Salataya koy canım hem çok güzel oluyor hem de mideni bulandırmaz. Kabuğunu soy, ufak domates gibi dilimle ve limonla ov bir güzel. Salatanın içinde anlamazsın
Maalesef ama bunlar duyulup görüldükçe aksi gibi davranmakta oldukça güç,yani sırf cinsiyet yüzünden ileri sayılabilecek bir dönemde gebeliği sonlandırmak...Rabbim esirgesin, eski dönemlerde bilgi veriliyormuş çünkü
Maalesef ama bunlar duyulup görüldükçe aksi gibi davranmakta oldukça güç,yani sırf cinsiyet yüzünden ileri sayılabilecek bir dönemde gebeliği sonlandırmak...Rabbim esirgesin, eski dönemlerde bilgi veriliyormuş çünkü
Kabızlığı da önlüyor, yağımsı ya çok faydalı bebiş için, avokado da 9 ayda büyüyormuş :) yoğurda peynire katın,yoğurda katarsanız hafif sarımsakta çok yakışıyor, gideri var bayağı :))
Yok kuzum icini ferah tut.. ben iki ayrı yerde aynı hafts olcturdum iki cihazda farkli cikardi sonucu
Cok absurt yuksek rakamlar değil bunlar.. ki suan buyuk cocuk artik bu saatten sonra hep yüksek cıkar
Kızlar eşimin iş arkadaşı,geçen sene bizim hanimda hamileydi biz hep avokado alıyorduk doktor özelikle tavsiye etmişti sizde alın mutlaka demiş.
Doktoru tavsiye eden veya ne kadar kullanılması gerektiğini bilen varmı???
internetten baktım gerçekten bir gebenin tüketmesi gereken en önemli besinlerdenmis.
Ama ne sıklıkta tüketilecek yada hergunmu yenecek bir bilgi bulamadım
Bende gebelikte çok iyi diye duydum hatta şekli içi, bebek kesesine benziyor
Ama simdi neye yaradığını iyice bilmek lazım.. mesela doğuma yakın hurma yiyin diyorlar ama hurmayı benim kesinlikle yememem gerekiyor.
Rahim açıcı, kasan vb. yiyecekler yememem gerekiyor. Kimine çok iyiyken, bana zararlı
Migrosta olur yüksek ihtimalle ama tanesi 8-10 tl arasında olabilir, ama olsun :) şoklarda tanesi yılbaşında 2-3 liraydı, depo yapmıştım,tüp bebek tedavisinde olduğum içinde, ama tükendi stoklar
Kızlar eşimin iş arkadaşı,geçen sene bizim hanimda hamileydi biz hep avokado alıyorduk doktor özelikle tavsiye etmişti sizde alın mutlaka demiş.
Doktoru tavsiye eden veya ne kadar kullanılması gerektiğini bilen varmı???
internetten baktım gerçekten bir gebenin tüketmesi gereken en önemli besinlerdenmis.
Ama ne sıklıkta tüketilecek yada hergunmu yenecek bir bilgi bulamadım
Bende gebelikte çok iyi diye duydum hatta şekli içi, bebek kesesine benziyor
Ama simdi neye yaradığını iyice bilmek lazım.. mesela doğuma yakın hurma yiyin diyorlar ama hurmayı benim kesinlikle yememem gerekiyor.
Rahim açıcı, kasan vb. yiyecekler yememem gerekiyor. Kimine çok iyiyken, bana zararlı
Yok canim bunun doğuma yardımcı yada rahim acıcı bir etkisi yok tamamen bebek beyin gelişimi için ayrıca folik asit deposuymuş.doktoruma msj attim oda mutlaka tüket dedi,sende danis istersen o senin durumumu daha iyi bilir
Migrosta olur yüksek ihtimalle ama tanesi 8-10 tl arasında olabilir, ama olsun :) şoklarda tanesi yılbaşında 2-3 liraydı, depo yapmıştım,tüp bebek tedavisinde olduğum içinde, ama tükendi stoklar
Ay bir ben bilmiyormuşum demekki,gebelikte yararını şimdi başlayayım hemen.
Sizde hiccccc söylemiyorsunuz ye bacım ye senin aklına gelmez böyle şeyler diye
Cuma günü saat 16 ya randevu aldım.Kızım saat 15 de okuldan geliyor.Acayip bi heyecan oldu bende.Geçmiyor günler
Ablası kız olsun diye her gece dua ediyor.Babamız erkek derdinde..Arada kaldım.Hayırlısı..
Canım bişeylerin içine kat. Kızına muz, süt ve bisküvi ile püre yap. Yada muz yoğurt avokado. Cok faydalı kızın için yedir mutlaka. Notr lezzet oldugu için çorbasına bile çaktırmadan koyabilirsin. püre yapıp tabi.