2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne güzel çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş benim drum hiç bakmıyo doğru düzgün kısacık bakıp bırakıyo değiştirmiştim dr umu bu dr da aynı sanırım başka bi hast ye geçicem düzcedeyim boluya gitmeyi düşünüyorum burası dr yönünden ciddi anlamda sıkıntılı. Bi kızım var oğlum olursa çok sevinirim ama kızım olursa da çok güzel olur oğlum olursa adını Yaman düşünüyorum ama kime söylediysem beğenmedi

kız sabah 9 a niye almıyonuz :)))
ben öyle yapıyorum sabahın körü görüyorum rahatlıyorum 15 gün önceden alınca yerde bar

Devlette ikili test sonucunu bekledim. Sonra da eşimin müsaitliği bu zmana oldu. O da şimdiye denk geldi. Ya sabah 9 a alsam da sabah 4 5 gibi kalkıp bekliyorum

maşallah cnm erkek bu ispatlamış annesine

:))) yaman güzel bence inş hayırla sağlıkla oğlan gelir canım

Aman çok yeme canım şeker falan çıkar mazallah. Ben ekşi yiyemiyorum tatlı meyve bulunca yiyorum. Ben kendim komposto yapıp içiyorum mecbur. Ağzıma göre tatlı meyve bulmam zor

hahah harikasın :))) ben direk uyanıp gidiyorum okadar değil benim
Delilik vardı zaten. Şimdi iyice uçtum çok şükür ☻

Haftaya pazarteside benim kontrolüm heralde arrık cinsiyeti yüzde yüz söyler. 16 hafta oluyor çünkü. Çok heycanlıyım.
Cildiye bana bi nemlendirici yazdı. Tüm vücut kullan dedi. Doktoruma sorucam bu iyi derse çatlak vs içinde kullanırım. Günde üç defa. Yağlı bişey. Aşırı derecede pullanma oldu vücudum da .

Benim belirtilerim neredeyse hiç yok. Korkuyorum ya bişey mi oldu belirtim yok diye. Ama bu hafta karnım sivrice öne çıktı. Hiç kilo almadıgım halde. Çok ilginç bi sivrilme var.

Hala hissetmiyorum herkes hissetmelisin diyor. Sadece bir kere uykuda bir kere de namazda karnımda bişey kayıyor gibi oldum okadar

Bulantıylada olsa zorlada olsa vitaminleri içmeye çalışıyorum ve birde badem tüketmeye çalışıyorum bebegin gelişiminde çok olumlu etkisi.
Bu kontrolü de sağ salim atlatırsak bebek arabasını alıcaz. Eşim diyo alıp aradan çıkaralım diyo.
Baston tipi ve çift yönlüleri begendim. Şu kaba olan yeni sistemleri sevmedim. Bi çok arkadaşta onları öneriyor pratik oluyor bastonlar diye.

Herkesin bu haftalarda kontrolü olması lazım.
İnşallah herkes güzel haberler alır

Ay bana da 13+2de kıza benziyor demisti dah hala gitmedim ama meraktan ölüyorum

Canimsin... Bakarim tabi teyzesi.. Biz birbirimizin anneligini tanidik geri kalani tanimasak ne olcak.. Sevgiyle kucaklıyorum. Sen de kendine iyi bak bir sonraki kuzun için guclu olmaya devam

Yok kuzum yurt dışındakilerde belli oluyor burda bakılmıyor. Ama nifty vb yaptıran arkadaslar talep ettilerse ogrenirler.
Türkiye ye gönderilen nifty sonuçlarına cinsiyet eklenmiyormuş, çünkü Allah esirgesin 20. Haftada bile cinsiyet nedeniyle gebeliği sonlandıran aile ve tabii ki Dr lar varmış,bende nifty ile kesin öğrenirim sandım ama maalesef, ama yurt dışında elbette öğreniliyor

canım çok geçmiş olsun çpok üzüldüm.inş tez vkitte yeniden nasip olur allah yardımcın olsun nasip değilmiş

Düşündüm ege ile Efe’yi ama çok içime sinmedi aslında kerem aybars düşünüyorduk ama çok uzun oluyor diye başka isim düşünüyoruz aybarsın yanına
canım aybars ağır bi isim oldugu için yanına az harfli şeyler bulman gerek yoksa çok uzun ve ağır olur. bak aybars ege çok naif aybarstaki o ağırlıgı alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…