2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bugün saat 2 de randevum var. Ne heyecan yaptım yine ya. Sabah 7 olmadan uyandım. belki cinsiyet de belli olur. Bu zamana kadar hiç bi yorum bile yapılmadı cinsiyetle ilgili. Sabırsızlıkla bekliyorum
Hadi hayırlısı kuzum Saatler gecmek bilmez şimdi

Oyyy perişan oldum...

evet aynen öyle rabbim ol derse oluyor herşey allahtan ne derse o tevekkül huzur veriyor.
ama resmen bunu yaşamışsın canım.
inancım büyük eminim hemen kalacaksın. kuzunu alacaksın kucağına lütfen üzülme her zaman yanında olmaya çalışırız canım benim.

aynen profil resmine bakınca iki gündür bende benden geçtim Minik Mucize içimi acıtıyor.
rabbim yardımcımız olsun

Canım yeni gördüm çok üzüldüm, aynı acıyı geçen yıl ben de daha ileriki haftalarda yaşadığım için. Kabul etmesi zor, annelik doğmadan başlıyor hissediyoruz babalar gibi değil. Rabbim kaybettiğimiz bebeklerimize ahirette kavuşturacak, orada bir çocuğumuz daha olacak öyle düşün. Fiziksel olarak sen iyisin umarım. Sen iyi ol, sağlıklı ol. Rabbim ol der yine olur

senin doktorun bak burası demedimi ben canlıda gördüm bariz kocaman birşey var düşün
Kız ben gördüm doktora dedim erkek diye nerden anladın dedi pipisini gördüm dedim doğru dedi güldü peki yüzde yüz mü dedim yüzde yüzümü var kesin dedi doktor kontrol ederken benim hınzır bacağı açık duruyordu hep

Kızlar son 3 haftada yani kan ilacına basladıgımdan beri 2.5 kg aldım 300gramını verdim. Bir 500 gram daha versem... 80.2kg yim. 5. Aya kadar 80 in altında kalmayı hedeflemiştim. Meyve cok yiyorum meyve... o mahvediyor beni ama yerken cok mutlu oluyorum. Her aksam fiks erik kiraz yeni dünya nektarin kayısı

Canım çok yeme meyve çok şeker var içinde. Kiloyu geçtim gebelik şeker çıkarsa diyet yapman gerekiyor tatlıdan uzak durmak adına. Tadımlık ye

aman doktorun alemmiş hakket he
benimki gel cinsiyete bakalım dedi heycanla baktı erkek bu dedi başka hiçbirşeye odaklanmadan sonra elime resmi verdi
seninki değişik dr belli gördüysen pipiyi söyle işte alem sen görebildiysen kesin erkek
çünkü biz sor anlıoz zate belliyse okdr doğrudur

çok tatlısın ya Her aksam fiks erik kiraz yeni dünya nektarin kayısı koptum
bende kızımda 1 kg kiraz yiyordum dr napıosun iyimisin sen dedi 1 tane ye sen dedi çünkü çok kg almıştım
bunda stabil şuan

Canım istersen ceviz suyu içebilirsin. Yani çok bilmiyorum amatokluk veriyo ve kilo alımını azaltıyo. Bende gün aşırı içiyorum. Akşamdan cevizi 1 bardak suyun içine koyuyorsun. Sabah hem cevizini yiyorsun hemde suyunu içiyorsun. Suda bekleyince cevizin kendini korumak için oluşturduğu dış zarı zedelendiğinden omega 3 unden daha cok faydalanabiliyorsun ve sindirilmesi artıyor. Gerçekten tatlı isteğini kesiyor ve ödem tutmanı engelliyo. Bazı doktrlar hamilelikde kullanın cok kilo almazsınız demişti ben bi zararı olmayacağını düşündüğüm için kullanıyorum.

Kizlar benim sorum olacak size agzim zehir gibi ne yesem ne icsem olmuyor bulantim hafifledi ama simdi bu cikti. Afedersiniz ama istifra edersinde agzin boyle zehir olur ya hep oyle ayni durumu yasayan var mi?
Bunu bende yaşıyorum sürekli dış fırçalıyorum. Hem dil hem dış temizliği beni biraz rahat hissettiriyor deneyebilirsin.

O ilk önce bir sorun var mı diye baktı iyice eline ayağına vs herşeyini iyice kontrol etti ben ilk 2 dakika video çektim doktorla konuştuk dikkat etmedim Ekrana sonrasında dikkat ettim

Kızlar bugün saat 2 de randevum var. Ne heyecan yaptım yine ya. Sabah 7 olmadan uyandım. belki cinsiyet de belli olur. Bu zamana kadar hiç bi yorum bile yapılmadı cinsiyetle ilgili. Sabırsızlıkla bekliyorum
Guzel haberlerle gel kuzumm

kız sabah 9 a niye almıyonuz :)))
ben öyle yapıyorum sabahın körü görüyorum rahatlıyorum 15 gün önceden alınca yerde bar

Moral olarak toparlayamadığım için fiziken de çok iyi sayılmam ama iyi olcam inş içimde bir boşluk ve yerini hiç bişey doldurmuyor zaman her şeyin ilacı geçecek hepsi inş tevekkül ederek dua ederek atlatmaya çalışıyorum dediğin gibi annelik bize ana rahmine düşünce verilirmiş candan bir parça rabbim kimseye yaşatmasın rabbimden tüm annelere sağlıklı bebekler nasip etsin hamile annelere de sağlıklı doğumlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…