Demirim düşük çıktı biraz ama bulantılardan ilaç kullanamıyorumDemir duzeyine baktirsan fena olmaz. Ama hamilelikte oluyor boyle seyler.
Eve gel yemek yap ye daha oturamadım bile. Amma çok yedim ama heÇok normal evin içinde yoruluyoruz biz
Oohh kizina yarasın.Eve gel yemek yap ye daha oturamadım bile. Amma çok yedim ama he
Afiyet olsun yarasin bebise insEve gel yemek yap ye daha oturamadım bile. Amma çok yedim ama he
Gumus kapagi diyorsun sen. Onda soyle bir ayrim var. Kendiminkine baktim uzerinde 0.5 karat pirlanta var. O fark o yuzdenmis. Diger meme kapagi alanlar pirlantasiz aldi maaalesef.
Beni de unutuyorsun demek vay beeeBende seviyorum burayı ama unutuyorum bazen girmeyi
Whatsapp yada instagram da grup açsak çok iyi olur bence
Tabiki bacim
Bak bakalımm kuZummaa foto atın da bakayım modeline
Ewet ewet unutuyo seniBeni de unutuyorsun demek vay beee
Bi şey demiyorum Elis hatrına susuyorum
Yaz kızım 0500 001 00 00
Ohooooo @Cemre Yaman aliyo bile baksana sesi kesildi :))Bak bakalımm kuZumm
Ben soğan süreceğimTabiki bacim
Bende savoroski tasli alicam indirime girsin
Kızlar durumu fark ettiniz mi yazan oldu mu bilmiyorum yeni o okuyorum ıslak mendilin kutusunun biri Yenidoğan paketinin içinden çıkıyor başka türlü sigmamis biz de kontrol ederken fark eettik. Haberiniz olsun.
Bacım siyahı vardı amaHemide siyakkk alamayanlara nispet siyakida var
Dur afiyet olsun yazayım herkes yazmışEve gel yemek yap ye daha oturamadım bile. Amma çok yedim ama he
Sen kocandan torpillisin. O yuzden seninki sayilmaz
Onlar zaten ucuz oluyor ben has elmasli aldimTabiki bacim
Bende savoroski tasli alicam indirime girsin
Yok canim ben biraz gec aldim bugun vermemislerdir kargoya msj da gelmedi zatenBen soğan süreceğim
İsteyene ücretsiz gönderim yapayım
KuZum sana da e Bebekten mejas geldi mi
Hahahah. Her seyin en guzel yanindan görüyorsun.Yok canim ben biraz gec aldim bugun vermemislerdir kargoya msj da gelmedi zaten
Neyse gec gelsin daha gec yirtilir astari en azinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?