kızım 2 yaşına kadar yedi ama artık imkansız yemiyor dediğin gibi yapsamda bilmediği şeyi yemiyor gıcık biraz :))) çorba mantıklıCanım bişeylerin içine kat. Kızına muz, süt ve bisküvi ile püre yap. Yada muz yoğurt avokado. Cok faydalı kızın için yedir mutlaka. Notr lezzet oldugu için çorbasına bile çaktırmadan koyabilirsin. püre yapıp tabi.
Yok canım değişme olmaz. 10+2 de bak bu pipisi deyip doktor göstermişti. 14+0 da başka bi doktor bu erkek kesin dedi. Pipisi bu saatten sonra anca büyür canım kaybolan birşey olmazKız bana 14+3 te iki doktor 4 kere baktı 4ün de de erkek dediler pipi gösterdiler bende gördüm bariz belliydi yani ama olur mu ki degişme
Yoo o ne kiExcipial mi verdi?
harika haber cinselliğide çıkarmışın bacım aradan iyi olmuş :)Kızlar çok şükür bu kontrol de çok iyi geçti. Ama yavru oturdu bol bol el kol hareketi yaptı. Doktor ne yaptıysa da kalmadı yerinden sıpababası deli oldu . Ya şu ana kadar hiv bir doktor yorum bile yapmadı cinsiyet için. Foto yüklerim bari siz bakın.
Soylediklerini yazayım size de yarar belki.
Folik asit kullanımı tamam. Diğer ilaçlara devam. Kasık ağrılarım var diye magnezyum yazdı. Bayram da memlekete gitme durumunu sordum. Uçak tavsiye etti ama biz kendi aracimizla dedik. O zman 2 3 saatte bir mola ve kısa yürüyüş dedi.
Yürüyüş başlamak istiyirum dedim ki ben hep yürüyüş yapardım hamile kalınca bıraktım. Ilk zman 20 dk yı geçmesin rahmi zorlama dedi.
Hiç kilo almamışım. 20 gr vermişim bile. Bebek iyi ama senin de kilo alman lazım artık dedi ki ben yiyorum da yani. Ama kusmalarim yeni bitti sayılır. Vücudum da kilo almayı sever hani.
Sakatat severim ben. Yiyebilir miyim dedim. Bildiğin yerlerde olur dedi.
Geçen burda da sormuştum cinsellikle içe boşalmaya ilgili. Sıkıntı yok eşinde enfeksiyon olmadığı sürece ve zorlamadıkça cisenllige devam. Prezervatife gerek yok . Mutlu olmaya bak dedi
Böyle yani kızlar. Yavru sağ salim şükür . Bizi de mutlu etti. Darısı size
Ilk yürüyüşe başlayanlar için 20 dakika diyor doktorlar canım,ben gebeligimin başından beri yürüyüş yaptığım için ilk günler banada 20 dakka ile başla sonra yavaş yavaş artır demisti...20 dkyi gecmesin miii. Ben baya yürüyorum yaa. Hele haftasonu esimle gezme tozma halindeyiz hep.
Hayirli olsun güzel haberlerinize sevindim :)
sen pipiyi görmedin mi öyle erkek diyip kız çıkan çok duydum hatta sende dedin bana sanki ama sen gözünle pipi gördünmü ?Kız bana 14+3 te iki doktor 4 kere baktı 4ün de de erkek dediler pipi gösterdiler bende gördüm bariz belliydi yani ama olur mu ki degişme
Ay sende bendensin bende 13+2 gitmistim öğrenemedim,daha doğrusu bebiş gösterdi ama doktor kesin olmadığı için söylemediKızlar çok şükür bu kontrol de çok iyi geçti. Ama yavru oturdu bol bol el kol hareketi yaptı. Doktor ne yaptıysa da kalmadı yerinden sıpababası deli oldu . Ya şu ana kadar hiv bir doktor yorum bile yapmadı cinsiyet için. Foto yüklerim bari siz bakın.
Soylediklerini yazayım size de yarar belki.
Folik asit kullanımı tamam. Diğer ilaçlara devam. Kasık ağrılarım var diye magnezyum yazdı. Bayram da memlekete gitme durumunu sordum. Uçak tavsiye etti ama biz kendi aracimizla dedik. O zman 2 3 saatte bir mola ve kısa yürüyüş dedi.
Yürüyüş başlamak istiyirum dedim ki ben hep yürüyüş yapardım hamile kalınca bıraktım. Ilk zman 20 dk yı geçmesin rahmi zorlama dedi.
Hiç kilo almamışım. 20 gr vermişim bile. Bebek iyi ama senin de kilo alman lazım artık dedi ki ben yiyorum da yani. Ama kusmalarim yeni bitti sayılır. Vücudum da kilo almayı sever hani.
Sakatat severim ben. Yiyebilir miyim dedim. Bildiğin yerlerde olur dedi.
Geçen burda da sormuştum cinsellikle içe boşalmaya ilgili. Sıkıntı yok eşinde enfeksiyon olmadığı sürece ve zorlamadıkça cisenllige devam. Prezervatife gerek yok . Mutlu olmaya bak dedi
Böyle yani kızlar. Yavru sağ salim şükür . Bizi de mutlu etti. Darısı size
Oturuyor ya bu tatlışşş :) keyfe bakkkkKixlar bari siz bi yorum yapın ya3 gün önden gidiyor sıpa ama kendini göstermiyor. Size kaldık teyzeleri
Artik kafami bulandirmayacagim ya zaten. Yavrum o kadar tedaviden sonra geldi. Tam tup bebege niyetlenmis ilaclarimizi bile almistik ki hamile oldugumu öğrendim. Bugünkü doktor bile rahmin cok ters bu sekilde tutunmus olmasi mucize ki cok iyi tutunmus dedi. Ben onun hayatina son veremem ne olursa olsunkan testim de ciksin sonra bir daha test falan yaptirmayacagi.
Bağdaş kurmuş gibi bu minnoş hiçbirşey görünmüyor ki yaaaa,sanki özellikle saklamış kuzucuk ❤❤Kixlar bari siz bi yorum yapın ya3 gün önden gidiyor sıpa ama kendini göstermiyor. Size kaldık teyzeleri
haydi bakalım hayırlısı. Ben hiç benzetemiyorum vallaCanım bu kıza benziyor
Bende aman olmasın kısmını yeni duymuştum. Etrafımdakilere sordum herkes de aynı şeyi söyledi. Boşalma sorun olmaz diye. Farklı fikirler işteharika haber cinselliğide çıkarmışın bacım aradan iyi olmuş :)
bende kararsız kalıyordum ama içe ... iyi değil diyorlardı sakın diyorlardı
neyse bakarız :))
cinsiyete tahmindemi yapmadı
o da su bazlı bir krem de ondan sordum. Benim bacaklarımda kuruma oluyordu da cildiyeci ondan vermişti dedim acaba hamilelikte de kullanılıyor mu...Yoo o ne ki
doktor 10 gün muayene süresi dolmadan gel yine bakalım dedi. Cuma yada cmrtesi gideceğim yine. Bi tahmin en azından yaAy sende bendensin bende 13+2 gitmistim öğrenemedim,daha doğrusu bebiş gösterdi ama doktor kesin olmadığı için söylemedi
Artık 17 hattadayım söyler zahirrrrr
Oturuyor ya bu tatlışşş :) keyfe bakkkk
Bağdaş kurmuş gibi bu minnoş hiçbirşey görünmüyor ki yaaaa,sanki özellikle saklamış kuzucuk ❤❤
evet evet kuzum devam etmekte fayda var. gecmiş olsun.Dahiliyeden geldim troid ilacına devam ettiriyor güzel düşmüş dedi (1,67)
1.5 ay sonra tekrar kontrolüm var ilaca gün aşırı aynı şekilde devam
Benimde rahmim ters içini ferah tut. ayrıca bebeğinin hiç bir şeyi yok Allah’ın izniyle rahatla biraz
Bak şimdi ben salam yedim ne olcak toksoplazmaYabancı belgesellerdeki gebelerin neler yediğini görseniz şok olursunuz tabii ki burası Türkiye Allah’a emanet olalım temiz düşünelim iyi düşünelim
YİRMİBİN ADIM MIIIII? Hey maşallah... ya ben meslegim geregi haftanın birkaç günü şantiyede oluyorum geberiyorum yorgunluktan ufak bir sandalye aldım onu açıp oturuyorum işçilerin başındaIlk yürüyüşe başlayanlar için 20 dakika diyor doktorlar canım,ben gebeligimin başından beri yürüyüş yaptığım için ilk günler banada 20 dakka ile başla sonra yavaş yavaş artır demisti...
Şimdi 1.5 2 saati bile bulduğum oluyor,20000 adim attigim günü bilirim
Benim sen ne kadar hareketli olursan,bebeğe o kadar çok oksijen gider daha sağlıklı olur demişti ben biraz abarttim galiba
Çok sagol kuzum❤ aynen doktorda öyle söyledievet evet kuzum devam etmekte fayda var. gecmiş olsun.
Bence erkek bide ac galiba yemek yememis:))Kixlar bari siz bi yorum yapın ya3 gün önden gidiyor sıpa ama kendini göstermiyor. Size kaldık teyzeleri
Ilk zamanlar biraz tedirginlikle birlikte yorgunluk bendede oluyordu canım,ama şimdi arap ayı gibiyim sende göreceksin yürüdükçe açılıyor insan.YİRMİBİN ADIM MIIIII? Hey maşallah... ya ben meslegim geregi haftanın birkaç günü şantiyede oluyorum geberiyorum yorgunluktan ufak bir sandalye aldım onu açıp oturuyorum işçilerin başındanefes nefese kalıyorum yoksa... Ama yürüyüş bence kesinlikle çok önemli ve yapılmalı. Ben de şu test sonucum gelsin kendimi motive edip başlıcam yürüyüşlere ufak ufak. Doğum için de çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?