2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah sağsalim yavrularınızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerisi hallolur

Merhaba bnde ege uniye gidiyrm dr.unuz kim..ali akdemire basladim gecen ay memnun kaldm ama egede dogum nasil olur ck dusunduruyr beni varmi bilginiz bu konuda
Merhaba biraz geç dönebildim kusurabakma. Benim doktorum da Ali Hoca bende gayet memnunum kendisinden. Egede doğum yapma durumuna gelince tam teşekküllü bi hastane olması acısından oldukça güvenilir geliyor bana tabii eger primli yani ücretli bakılıyorsan ama ücretsiz bakılıyorsan maalesef cok fazla bahsedemeyeceğim iyiliğinden.

eşimin kararı net ama ben halen kararsızım, isim konusunda fikir ayrılığımız var
bizdede tam tersi ben netim esim kararsiz çatışıyoruz bu konuda ama kendisinin hic bi onerisi yok bu gidisle benim dedigim olacak akasyaak bizim Selim olacak nasipse canim baska hic bi isme ısınamıyorum

Benim gebelik başında kontrol etmişti doktor. Çatın dar bebek büyük olursa sezeryan çok büyük olmazsa normal yapabilirsin dedi. Sadece çatı muayenesi ile ilgili değil bebeğin boyutu da önemli. Doğuma yakın tarihte belli olacak doğum şeklim.

Ek olarak ilşki ile alakasız, ilşki sorasında rahminiz 10 cm açılmıyor sonuçta doğumda açılma gerçekleşiyor ve bebek öylelikşe doğuyor.

Riski bir durum yok ise normal doğumdan korkmayın arkadaşlar. Geçen yıl erken doğum yaptığımda açılmam bile olmadan yaptım doğumu hiç korkulacak bir şey değil. Bebek büyük olmazsa ekstra, normal istiyorum inşallah.

Çatı mı kuyruk sokumu mu? Hareketsiz ve çok oturmada kuyruk sokumu ağtı yapıyor canım

yaa valla icim rahatladi allah razi olsun canim, normal dogumu cok istedigimden zaten tum bu tedirginliklerim. Yine de nasip kismet tabi ama insallah normal yolla dunyaya getirebilirim (getirebiliriz) oglumu

bizdede tam tersi ben netim esim kararsiz çatışıyoruz bu konuda ama kendisinin hic bi onerisi yok bu gidisle benim dedigim olacak akasyaak bizim Selim olacak nasipse canim baska hic bi isme ısınamıyorum
Oğlun mu olacak senin, Selim ismini ben seviyorum; temiz düzgün bir kişiliği çağırıştırıyor bana şahsen
Eşim baskın geliyor bu sefer ben böyle kararsız kaldıkça daha doğrusu isim beğenemiyorum.

Kuyruk sokumu da ağrıyor ama çatı ağrısını çok net hissediyorum canım. Maalesef ofiste tüm gün oturuyorum, wc vs kalkarken yerimden tam orası ağrıyor işte

yaa valla icim rahatladi allah razi olsun canim, normal dogumu cok istedigimden zaten tum bu tedirginliklerim. Yine de nasip kismet tabi ama insallah normal yolla dunyaya getirebilirim (getirebiliriz) oglumu

İçini ferah tut canım doktorun da normal doğum yanlısı ise gerekli olmadıkça sezaryen yapmıyorlar. Ve son haftalarda belli olacak hem bebek boyutu hem de çatı durumuna göre. ❤

Kuyruk sokumu da ağrıyor ama çatı ağrısını çok net hissediyorum canım. Maalesef ofiste tüm gün oturuyorum, wc vs kalkarken yerimden tam orası ağrıyor işte

Benim de işte kuyruk solunum ağrıyor 2-3 ten sonra. Hemoroid olanların kullandığı simit yastıktan alacağım iyi geliyormuş baya, rahat çalışırız. Daha doğumuma çok var malum

o nasıl bir yastık, dur bakayım netten ilk kez duydum

aynen evet gördüm bende, işe yarar mı ki.. ofiste çok zor oluyor bazen.
şu an bile totom ağrıyor
Yarar canım yaramaz mı

Ben de otururken pek anlamıyorum ayağa kalkarken kuyruk sokumuma ağrı vuruyor
Masa başı çalışıp hareketsiz de kalınca sonuç bu

Yarar canım yaramaz mı

Ben de otururken pek anlamıyorum ayağa kalkarken kuyruk sokumuma ağrı vuruyor
Masa başı çalışıp hareketsiz de kalınca sonuç bu
ben böyle bir şey alırsam sürekli çantamda taşımam lazım, işe servisle gidip geliyorum yolum uzun, serviste de lazım olur

ben böyle bir şey alırsam sürekli çantamda taşımam lazım, işe servisle gidip geliyorum yolum uzun, serviste de lazım olur
Tüm gün işte geçiyor canım ya. İşte yastıkla o kadar yorulmadıktan sonra serviste çok zorlanmazsın gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…