Ankarada doktorum on yıldır aynı kadın pakize eylem lokman herkimde kendisi hacettepe mezunu çok donanımlı işinin ehli bir doktor eğer nasip olursa onunla üçüncü doğumum
Doktorun varsa uzun yıllardır doğum yaklaşınca gidebilirsin, aynı doktora uzun yıllardır alıştığın için burada yeni bir doktora başlamak senin açından uyum sorunu olmazsa yedekte burda da gidebilirsin.
Medipol Mega'ya(Bağcılar) gidiyorum, ilk doğumum da orada oldu.
Doktorun varsa uzun yıllardır doğum yaklaşınca gidebilirsin, aynı doktora uzun yıllardır alıştığın için burada yeni bir doktora başlamak senin açından uyum sorunu olmazsa yedekte burda da gidebilirsin.
Medipol Mega'ya(Bağcılar) gidiyorum, ilk doğumum da orada oldu.
Muayene ücreti ve normal doğum ücreti ne kadar acaba. Evet ankaradaki doktorum doğum anında da gitsem alır beni ama tedbir açısından istambul da da bir yere başlamam lazım bebeğin işi belli olmaz dimi hadi aniden geliyorum derse birde bu benim beşinci doğum olacak hadi hızlı olursa diye korkuyorum
Muayene ücreti ve normal doğum ücreti ne kadar acaba. Evet ankaradaki doktorum doğum anında da gitsem alır beni ama tedbir açısından istambul da da bir yere başlamam lazım bebeğin işi belli olmaz dimi hadi aniden geliyorum derse birde bu benim beşinci doğum olacak hadi hızlı olursa diye korkuyorum
Muayene ücreti ve doğum fiyatları doktora göre değişiklik gösteriyor açıkçası, örn: uzm ise farklı doç. ise daha da farklı gibi.. doğum fiyatları da yine muayene ücretleri gibi doktorun statüsüne göre değişiyor.
Hastaneye ulaşım kolay, ve A Plus hastane statüsünde, temiz ve eski bir hastane değil.
Tam teşekküllü ve donanımlı, ayrıca en önemlisi bebek dostu hastane en büyük artısı da yenidoğan yoğun bakımı var.
Bu gebelik şekeri var demek mi oluyor sıkma canını Benim arkadaşımda da çıktı doktor diyet verdi.Ekmek yememek gerekiyor ben gebelikten önce yemezdim gebe olunca yemeğe başladım korkuyorum aslında bende de çıkarabilir bakalm yarın belli olucak
Kafan karışıyorsa en kolayı son adet tarihine göre hesaplamak. Aramızda 1 gün var yani 12 şubat son adet tarihin diye düşünürsek her ayın 12sinde 1 ay atıyor. 12 mart 1 ay
12 nisan 2 ay
12 mayıs 3 ay
12 haziran 4 ay
12 temmuz 5 ay
12 ağustos 6 ay
12 eylül 7 ay
12 ekim 8 ay
12 kasım 9 ay
12+7 =19 kasım 9 ay 10 gün 3 günlük fark 31 gün çeken aylardan kaynaklı. Yani ağustosun 10-11ı gibi 6ay bitmiş olacak. Şu anda 6. ayın içindeyiz 6 bitiyor. Bayramda 7ye gireceğiz gibi. Yaş hesabı gibi yani aslında doldurduğunu mu söylüyorsun girdiğini mi hesabı.
canım plesanta previa totalis nedeniyle doktorum en erken 34 en geç 37'de doğumu planlıyor benimde, en son geçen hafta bende sordum, 34'te yaparız iğneyi daha çok var dedi
Bana da 34 geç bir hafta geldi aslında, bilemiyorum; 2 hafta sonra şeker yüklemesi için yine gideceğim soracağım tekrar detaylı olarak.
Benim hiç bilgim yok bu iğne hakkında...
Masallah valla 1 kilo çok iyi ben 7 kilo aldım ama zaten kilolu hamile kaldım pekte dikkat edemedim canım ne istese yedim çık şükür mide bulantım falan da pek olmadı ilk 3 ay biraz sabahları oldu