Biraz o ismi soylersen isinirsin bence.Surekli isim aradigimiz ve farkli isimler dusundugumuz icin isinamiyoruz bence.Ben bu iki isime yogunlastim.Defne de hosuma gitti ama sanirim cok fazla koyuluyormus.Gelecekte Zeynep ismi gibi olacak.O yuzden eledim.Eşim ve kaginvalidem de Def gibi dediler:))Bir de herkes kendi istedigi ismi begendirme cabasinda..Ben anlamina da dikkat ediyorum.Eliyorum hemen.
Bu tabloya gore bende cok karistiriyorum.birisi kaç ay oldu diye sorunca ben direkt hafta olarak söylüyorum birde doğum kasımda siz hesaplayın diyorum aya göre söyleyince sanki tarih tutmuyormuş gibi geliyor
Aslinda Defne nin anlami guzel canim. Melisa mesela oğul otu olarak geciyor ama Defne yaz kış yeşil kalan yapraklari guzel kokulu ağaç olarak geciyor.Daha guzel anlami.
Aslinda Defne nin anlami guzel canim. Melisa mesela oğul otu olarak geciyor ama Defne yaz kış yeşil kalan yapraklari guzel kokulu ağaç olarak geciyor.Daha guzel anlami.
Hayır canım ama İki kuzenim Ali hoca kontrolüne doğum yaptı hatta bir tanesi çok riskli bi hamilelik gecirdi ama cok şükür sorunsuz bebeklerini kucaklarına aldılar. Doğum ücreti için hiç konusmadık. ama kuzenlerimden duyduğum kadarıyla 3500 tl civarı diye biliyorum. yine de yanlış bilgi vermek istemem kendisi doğumu konuşmak icin erken diyor bu sıralar. Bu arada Ali Hoca kardeşiminde kist ameliyatını yaptı kaybedebiliriz denilen yumurtalığını çok şükür ki sorunsuz kurtardı. İşinin ehli insana hastasına değer veren bi hoca o yüzden ben gönül rahatlığıyla ona güveniyorum.
Hepinize gunaydin.. İsim konusu cidden ne zor hanimlar ilk kzimda hic zorlanmamistik, Asel ilk kizmin adi.. Bu kizim isimsiz kalacak die korkuyorum
İlk kizimda dusundugumuz isimler vardi, Alin, Asya, Alya.. Bunlardan secmeyi dusunuyoruz simdlik..
seker yuklemesi yapilacaksa ac gitmen gerekiyor canim ama sabah erken saatte git cunku yuklemeden sonra1 saat falan bisey yemeden.beklemen gerekiyor. Benime cuma yapilacak insallah 24+4 te
Kafan karışıyorsa en kolayı son adet tarihine göre hesaplamak. Aramızda 1 gün var yani 12 şubat son adet tarihin diye düşünürsek her ayın 12sinde 1 ay atıyor. 12 mart 1 ay
12 nisan 2 ay
12 mayıs 3 ay
12 haziran 4 ay
12 temmuz 5 ay
12 ağustos 6 ay
12 eylül 7 ay
12 ekim 8 ay
12 kasım 9 ay
12+7 =19 kasım 9 ay 10 gün 3 günlük fark 31 gün çeken aylardan kaynaklı. Yani ağustosun 10-11ı gibi 6ay bitmiş olacak. Şu anda 6. ayın içindeyiz 6 bitiyor. Bayramda 7ye gireceğiz gibi. Yaş hesabı gibi yani aslında doldurduğunu mu söylüyorsun girdiğini mi hesabı.
Selam kızlar dün kontrole gitdim. Şükr her şey normal tek sorun benim ilk bebeyimin 36 haftada doğduğu için yine erken doğum riskinin olması. Onun için dk 30 haftada ciyer geliştirme iynesi yapmamız gerektiyini söyledi. Çok korkuyorum erken doğumdan ilk çocuğumdam biliyorum bakımı çok zor sağlıklı olsun da inşallah. Araştırdım ve internetde şöyle bişey okudum şu ciyer geliştirme iynesi annelerde kilo yapıyormuş yaptıran oldumu ilk hamileliyinde ve ya yaptıranı tanıyormusunuz?
Selam kızlar dün kontrole gitdim. Şükr her şey normal tek sorun benim ilk bebeyimin 36 haftada doğduğu için yine erken doğum riskinin olması. Onun için dk 30 haftada ciyer geliştirme iynesi yapmamız gerektiyini söyledi. Çok korkuyorum erken doğumdan ilk çocuğumdam biliyorum bakımı çok zor sağlıklı olsun da inşallah. Araştırdım ve internetde şöyle bişey okudum şu ciyer geliştirme iynesi annelerde kilo yapıyormuş yaptıran oldumu ilk hamileliyinde ve ya yaptıranı tanıyormusunuz?
canım plesanta previa totalis nedeniyle doktorum en erken 34 en geç 37'de doğumu planlıyor benimde, en son geçen hafta bende sordum, 34'te yaparız iğneyi daha çok var dedi
Bana da 34 geç bir hafta geldi aslında, bilemiyorum; 2 hafta sonra şeker yüklemesi için yine gideceğim soracağım tekrar detaylı olarak.
Benim hiç bilgim yok bu iğne hakkında...
seker yuklemesi yapilacaksa ac gitmen gerekiyor canim ama sabah erken saatte git cunku yuklemeden sonra1 saat falan bisey yemeden.beklemen gerekiyor. Benime cuma yapilacak insallah 24+4 te
Kızlar bugün tam 24 haftalığım bebeğimin kilosu 690 gr boyu 30 cm çıktı sizlerin nasıldı bu haftada buarada dr um şeker yüklemesi yaptırmıyor sadece açlık tokluk şekerime bakacak sağlık ocağında yaptırabiliyomuşuz
Kızlar bugün tam 24 haftalığım bebeğimin kilosu 690 gr boyu 30 cm çıktı sizlerin nasıldı bu haftada buarada dr um şeker yüklemesi yaptırmıyor sadece açlık tokluk şekerime bakacak sağlık ocağında yaptırabiliyomuşuz
Kızlar herkese tekrardan selamlar bir aydır fazla giremedim ankaradan istanbul a taşındım aniden hala git gel ler devam ediyor ankara istanbul arası burda da bir doktor buluyum diyorum başakşehir tarafındayım. Bana kimleri önerirsiniz istanbul lu arkadaşlar
Ankara'da nerede doğum yapmayı düşünüyorsun? Koru Hastanesi Ç.ambar şubesi için çok iyi diyorlar KK'dan okuduğum kadarıyla..
İstanbul'da da Medipol Mega hastanesine bakabilirsin.
Ankara'da nerede doğum yapmayı düşünüyorsun? Koru Hastanesi Ç.ambar şubesi için çok iyi diyorlar KK'dan okuduğum kadarıyla..
İstanbul'da da Medipol Mega hastanesine bakabilirsin.
Ankarada doktorum on yıldır aynı kadın pakize eylem lokman herkimde kendisi hacettepe mezunu çok donanımlı işinin ehli bir doktor eğer nasip olursa onunla üçüncü doğumum