2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah kan sonucunuzda tertemiz gelecek Allah ın izniyle, Rabbim hepimizinkine sağlık sıhhat versin inşallah..

Ne saçma yahu. Resmen geri kalmış ülke muamelesi görüyoruz...

Sabahleyin yazdigim gibi benim oğlumda burun kemiği görülmedi yazıyor çünkü küçücük bir burnu var çok şükür sağlıklı doğdu o bile kıstas değil aslında yavrularimiz Allah'a emanet

Kızlar eşimin iş arkadaşı,geçen sene bizim hanimda hamileydi biz hep avokado alıyorduk doktor özelikle tavsiye etmişti sizde alın mutlaka demiş.
Doktoru tavsiye eden veya ne kadar kullanılması gerektiğini bilen varmı???
internetten baktım gerçekten bir gebenin tüketmesi gereken en önemli besinlerdenmis.
Ama ne sıklıkta tüketilecek yada hergunmu yenecek bir bilgi bulamadım

Zaten kuzum ilk baloncukları hissediyorsun ama hareketin o olduğuna pek inanamıyorsun. Bakıyorsun devam ediyor işte o an :) sağlıklı olsunlar hepsinin sırası gelecek annesi. Hamileliğin tadını çıkar
Çok teşekkür ederim, çok şeyler öğreniyorum sizlerden,birçok endişemi tedirginliğimi sizlerle törpülüyorum Allah razı olsun mübarek günlerde..

Benim de aynı şekilde oldu. İkili testte ultrasonda daha çok küçük, erkek gibi ama emin değilim dedi doktor.
Kendi doktorum da 20. Haftaya kadar bir şey söyleyemem dedi
Ne yapalım bekleriz 4 hafta daha gerçekten sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Ben her iki cinsiyete de giydirebileceğim ufak tefek birşeyler aldım mesela:) zaten çok cinsiyete özel de giydirmek istemiyorum.

Canım muhtemelen haftada 2-3 tanedir. Eşim almış ama benim midemi bulandırıyor o meyve yağımsı yağımsı

Çok teşekkür ederim, çok şeyler öğreniyorum sizlerden,birçok endişemi tedirginliğimi sizlerle törpülüyorum Allah razı olsun mübarek günlerde..
Hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz veya paylaşıyoruz düşüncelerimizi, hissettiklerimizi... Allah senden de razı olsun canım

Canım muhtemelen haftada 2-3 tanedir. Eşim almış ama benim midemi bulandırıyor o meyve yağımsı yağımsı
Salataya koy canım hem çok güzel oluyor hem de mideni bulandırmaz. Kabuğunu soy, ufak domates gibi dilimle ve limonla ov bir güzel. Salatanın içinde anlamazsın

Avokado çok sağlıklı,ben gebelik öncesi tüketmeye başladım,şimdi de bulduğum zaman uygun fiyatlı mutlaka alıyorum, haftada 2 adet yeterli, günde yarım adet,diğer yarısını ertesi gün tüketirsiniz, çokta güzeldir, faydası yanında,yalnız portakal mandalina gibi sezonu bitti, uygun fiyatlı güzel bulursanız alın kaçırmayın, buzdolabında bozulmadan 20-25 gün durur

bende geçen attım çöpe safım ya ben

Yapma ya bitti mi sezonu,ondan eşim dün fellik fellik aramış bulamamış insllah migrosta falan olur
Adam benden meraklı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…