2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aa benden sıkmadan şapır şapır geliyor 13 haftalardan beri üstelik sarı renkte yapışkan kokusuz doktor normal süt dedi ama böyle bişey söylemedi erken mi doğum yapcam demek oluyor bu ?
Hayır erken doğum yapacaksın diye bişey yok.Meme ucunu uyarmak erken doğuma sebep oluyormuş.Sanırım salgılanan bi hormonla alakalı..

Kızlar hepiniz şeker yüklemesi yapacak mısınız bide 28+3 de şeker yüklemesi yapılır mı yani 29A kadar olabiliyor mu

Kızlar hepiniz şeker yüklemesi yapacak mısınız bide 28+3 de şeker yüklemesi yapılır mı yani 29A kadar olabiliyor mu
Ben yatırmayacam .doktorum da açlık ve topluluk.sekerime bakacak ona göre yönleniriz dedi.hatta hastanede tokluk sekerim için kan verdim ama daha açlık.sekeri için kan vermek.icin gitmedim

Doktorum insülin direncim olduğu için şeker yüklemesi yerine cihaz aldırdı, Endokrinoloji doktoru takibinde haftada 3 gün açlık tokluk şekerimi not edip paylaşıyorum. Çok şükür yüksek değil şekerim. Aksine tokluk şekerim düşüyor

oglum olacak nasipse canim, evet bende cok seviyorum ve uslu bir cocuk olacakmis gibime geliyor selim koyarsak ismini sakin sevecen , bakalim hayirlisi senin kizin mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…