1 kg imkansız, 7. Aya kadar plesanta bebeğin eşi bebek kaç gram ise yaklaşık o da aynı ağırlıktaymış. Yani bebek 800 gr ise cnm bir o kadar da eşi var. En kötü kilon 1,5 oynamış olmalı :)
1 kg imkansız, 7. Aya kadar plesanta bebeğin eşi bebek kaç gram ise yaklaşık o da aynı ağırlıktaymış. Yani bebek 800 gr ise cnm bir o kadar da eşi var. En kötü kilon 1,5 oynamış olmalı :)
86ile hamile kaldım,hiç bulantım kusmam olmadığı halde 81e indim.Troid ilacı çok fazla tuvalete çıkmama sebep oldu,sanırım ondan kilo verdim.Dün tartı da 82 çıktım.Bundan sonra alırım herhalde
Zaman zaman bende de oluyor. Doktor artan kan basıncına bağlı olabileceğini söylemişti. bir de stres yaşadıysan da olabiliyor. Sürekli devam.ederse kardiyolojitr gitmeni öneririm. Ama genel olarak geçiyor. Bol bol derin nefes egzersizi yap canım
Ben 56 ile hamile kaldım. Hiç bulantım kusmam olmadı. Bu sabah 63.5 kilo ile uyandım. Son 1 ayda 2 kilo aldım. Çok yemek yiyen biri değilim. Düzenli olarak süt, yoğurt, meyve, sebze ve et tüketiyorum. Dışarda yemiyorum. Çok fazla su içiyorum. Kendimi hafif ve iyi hissediyorum.
Yok canım ya tansiyonuma bakmadım. Sıcak hava mı etkiledi diye acaba diye düşündüm. Bide vücut ağırlaştı merdiven falan çıkınca nefes nefese kalıyorum. Tansiyonuma bakayım bi ama
Ben 56 ile hamile kaldım. Hiç bulantım kusmam olmadı. Bu sabah 63.5 kilo ile uyandım. Son 1 ayda 2 kilo aldım. Çok yemek yiyen biri değilim. Düzenli olarak süt, yoğurt, meyve, sebze ve et tüketiyorum. Dışarda yemiyorum. Çok fazla su içiyorum. Kendimi hafif ve iyi hissediyorum.
Yok canım ya tansiyonuma bakmadım. Sıcak hava mı etkiledi diye acaba diye düşündüm. Bide vücut ağırlaştı merdiven falan çıkınca nefes nefese kalıyorum. Tansiyonuma bakayım bi ama
Canım merdiven çıkma dışında varsa ve sürekli ise doktora görün. Muhtemel tansiyon kontrolü de istenecektir. Sen baktır tansiyonuna evde barda evde düzenli günde 3 kez bak.
Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür normal çıktı perinatolojiye de gittim bebek iyi 33 cm 805 gr çıktı aynı zamanda da kan ve idrar testi yaptırdım idrarda ph 8.5 ve protein +2 cıktı daha oonce idrar yolu enfeksiyonu geciren arkadaşlar var mı bu değerler ne demek oluyo diğerleri normal çıkmış bu ikisi sorunlu sadece
Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür normal çıktı perinatolojiye de gittim bebek iyi 33 cm 805 gr çıktı aynı zamanda da kan ve idrar testi yaptırdım idrarda ph 8.5 ve protein +2 cıktı daha oonce idrar yolu enfeksiyonu geciren arkadaşlar var mı bu değerler ne demek oluyo diğerleri normal çıkmış bu ikisi sorunlu sadece
2 ay önceki idrar testinde hepsi normal çıkmıştı enfeksiyon belirtisi değil dimi bu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim sonuclar yeni cikti doktora göstermedim
merhaba bir şey soracağım. İşten ayrıldım artık evdeyim. Zamanımı da kitap okuyarak geçiriyorum. Yatar pozisyonda bebek yeterli oksijeni alamıyor yazıyor kitaplarda . Zaten sırt üstü düz yatarken bebek çok tekmeliyor. Ama sürekli de yan yatamıyorum. Ne yapabilirim önerisi olan var mı ? Siz nasıl yatıyorsunuz ?