bos bırakmasin. Tez zamanda cennet kusuna bi kardes nasip etsin inşallahRabbim sonsuz sabir versin. Ah canım benim keske yakin olsak kossam gelsem yanına destek olsam.. Tüm kalbim seninle inşallah bundan sonra her sey yolunda olacak
Orası öyle tabi okuyoruz neler neler insana ilk ne denirse onla bi gönül bağı oluşuyor sonradan değişmesi çok kötü olur yaBugün burdan bir arkadaşa sordurdumda yüzde yüz diye bişey yok demiş doktoru kordonla karıştırılabiliyormuş
Canım yeni gördüm çok üzüldüm, aynı acıyı geçen yıl ben de daha ileriki haftalarda yaşadığım için. Kabul etmesi zor, annelik doğmadan başlıyor hissediyoruz babalar gibi değil. Rabbim kaybettiğimiz bebeklerimize ahirette kavuşturacak, orada bir çocuğumuz daha olacak öyle düşün. Fiziksel olarak sen iyisin umarım. Sen iyi ol, sağlıklı ol. Rabbim ol der yine olurGünaydın kızlar 17 mayıs perşembe günü gece başlayan ağır sancıyla bebeğimi evde düşürdüm bebeğim tutunamadıbana tam 13+4 olmuştu herşey yolundaydı doktor bile sebep bulamadı içerde kalan plasenta için kürtaj oldum.Alah kimsenin başına vermesin bebeklerinizi sizlere bağışlasın rabbim.
Her hafta kontrole gidiyorduk buna rağmen, üzülmemek elde değil içinizde büyüyen bir varlığın sizi bırakıp gitmesi.ilk bebeğimizdi çok alışmıştık artık varlığına ama takdiri ilahi demekten başka elimizden birşey gelmiyor.İnş atlatacağız inş tekrar bebeğimiz olur demekten başka dua çıkmıyor ağzımızdan.<eşinizin bile gözyaşlarını gördüğünüzde sizin güçlü olmaktan başka şansınız kalmıyor.
Aranızdan ayrılıyorum hepinizin bebeğine sağlık sıhhat ve hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
Hoşçakalın
Kız ben gördüm doktora dedim erkek diye nerden anladın dedi pipisini gördüm dedim doğru dedi güldü peki yüzde yüz mü dedim yüzde yüzümü var kesin dedi doktor kontrol ederken benim hınzır bacağı açık duruyordu hepsenin doktorun bak burası demedimi ben canlıda gördüm bariz kocaman birşey var düşün
Canım çok yeme meyve çok şeker var içinde. Kiloyu geçtim gebelik şeker çıkarsa diyet yapman gerekiyor tatlıdan uzak durmak adına. Tadımlık yeKızlar son 3 haftada yani kan ilacına basladıgımdan beri 2.5 kg aldım300gramını verdim. Bir 500 gram daha versem... 80.2kg yim. 5. Aya kadar 80 in altında kalmayı hedeflemiştim. Meyve cok yiyorum meyve... o mahvediyor beni ama yerken cok mutlu oluyorum. Her aksam fiks erik kiraz yeni dünya nektarin kayısı
aman doktorun alemmiş hakket heKız ben gördüm doktora dedim erkek diye nerden anladın dedi pipisini gördüm dedim doğru dedi güldü peki yüzde yüz mü dedim yüzde yüzümü var kesin dedi doktor kontrol ederken benim hınzır bacağı açık duruyordu hep
çok tatlısın yaKızlar son 3 haftada yani kan ilacına basladıgımdan beri 2.5 kg aldım300gramını verdim. Bir 500 gram daha versem... 80.2kg yim. 5. Aya kadar 80 in altında kalmayı hedeflemiştim. Meyve cok yiyorum meyve... o mahvediyor beni ama yerken cok mutlu oluyorum. Her aksam fiks erik kiraz yeni dünya nektarin kayısı
Canım istersen ceviz suyu içebilirsin. Yani çok bilmiyorum amatokluk veriyo ve kilo alımını azaltıyo. Bende gün aşırı içiyorum. Akşamdan cevizi 1 bardak suyun içine koyuyorsun. Sabah hem cevizini yiyorsun hemde suyunu içiyorsun. Suda bekleyince cevizin kendini korumak için oluşturduğu dış zarı zedelendiğinden omega 3 unden daha cok faydalanabiliyorsun ve sindirilmesi artıyor. Gerçekten tatlı isteğini kesiyor ve ödem tutmanı engelliyo. Bazı doktrlar hamilelikde kullanın cok kilo almazsınız demişti ben bi zararı olmayacağını düşündüğüm için kullanıyorum.Kızlar son 3 haftada yani kan ilacına basladıgımdan beri 2.5 kg aldım300gramını verdim. Bir 500 gram daha versem... 80.2kg yim. 5. Aya kadar 80 in altında kalmayı hedeflemiştim. Meyve cok yiyorum meyve... o mahvediyor beni ama yerken cok mutlu oluyorum. Her aksam fiks erik kiraz yeni dünya nektarin kayısı
Bunu bende yaşıyorum sürekli dış fırçalıyorum. Hem dil hem dış temizliği beni biraz rahat hissettiriyor deneyebilirsin.Kizlar benim sorum olacak size agzim zehir gibi ne yesem ne icsem olmuyor bulantim hafifledi ama simdi bu cikti. Afedersiniz ama istifra edersinde agzin boyle zehir olur ya hep oyle ayni durumu yasayan var mi?
O ilk önce bir sorun var mı diye baktı iyice eline ayağına vs herşeyini iyice kontrol etti ben ilk 2 dakika video çektim doktorla konuştuk dikkat etmedim Ekrana sonrasında dikkat ettimaman doktorun alemmiş hakket he
benimki gel cinsiyete bakalım dedi heycanla baktı erkek bu dedi başka hiçbirşeye odaklanmadan sonra elime resmi verdi
seninki değişik dr belli gördüysen pipiyi söyle işte alem sen görebildiysen kesin erkek
çünkü biz sor anlıoz zate belliyse okdr doğrudur
Guzel haberlerle gel kuzummKızlar bugün saat 2 de randevum var. Ne heyecan yaptım yine ya. Sabah 7 olmadan uyandım.belki cinsiyet de belli olur. Bu zamana kadar hiç bi yorum bile yapılmadı cinsiyetle ilgili. Sabırsızlıkla bekliyorum
müthiş haberrGünaydın kızlar. Dün akşam randevum vardı. 16+2 cinsiyetimiz kesinleşti KIZIM olacak. 2 tane oğlum vardı. Çok şükür Allahıma12+2 de kız demişti ama kesin değildi. Herşey yolunda çok şükür
kız sabah 9 a niye almıyonuz :)))Kızlar bugün saat 2 de randevum var. Ne heyecan yaptım yine ya. Sabah 7 olmadan uyandım.belki cinsiyet de belli olur. Bu zamana kadar hiç bi yorum bile yapılmadı cinsiyetle ilgili. Sabırsızlıkla bekliyorum
Canım yeni gördüm çok üzüldüm, aynı acıyı geçen yıl ben de daha ileriki haftalarda yaşadığım için. Kabul etmesi zor, annelik doğmadan başlıyor hissediyoruz babalar gibi değil. Rabbim kaybettiğimiz bebeklerimize ahirette kavuşturacak, orada bir çocuğumuz daha olacak öyle düşün. Fiziksel olarak sen iyisin umarım. Sen iyi ol, sağlıklı ol. Rabbim ol der yine olur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?