Bizim geçen haftaya kadar cinsiyet kızdı.haftaşardır isim arıyorduk bulamadık.ayrıntılıda erkek dendi Mert olacak ismi inşallah Erkek ismi kafamda hazırdı benim
Ben öğretmenim. Öğrencilerimin çoğunun iki ismi var. Hangisiyle hitap edeceğimi şaşırıyorum hatta bazıları onu kullanmıyorum bana ilk ismimle seslenin öğretmenim diyor. Ben hiç sevmiyorum çift ismi o yüzden.
Kız olsaydı Güneş veya Ada koyardım. Ama şu an en ağır basan Ege. ❤
Ben öğretmenim. Öğrencilerimin çoğunun iki ismi var. Hangisiyle hitap edeceğimi şaşırıyorum hatta bazıları onu kullanmıyorum bana ilk ismimle seslenin öğretmenim diyor. Ben hiç sevmiyorum çift ismi o yüzden.
Doktorum insülin direncim olduğu için şeker yüklemesi yerine cihaz aldırdı, Endokrinoloji doktoru takibinde haftada 3 gün açlık tokluk şekerimi not edip paylaşıyorum. Çok şükür yüksek değil şekerim. Aksine tokluk şekerim düşüyor
Benimde açlık şekerim biraz düşük cıktı canım ama doktorum yapalım dedi 28.haftada kan uyuşmazlığı icin iğne vurulcam onu da o zaman yapalım dedi de ben biraz kararsızım ya yaptırsam mı yaptırmsam mı diye benm ablam iki cocugunda da yaptırdı bi sıkıntı yasamadı acaba diyorum eşimin babaannesinin de o ölçüm cihazından var hergün gidip onla mı ölçsem
Ben yatırmayacam .doktorum da açlık ve topluluk.sekerime bakacak ona göre yönleniriz dedi.hatta hastanede tokluk sekerim için kan verdim ama daha açlık.sekeri için kan vermek.icin gitmedim
Merhaba biraz geç dönebildim kusurabakma. Benim doktorum da Ali Hoca bende gayet memnunum kendisinden. Egede doğum yapma durumuna gelince tam teşekküllü bi hastane olması acısından oldukça güvenilir geliyor bana tabii eger primli yani ücretli bakılıyorsan ama ücretsiz bakılıyorsan maalesef cok fazla bahsedemeyeceğim iyiliğinden.
Yaa nasi denk gelms :) ucretli gidiyrm bnde yarin randevumuz var hatta..bnm basinda ck sikintili oldu gebeligim o yuzdn tam tesekkullu olmasini tercih ettk yksa ozel hast.ye gidiydm..kokrtuk yani hala daha oluyr korku gecmis degil..insallah saglikla atlatiriz yaa
Yaa nasi denk gelms :) ucretli gidiyrm bnde yarin randevumuz var hatta..bnm basinda ck sikintili oldu gebeligim o yuzdn tam tesekkullu olmasini tercih ettk yksa ozel hast.ye gidiydm..kokrtuk yani hala daha oluyr korku gecmis degil..insallah saglikla atlatiriz yaa
24 ile 28. hafta arasında yapılabilir diye biliyorum. Benim de 27. haftaya denk geliyor kontrol muayenem o zaman yaptırcam, doktorum muhakkak istedi yapılmasını.
oglum olacak nasipse canim, evet bende cok seviyorum ve uslu bir cocuk olacakmis gibime geliyor selim koyarsak ismini sakin sevecen , bakalim hayirlisi senin kizin mi olacak
Begüm benim de bayadır aklımda, hatta eşimle daha sevgiliyken kızımız olursa Begüm olsun derdik, evlendik kızçemiz oldu Melis'te karar kıldık, o nedenle şimdi bari ilk düşündüğümüzden olsun istiyorum.
Bu sefer de eşim Azra diye tutturdu
Çok karışık değil mi