2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu sekilde de denicem cok saolun. Ben meyve modunda tatlı tatlı bir tat bekliyordum

Canım başlarda bende çok yedim
Ama tam bilmediğimizden hep sertlerini alıp geliyordu eşim
Ama yumuşağı olgunu makbul
Kabuğunu soyup iyice ez ve Balla karıştır çok güzel bi lezzet oluyor

Yok kuzum icini ferah tut.. ben iki ayrı yerde aynı hafts olcturdum iki cihazda farkli cikardi sonucu
Cok absurt yuksek rakamlar değil bunlar.. ki suan buyuk cocuk artik bu saatten sonra hep yüksek cıkar
Artik kafami bulandirmayacagim ya zaten. Yavrum o kadar tedaviden sonra geldi. Tam tup bebege niyetlenmis ilaclarimizi bile almistik ki hamile oldugumu öğrendim. Bugünkü doktor bile rahmin cok ters bu sekilde tutunmus olmasi mucize ki cok iyi tutunmus dedi. Ben onun hayatina son veremem ne olursa olsun kan testim de ciksin sonra bir daha test falan yaptirmayacagi.

Evet canım kan testi sonu gelince yazıyor orda kromozomlarından doktor ikinci kez ordada söylemişti erkekmiş diye
Hımm o zaman bizimki de bellidir telefonda söyledi sonucu sadece normal dedi gidince söyler o zaman daha randevum 11 Haziran da

Kızlar çok şükür bu kontrol de çok iyi geçti. Ama yavru oturdu bol bol el kol hareketi yaptı. Doktor ne yaptıysa da kalmadı yerinden sıpa babası deli oldu . Ya şu ana kadar hiv bir doktor yorum bile yapmadı cinsiyet için. Foto yüklerim bari siz bakın.
Soylediklerini yazayım size de yarar belki.
Folik asit kullanımı tamam. Diğer ilaçlara devam. Kasık ağrılarım var diye magnezyum yazdı. Bayram da memlekete gitme durumunu sordum. Uçak tavsiye etti ama biz kendi aracimizla dedik. O zman 2 3 saatte bir mola ve kısa yürüyüş dedi.
Yürüyüş başlamak istiyirum dedim ki ben hep yürüyüş yapardım hamile kalınca bıraktım. Ilk zman 20 dk yı geçmesin rahmi zorlama dedi.
Hiç kilo almamışım. 20 gr vermişim bile. Bebek iyi ama senin de kilo alman lazım artık dedi ki ben yiyorum da yani. Ama kusmalarim yeni bitti sayılır. Vücudum da kilo almayı sever hani.
Sakatat severim ben. Yiyebilir miyim dedim. Bildiğin yerlerde olur dedi.
Geçen burda da sormuştum cinsellikle içe boşalmaya ilgili. Sıkıntı yok eşinde enfeksiyon olmadığı sürece ve zorlamadıkça cisenllige devam. Prezervatife gerek yok . Mutlu olmaya bak dedi
Böyle yani kızlar. Yavru sağ salim şükür . Bizi de mutlu etti. Darısı size

Kixlar bari siz bi yorum yapın ya 3 gün önden gidiyor sıpa ama kendini göstermiyor. Size kaldık teyzeleri

Eklentiler

• 1558439987448485324989.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 72
Kixlar bari siz bi yorum yapın ya 3 gün önden gidiyor sıpa ama kendini göstermiyor. Size kaldık teyzeleri

20 dkyi gecmesin miii. Ben baya yürüyorum yaa. Hele haftasonu esimle gezme tozma halindeyiz hep.
Hayirli olsun güzel haberlerinize sevindim :)

Gercekten ise yariyor mu cikolata yemek bende gidicem onumizdeki hafta yiyeyim bari bi erkek diyorlar bir kiz
ben yedim gittim . Oturdu kaldı. El kol hareketliydi ama pozisyonunu hiç bozması . Yine göremedik
20 dkyi gecmesin miii. Ben baya yürüyorum yaa. Hele haftasonu esimle gezme tozma halindeyiz hep.
Hayirli olsun güzel haberlerinize sevindim :)
Sağol canım. bana yapma dedi. 15 20 dk yavaş yavaş yürü. Birden kasilmasin rahim dedi. Zaten ben de hemen yoruluyorum uzun uzun yürüyemiyorum

Benimde rahmim ters içini ferah tut. ayrıca bebeğinin hiç bir şeyi yok Allah’ın izniyle rahatla biraz

Bak şimdi ben salam yedim ne olcak toksoplazma Yabancı belgesellerdeki gebelerin neler yediğini görseniz şok olursunuz tabii ki burası Türkiye Allah’a emanet olalım temiz düşünelim iyi düşünelim

Kesinlikle öyle. Mesela bugün sabah oğlum süt içiyordu. Bir yudum aldım emin olamadım bir yudum daha aldım ve süt bozuk. Kaynattim kesildi. Sabahtan beri üçüncü hastaneye geldim ya icerdekine bir şey olursa diye. Çok şükür büyük oğlum iyi sıkıntısı yok. Benim de yok ama insanın içi rahat etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…