2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim geçen haftaya kadar cinsiyet kızdı.haftaşardır isim arıyorduk bulamadık.ayrıntılıda erkek dendi Mert olacak ismi inşallah ❤ Erkek ismi kafamda hazırdı benim

Etrafımda şu an 3 tane mert var birkaç yaş arayla çocuk yapmaya geç kalmışız diyor eşim bütün aklımıza gelen isimler çok yakınlarımızda var

Her güne hiç gerek yok. Bende dediğim gibi şeker yok ama insülin direnci var diye yükleme yapmayalım oynamasın dedi haftada 3 gün ölçtürüyor. Cihaz varsa (ve ekstra iğne olmalı başkasının kullandığını kullanma cnm) aşağıdaki ölçümleri yap 1 hafta not al doktorla paylaş istersen. Benden istedikleri haftada 3 gün ölçüm:

Sabah aç
Kahvaltıdan 1 saat sonra

Öğle yemeğinden 1 saat sonra

Akşam yemeğinden 1 saat sonra

Açlık max 95, tokluk max 140 o geçmediği sürece gebelikte sorun olmaz dedi Endokrinoloji doktoru

Kızlar ben şuan 24+3 haftamdayım kaç aylıksın diyolar bi türlü bilemiyorum 6 aylık mıyım yoksa 5 mi şunu çözemeden doğurcam ya

Kızlar ben şuan 24+3 haftamdayım kaç aylıksın diyolar bi türlü bilemiyorum 6 aylık mıyım yoksa 5 mi şunu çözemeden doğurcam ya
Biz de 24+4'üz, programda 7. ay diyor
Bana göre de 6.5 ay aslında tam olarak dolu dolu yani, zaten 1.5 hafta son 3. trimestara gireceğiz artık.

kulaklıktan hani müzik dinliyoruz ya bebişte duyuyor mudur

Azra yi benim eşim de istedi.Anlamindan dolayi istiyorlar sanirim.Ben kabul etmedim.Anlami cok guzel ama soylenisi bana kaba geliyor biraz.Hem soylenisi hem anlami guzel olsun.:))

Azra yi benim eşim de istedi.Anlamindan dolayi istiyorlar sanirim.Ben kabul etmedim.Anlami cok guzel ama soylenisi bana kaba geliyor biraz.Hem soylenisi hem anlami guzel olsun.:))
Evet anlamı çok güzel, bana da iki aynı sesli harf nedeniyle sert geliyor.
Ben kızımın ismi gibi kulağa ince ve hoş gelen isim olsun istiyorum, anlatamıyorum adama yaaa

Evet anlamı çok güzel, bana da iki aynı sesli harf nedeniyle sert geliyor.
Ben kızımın ismi gibi kulağa ince ve hoş gelen isim olsun istiyorum, anlatamıyorum adama yaaa
Ben soyledim.Hatta vazgecsin diye azrail geliyor aklima dedim:)))Bizim soyismimizde kibar bir soyisim.Ince harflerden olusuyor.Yanina yakismiyor.Soyismimiz bile daha guzel kaliyor dedim.Vazgecti o da .Betül diye tutturdu Azra dan once.Ondan da vazgecirdim.Etrafta cok fazla var eski bir isim diye.Bir arada Melisa diye tutturmustu.Melisa dan da vazgecirdim.Melisa isimli rahibenin hayatini buldum attim.:))

Melisa'yı bende hiç sevmiyorum, ot ismiAzra bizim soyadımıza cukk diye oturuyor
Ama ben ısınamadım henüz işte..

Tamam canım teşekkür ederim ben ona iğne alayım o zaman dedigin gibi haftada iki üç gün ölçeyim nolcak sanki

Melisa'yı bende hiç sevmiyorum, ot ismiAzra bizim soyadımıza cukk diye oturuyor
Ama ben ısınamadım henüz işte..
Biraz o ismi soylersen isinirsin bence.Surekli isim aradigimiz ve farkli isimler dusundugumuz icin isinamiyoruz bence.Ben bu iki isime yogunlastim.Defne de hosuma gitti ama sanirim cok fazla koyuluyormus.Gelecekte Zeynep ismi gibi olacak.O yuzden eledim.Eşim ve kaginvalidem de Def gibi dediler:))Bir de herkes kendi istedigi ismi begendirme cabasinda..Ben anlamina da dikkat ediyorum.Eliyorum hemen.

Nasıl yaa bu tabloya göre 5.5 oluyor ama, bence 5.5 değiliz artık.
Şeker yüklemesinin zamanı geldi ayol nasıl 5 olalım
Bu tabloya gore bende cok karistiriyorum.birisi kaç ay oldu diye sorunca ben direkt hafta olarak söylüyorum birde doğum kasımda siz hesaplayın diyorum aya göre söyleyince sanki tarih tutmuyormuş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…