2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benim hep hoşuma gitti canım herkes bişey uyduruyor içinden geçeni ve kocanında ortak seveceğiniz ismi koy boşver
Eşim de çok beğendi çünkü onun ismi yavuz yamanın bir anlamı da yavuz demekmiş o yüzden çok beğendi ismi hazır bi tek erkek olması kaldı

Ben de hissetmiyorum ama Dr um 17 sonra hisseder rahatlarsın biraz dedi,bizim de bayram sonrası kontrol, belki o zaman birkaç parça bişey alırız,bakalım acelesi yok sağlık olsun :))))benimde hiç yok nerdeyse belirttim sadece mide yanması hafif :) ondan çok merak ediyorum

Anladım canım sen manaca yüce bir isim istiyorsun. Bu arada Atlas’ı ben de cok begeniyorum ama sadece cografi terim degil aynı zamanda ipekli parlak bir kumaş anlamı da var. Eren nasıl? Atlas Eren?
Eren var kuzum ya ertafimiz erkek cocuk dolu emir i de cok seviyorum o da konuldu

canım aybars ağır bi isim oldugu için yanına az harfli şeyler bulman gerek yoksa çok uzun ve ağır olur. bak aybars ege çok naif aybarstaki o ağırlıgı alıyor
Evet bende öyle düşünüyorum da içime sinecek bir isim bulamadım eşim sıkıştırıyor aslında hadi karar verelim diye yoksa daha 5 ay var mutlaka karar değişir

Ay bana da 13+2de kıza benziyor demisti dah hala gitmedim ama meraktan ölüyorum
13+2 de bana da % 90 kız dedi,değişir mi dedim saçmalama dercesine yüzüme baktı, ama var ya bi değişirse :)))))))) bayram sonrası kontrol 7 sinde inşallah sağlık sıhhat haberini alıp cinsiyetide kesinleştiririz :)))

İnşallah duyarız nolur dua edin bana

Benim oğluşumunda aynı fotoğraftan var. 14 haftada öğrendik.

Eklentiler

• IMG_20190521_122734.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 54
Aynen insan tedirginlikten birşeylerde alamıyor.
Bende tatlı şekerli bişeyker yersem midem yanıyor. Çok ilginç başka hiç belirti yok.
Sizinde karnınızda çıkma var mı peki.
Heralde dörtbuçuk ay falan olunca hissederiz

Gebelik öncesi dümdüzdü karnım,şimdi yemek yiyince bayağı çıkıyor onun dışında sabahları hafif tümsek, ilk bebişim, herhalde ancak çıkıcak karnımız,hissetmekte 20-22. Haftayı bulur diyenler var,usg de hareketli olunca maşallah hissetmiyor musun diyorlar, o kadar gücü yok ki henüz, inşallah hissederiz yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…