2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne saçma yahu. Resmen geri kalmış ülke muamelesi görüyoruz...
Maalesef ama bunlar duyulup görüldükçe aksi gibi davranmakta oldukça güç,yani sırf cinsiyet yüzünden ileri sayılabilecek bir dönemde gebeliği sonlandırmak...Rabbim esirgesin, eski dönemlerde bilgi veriliyormuş çünkü

All
Allah akıl fikir versin valla o cana kıyanlara bir de müslüman ülke olucaz peeehhh

Canım muhtemelen haftada 2-3 tanedir. Eşim almış ama benim midemi bulandırıyor o meyve yağımsı yağımsı
Kabızlığı da önlüyor, yağımsı ya çok faydalı bebiş için, avokado da 9 ayda büyüyormuş :) yoğurda peynire katın,yoğurda katarsanız hafif sarımsakta çok yakışıyor, gideri var bayağı :))

Benim de 14. Hafta olmustu ikili testte nerdeyse. Ama dedi riskli. Anlamadim yani....

Yok kuzum icini ferah tut.. ben iki ayrı yerde aynı hafts olcturdum iki cihazda farkli cikardi sonucu
Cok absurt yuksek rakamlar değil bunlar.. ki suan buyuk cocuk artik bu saatten sonra hep yüksek cıkar

Bende gebelikte çok iyi diye duydum hatta şekli içi, bebek kesesine benziyor

Ama simdi neye yaradığını iyice bilmek lazım.. mesela doğuma yakın hurma yiyin diyorlar ama hurmayı benim kesinlikle yememem gerekiyor.
Rahim açıcı, kasan vb. yiyecekler yememem gerekiyor. Kimine çok iyiyken, bana zararlı

Yapma ya bitti mi sezonu,ondan eşim dün fellik fellik aramış bulamamış insllah migrosta falan olur
Adam benden meraklı valla
Migrosta olur yüksek ihtimalle ama tanesi 8-10 tl arasında olabilir, ama olsun :) şoklarda tanesi yılbaşında 2-3 liraydı, depo yapmıştım,tüp bebek tedavisinde olduğum içinde, ama tükendi stoklar

Evet canım çok sağlıklı. Haftada iki üç adet yiyoruz biz. Salataya katıyoruz, sarımsaklı zeytinyağlı veya yoğurtlu sarımsaklı da güzel oluyor.

Yok canim bunun doğuma yardımcı yada rahim acıcı bir etkisi yok tamamen bebek beyin gelişimi için ayrıca folik asit deposuymuş.doktoruma msj attim oda mutlaka tüket dedi,sende danis istersen o senin durumumu daha iyi bilir

Eklentiler

• Screenshot_20190521-130432.webp
    61 KB · Görüntüleme: 34
Migrosta olur yüksek ihtimalle ama tanesi 8-10 tl arasında olabilir, ama olsun :) şoklarda tanesi yılbaşında 2-3 liraydı, depo yapmıştım,tüp bebek tedavisinde olduğum içinde, ama tükendi stoklar
Ay bahasa pahalıymış olsun haftada 2 3 tane bizi batırmaz yeterki yararı olsun kuzulara ❤

Evet canım çok sağlıklı. Haftada iki üç adet yiyoruz biz. Salataya katıyoruz, sarımsaklı zeytinyağlı veya yoğurtlu sarımsaklı da güzel oluyor.
Ay bir ben bilmiyormuşum demekki,gebelikte yararını şimdi başlayayım hemen.
Sizde hiccccc söylemiyorsunuz ye bacım ye senin aklına gelmez böyle şeyler diye

Cuma günü saat 16 ya randevu aldım.Kızım saat 15 de okuldan geliyor.Acayip bi heyecan oldu bende.Geçmiyor günler
Ablası kız olsun diye her gece dua ediyor.Babamız erkek derdinde..Arada kaldım.Hayırlısı..
sağlıklı olsun cnm önemli olan bende perşembe gidicem inşallah gosterir

biliyorum ama canım hiç istemedi kıza kestim yemedi bende mecbur kaldım
Canım bişeylerin içine kat. Kızına muz, süt ve bisküvi ile püre yap. Yada muz yoğurt avokado. Cok faydalı kızın için yedir mutlaka. Notr lezzet oldugu için çorbasına bile çaktırmadan koyabilirsin. püre yapıp tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…