2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ankarada doktorum on yıldır aynı kadın pakize eylem lokman herkimde kendisi hacettepe mezunu çok donanımlı işinin ehli bir doktor eğer nasip olursa onunla üçüncü doğumum
Doktorun varsa uzun yıllardır doğum yaklaşınca gidebilirsin, aynı doktora uzun yıllardır alıştığın için burada yeni bir doktora başlamak senin açından uyum sorunu olmazsa yedekte burda da gidebilirsin.
Medipol Mega'ya(Bağcılar) gidiyorum, ilk doğumum da orada oldu.

Bugün şeker yüklemesi yaptırdım.Sonuçlara bakmadım henüz.25+0 haftada bebeğim 788 gr,33 cm çıktı

Muayene ücreti ve normal doğum ücreti ne kadar acaba. Evet ankaradaki doktorum doğum anında da gitsem alır beni ama tedbir açısından istambul da da bir yere başlamam lazım bebeğin işi belli olmaz dimi hadi aniden geliyorum derse birde bu benim beşinci doğum olacak hadi hızlı olursa diye korkuyorum

Muayene ücreti ve doğum fiyatları doktora göre değişiklik gösteriyor açıkçası, örn: uzm ise farklı doç. ise daha da farklı gibi.. doğum fiyatları da yine muayene ücretleri gibi doktorun statüsüne göre değişiyor.
Hastaneye ulaşım kolay, ve A Plus hastane statüsünde, temiz ve eski bir hastane değil.
Tam teşekküllü ve donanımlı, ayrıca en önemlisi bebek dostu hastane en büyük artısı da yenidoğan yoğun bakımı var.

Maşalllah bende yarın yaptırıyorum 25+0 da ayrıca perinatolojiye de randevum var bende yazarım değerleri buraya aynı gibi bizim Bebişler
Tokluk şekerim yüksek çıkmış benim,canım sıkıldı.Üst sınır 180,benim 196 çıktı.Büyük ihtimal diyet verir dr.

Tokluk şekerim yüksek çıkmış benim,canım sıkıldı.Üst sınır 180,benim 196 çıktı.Büyük ihtimal diyet verir dr.
Bu gebelik şekeri var demek mi oluyor sıkma canını Benim arkadaşımda da çıktı doktor diyet verdi.Ekmek yememek gerekiyor ben gebelikten önce yemezdim gebe olunca yemeğe başladım korkuyorum aslında bende de çıkarabilir bakalm yarın belli olucak

Hmm o zaman bana sorduklarında 5 aylık diycem

Inşallah hepimiz sağlıkla alalım evlatıarımızı kucaklarımıza canım sor bi daha bencede geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…