Aa benden sıkmadan şapır şapır geliyor 13 haftalardan beri üstelik sarı renkte yapışkan kokusuz doktor normal süt dedi ama böyle bişey söylemedi erken mi doğum yapcam demek oluyor bu ?
bizdede tam tersi ben netim esim kararsiz çatışıyoruz bu konuda ama kendisinin hic bi onerisi yok bu gidisle benim dedigim olacak akasyaak
bizim Selim olacak nasipse canim baska hic bi isme ısınamıyorum
Biz de karar veremedik.Kaç aydır isimlere baka baka hepsinin anlamini ezberledim ama hiçbiri icime sinmedi.
Ah çok zor gerçekten.binlerce isim arasından seçememek.daha da zor bir durum.bazi isimler hoşuma gidiyor anlamları kötü.ya da anlamları güzel ama.isim kulağıma hoş gelmiyor.tam ortada kalma.durumu.yasiyorum.sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir.
Ben yatırmayacam .doktorum da açlık ve topluluk.sekerime bakacak ona göre yönleniriz dedi.hatta hastanede tokluk sekerim için kan verdim ama daha açlık.sekeri için kan vermek.icin gitmedim
Doktorum insülin direncim olduğu için şeker yüklemesi yerine cihaz aldırdı, Endokrinoloji doktoru takibinde haftada 3 gün açlık tokluk şekerimi not edip paylaşıyorum. Çok şükür yüksek değil şekerim. Aksine tokluk şekerim düşüyor
Oğlun mu olacak senin, Selim ismini ben seviyorum; temiz düzgün bir kişiliği çağırıştırıyor bana şahsen
Eşim baskın geliyor bu sefer ben böyle kararsız kaldıkça daha doğrusu isim beğenemiyorum.
oglum olacak nasipse canim, evet bende cok seviyorum ve uslu bir cocuk olacakmis gibime geliyor selim koyarsak ismini sakin sevecen , bakalim hayirlisi senin kizin mi olacak
Bizim geçen haftaya kadar cinsiyet kızdı.haftaşardır isim arıyorduk bulamadık.ayrıntılıda erkek dendi Mert olacak ismi inşallah Erkek ismi kafamda hazırdı benim