2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızım 2 yaşına kadar yedi ama artık imkansız yemiyor dediğin gibi yapsamda bilmediği şeyi yemiyor gıcık biraz :))) çorba mantıklı

Kız bana 14+3 te iki doktor 4 kere baktı 4ün de de erkek dediler pipi gösterdiler bende gördüm bariz belliydi yani ama olur mu ki degişme
Yok canım değişme olmaz. 10+2 de bak bu pipisi deyip doktor göstermişti. 14+0 da başka bi doktor bu erkek kesin dedi. Pipisi bu saatten sonra anca büyür canım kaybolan birşey olmaz

harika haber cinselliğide çıkarmışın bacım aradan iyi olmuş :)
bende kararsız kalıyordum ama içe ... iyi değil diyorlardı sakın diyorlardı
neyse bakarız :))
cinsiyete tahmindemi yapmadı

20 dkyi gecmesin miii. Ben baya yürüyorum yaa. Hele haftasonu esimle gezme tozma halindeyiz hep.
Hayirli olsun güzel haberlerinize sevindim :)
Ilk yürüyüşe başlayanlar için 20 dakika diyor doktorlar canım,ben gebeligimin başından beri yürüyüş yaptığım için ilk günler banada 20 dakka ile başla sonra yavaş yavaş artır demisti...
Şimdi 1.5 2 saati bile bulduğum oluyor,20000 adim attigim günü bilirim
Benim sen ne kadar hareketli olursan,bebeğe o kadar çok oksijen gider daha sağlıklı olur demişti ben biraz abarttim galiba

Ay sende bendensin bende 13+2 gitmistim öğrenemedim,daha doğrusu bebiş gösterdi ama doktor kesin olmadığı için söylemedi
Artık 17 hattadayım söyler zahirrrrr

En güzeli kuzum heleki sonlandırmyı düşünmüyorsan akışına bırak böyle stres yapıp daha çok zarar veriyorsun ki hiç bir şeyi yok bebeğinin Kan testinde güzel çıkacak Allahn izniyle.. mucizen seninle sen hep onu düşün ❤
Şu saatten sonra hamileliğinin keyfini çıkarmaya çalış zaten yeterince zor süreçler atlatmışsın

Canım bu kıza benziyor
haydi bakalım hayırlısı. Ben hiç benzetemiyorum valla

harika haber cinselliğide çıkarmışın bacım aradan iyi olmuş :)
bende kararsız kalıyordum ama içe ... iyi değil diyorlardı sakın diyorlardı
neyse bakarız :))
cinsiyete tahmindemi yapmadı
Bende aman olmasın kısmını yeni duymuştum. Etrafımdakilere sordum herkes de aynı şeyi söyledi. Boşalma sorun olmaz diye. Farklı fikirler işte
Yok be gülüm şu ana kadar hiç bir doktor tahmin bile yapmadı

Ay sende bendensin bende 13+2 gitmistim öğrenemedim,daha doğrusu bebiş gösterdi ama doktor kesin olmadığı için söylemedi
Artık 17 hattadayım söyler zahirrrrr
doktor 10 gün muayene süresi dolmadan gel yine bakalım dedi. Cuma yada cmrtesi gideceğim yine. Bi tahmin en azından ya
Oturuyor ya bu tatlışşş :) keyfe bakkkk

Bağdaş kurmuş gibi bu minnoş hiçbirşey görünmüyor ki yaaaa,sanki özellikle saklamış kuzucuk ❤❤

Kızlar süperdi vallahi ya. Oturmuş öyle güzeldi ki. Video da çektim zaten. Oturmuş eller kollar bi hareketliydi ki. doktor ne yaptıysa da kalkmadı. Anne de inatçı baba da erkek çok istiyorum bir şey demiyorum tabi ama sanki bu kız ya. Bu kadar göstermediğine göre gideceğim yine hafta bitmeden. Bakalım ne olur

Bişe diyeyim mi bizim akraba hamile.. bi yer bulmuş hep doğal ürünler yiyor.
Ben çiğ köfte yiyorum (etsiz) kız şok gecirdi yeme yeme diye.. değerleri hep düşük çıktı onun benim maşallahım var
Şimdiye kadar ne d vitamini, ne b12 hic bise dusmedi.. simdiden sonra da duserse bebek dusurur zaten.
Gerci bende Allah ne verdiyse yedigim icin kilodan veto yedim ama en azından içimde kalmadı

YİRMİBİN ADIM MIIIII? Hey maşallah... ya ben meslegim geregi haftanın birkaç günü şantiyede oluyorum geberiyorum yorgunluktan ufak bir sandalye aldım onu açıp oturuyorum işçilerin başında nefes nefese kalıyorum yoksa... Ama yürüyüş bence kesinlikle çok önemli ve yapılmalı. Ben de şu test sonucum gelsin kendimi motive edip başlıcam yürüyüşlere ufak ufak. Doğum için de çok önemli.

Ilk zamanlar biraz tedirginlikle birlikte yorgunluk bendede oluyordu canım,ama şimdi arap ayı gibiyim sende göreceksin yürüdükçe açılıyor insan.
O sırt ağrıları,kas ağrıları hoppp diye uçuk gidiyor,tüm kasları çalıştıran en iyi spor yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…