2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yahu bebek takla atsa ne olacak kaç gram ki daha :) hissedersin cnm sen hiç aklına takma. Zaten ilk hislerin tekme olmayacak baloncuk baloncuk bir kıpırdama oluyor :)

canım neresi değişir kocaman adam olmuş içerde erkek kesin cocuk daha ne yapsın benimkide çok nazlı göstermiyor kendini perşembeye gidicem inşallah ogrenirim
valla okadar değişir diyen oldu ki hevesini yaşıyamıyorum önümüzdeki cumartesi 18. haftaya girecek inş cmrtesi bakalım ne dicek

Aynen inşallah. Birde ilk bebeklerde geç hissedermiş anne. Benimde ilk. Bakalım hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah

Hmm deneyim bunu canım cok tesekkür ederim

Bugün baska bir doktora gittik. Ense kalinligini 2.3 ölçtü o da. Cuma günü 2.8 ölçmüstü digeri. 2den asagisi en ideali. 3 den asagisi sorunsuz diyebiliriz dedi. Kan sonucu belirler dedi. Kaldik mi yine cumaya.... burun kemigi varsa sorun yok dedi bebek dönmedi yüzünü bir türlü. Totosunu döndü kaldi öyle. Baya da bekledik ama hic bana misin demedi. Cinsiyeti de göremedi. Kiz gibi duruyor ama arkadan nasil bir yorum yapilirsa öyle yapiyorum göremedim dedi

Yahu bebek takla atsa ne olacak kaç gram ki daha :) hissedersin cnm sen hiç aklına takma. Zaten ilk hislerin tekme olmayacak baloncuk baloncuk bir kıpırdama oluyor :)
Takmıyorum da işte :)) baloncuk baloncukları da 4 gözle bekliyorum, hepimize nasip olsun sonrasında tekmeler falan :)))))

Sorma ya çocukların gece sütü gibi benim de gece meyve tabağım eksik olmucak evdekiler bitsin de daha aldırmıcam eşime...

canım neresi değişir kocaman adam olmuş içerde erkek kesin cocuk daha ne yapsın benimkide çok nazlı göstermiyor kendini perşembeye gidicem inşallah ogrenirim
bazı erkekler bile öyle uzun süre açmıyorlarmış kız sende öğren inş bakalım ne olcak sağlıkla gelsinler harika cinsiyetler tek tek kesinleşiyor

Takmıyorum da işte :)) baloncuk baloncukları da 4 gözle bekliyorum, hepimize nasip olsun sonrasında tekmeler falan :)))))
Zaten kuzum ilk baloncukları hissediyorsun ama hareketin o olduğuna pek inanamıyorsun. Bakıyorsun devam ediyor işte o an :) sağlıklı olsunlar hepsinin sırası gelecek annesi. Hamileliğin tadını çıkar

Canım çikolata yemedin mi ultrason öncesi.

Bebek buyumus artik o rakamlar normal yani
Benim 14.haftada ölçmedi bile doktor yanlış sonuc cikar diye

Excipial mi verdi?

Sana demiyorum zaten kuzum yazdigin icin sana cevap verdim. Genel olarak 16 dan oncekilere temkinli yaklasin hemen kaptirmayin diorum yani . ☺
Kız bana 14+3 te iki doktor 4 kere baktı 4ün de de erkek dediler pipi gösterdiler bende gördüm bariz belliydi yani ama olur mu ki degişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…