2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
34'te yapılması normal. Eğer daha erken başlarsa doğum o zaman da yapılıyor. Yani doğumdan bir süre önce yapılabilen bir şey. Doktorunuza güveniyorsanız gerisini dert etmeyin.

Ankara'da nerede doğum yapmayı düşünüyorsun? Koru Hastanesi Ç.ambar şubesi için çok iyi diyorlar KK'dan okuduğum kadarıyla..
İstanbul'da da Medipol Mega hastanesine bakabilirsin.
Ankara Koru'dan şikayet çok. Güncel yorumlara olaylara bakın.

Merhaba hepimizde bir kaç haftadır aynı şikayetler hep yan yatarken belinin alt kısmına bacak arana yastık koy faydasi oluyor destekleyici yumusak birseyler yani

Kızlar kalp çarpıntısı yaşayan var mı aranızda :/

Ben yaşıyorum öyle böyle değil. Anlık değil yani devamlı. Kalp ağrısı yok ama çarpıntı ve nefed nefese kalma sonra baş dönmesi içim titriyo ani öksürme isteği oluyor. Doktora söyledim kansızlık yapabiliyor dedi ama yine de kardiyolojiye git dedi. Sadece 2 kilo almışkm kilodan falan değil kesinlikle

Canım benimde 15 gün onceki idrar sonucumda protein + çıktı (seninki ++ ise biraz daha fazla demek)
Yani böbreklerden idrara protein kaçıyor bu gebelikte oluyormuş ama malesef gebelik zehirlenmesinede yol açıyormuş.o yüzden çok dikkatli olmalısın proteinle birlikte tansiyonda artarsa maalesef riskli oluyor o yüzden sabah akşam tansiyonunu ölç. Tuzu azalt elde ayakta şişme ödem ve tansiyon yüksekliği yaşanırsa hemen doktoruna başvur.benim tansiyonum hep düşük allaha şükür inşllah yukselmezde

bence doktora git. kanda pıhtılaşma testi var onu yaptırırsın. ona göre dozunu ayarlarlar. o ilaçlar çok tehlikeli Allah korusun bebeğe zarar verebilir. dahiliye bile olabilir.
Canim ben bi dusuk yaptim doktorum bu hamilelikte bu ilaclara basladi aspirin ve oksapar yani simdiye kadar kullandim da aspirin fazla geliyo sanki.. ikisi ayni amac icin deil mi sonucta..

Merhaba herkese.. Daha önce Sling kullanan, ya da kullanmayı düşünüp de araştırmış olan var mı? Hangi markayı almak lazım, yan olan var normali var.. Kullananlar memnun gibi görünüyor Fikri, tecrübesi olanlar yazabilir mi

Keyifler nasıl :)

H Halahask kızlar protein üst sınırda veya az üstünde ise 1 hafta sonra tekrar ölçtürün düşmüş olabiliyor. Benim de sınırda çıktı bazen gebelikte düzenleyip idrara direk geçebiliyormuş Nefroloji doktoruna göründüm bu yüzden. İkincisinde temiz çıktı. İkincisinde de çöküyorsa ebet gebelik zehirlenmesi olasılığı var dikkat etmek gerekiyor. İlk seferde stres yapmayın yeniden yaptırın

Merhaba hanimlar.bugun seker yuklemesi yaptirdim sonuclar cikmis hepsi normal cok sukur. Doktorum normal kan ve idrarda istemisti onlarda cikmis. Kan degerim 9du 11e yükselmiş cok sukur, yalniz idrarda yassi epitel 18 çıkmış bu bende enfeksiyon mu var demek oluyor ? Protein lökosit falan hepsi negatif.

Kızlar merhaba ben pek fazla aktif olamıyorum sizlere birşey soracaktım eşimin işi dolayısıyla şırnakta yim. Ve şeker yüklemesi için herhangi bi test yaptıramadım hatta bi süredir doktora bile gidemedim bulunduğumuz yerde bu imkanlar yok. Acaba bi sıkıntı olur mumerak ettim birde bacaklarımda falan coj varis oldu benim

Ben kullanmayı düşünüyorum henüz almadım ama alaçam kapalı olunca çok amaclı da kullanmış olurum diye düşünüyorum. Ama marka hiç araştırmadım istagramda bi site var ordan sipariş verecem sanırım

Hanımlar merhaba. Şanlıurfa da yaşayan var mı? Oraya tayinimiz çıktı. Doktor doktor gezmek istemiyorum. Tavsiyeyle gitmek çok iyi olur. Teşekkürler şimdiden
Hayırlı olsun tayininiz :) Şanlıurfada Lotus hastanesinde İmran AYHAN var gayet ilgili yalnız hasta sayısı çok fazla randevu almadan gitmeyin bir de Metrolife hastanesi var Gülnur ÇİFTÇİ harika bi doktor ikisini de tavsiye ederim :) Hatta Gülnur hanımla ilgili yorumlar avr atıyorum bakın ( https://www.doktortakvimi.com/gulnur-ciftci/kadin-hastaliklari-ve-dogum/sanliurfa#address-id=[76800])

İnternetten veya bir eczaneden parmaktan bakilan şeker ölçüm cihazı alıp kendi açlık tokluk şeker takibini yapabilirsin. Normal değerlerde ise zaten sorun yok demektir. Yüksek seyrediyorsa yeme içme düzenine dikkat edersin. Arada yükseliyorsa neyin tetiklediğini o öğün yediklerinden tespit edip sonrasında o gıdalara karşı dikkatli olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…