2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar uyku setin içinden çarşaf çıkıyor, zaten yeni doğan bebeğe uyku setin yorganını örtmeyeceksiniz, belki yedek olması için sadece kumaş alıp çarşaf diktirebilirsiniz.

benim annem yün yorgan yaptırdığı ve öyle şilteyle getiremeyeceği için nevresim takımı da diktirdi. ama ben ayriyetten almazdım şahsen.
alez gerekli ama bebeklerin kusması, bızlaması bitmez

Kızlar durumu fark ettiniz mi yazan oldu mu bilmiyorum yeni o okuyorum ıslak mendilin kutusunun biri Yenidoğan paketinin içinden çıkıyor başka türlü sigmamis biz de kontrol ederken fark eettik. Haberiniz olsun.
Benim daha bakmaya fırsatım olmadı kutular

Anam burda millet birbirini paraliyo senin cantan mi iyi benimki mi senin meme kapagin pirlanta benimki has cevher sen basma kumas derdindesin

Anam burda millet birbirini paraliyo senin cantan mi iyi benimki mi senin meme kapagin pirlanta benimki has cevher sen basma kumas derdindesin
kız en son nevresim alalımmı diyorlardı :) engin olmasada tecrübelerimden bahsettim

SEPTEMBER LOVE çantadan en umutsuz olan o ,beni geçtim o beğensin yeter

Benden önce haber etmişsin bende tam yazıyordum firmaya eşim Yenidoğan kutusundan çıktı dedi vazgeçtim. Çok kişinin başına geldi bence.
Is yerinde canim. Yarin bakarim. Yine de haksizlar not koysalarmis icine
Bende aynı şeyi söyledim eşime bir koymaları gerekirdi bir yığın telefon gelmiştir dedim.

Sabah beri ortalığı ayağa kaldırdı bunlarda eksik geldi diye
Gerçi sonra biri yazdı
Evet yazmışlar ama bugün çok yazılmış oku oku bitiremedim baktım iş büyümüş ortada kaldıysa yazayım ferahlasin gebeler dedim ama iyi yazan olmuş bugün pek giremedim kk ya ondan yoksa ben erkenden onların sıkıntısını çozerdim
Benim daha bakmaya fırsatım olmadı kutular
Aynıdir senin kutuda bakanlar telefon yağmuruna tuttu zaten firmayı. Allah kolaylık versin sana işin zor .

Sağol canım teşekkür ederim

betsy_pc sen niye köşene çekildin sesin çıkmıyor
Tabi bizim aldığımız çanta seni sarmadı dimi ondan

Hahahah. Her seyin en guzel yanindan görüyorsun.

betsy_pc bi gelecek. 500 mesaj birikmiş

Ayy ben bugün kendi kendime gergindim şimdi toparladım. Saçma sapan şeyler okuyup moralimi bozdum. Ama iyiyim şimdi. Ara ara okudum hep yoksa başıma geleceği biliyorum 1000 msj biriken günleri gördü bu gözler bir daha tövbe izin vermem

Nevresim bende almayacağım annem 3-5 çarşaf dikecek nasılsa yorgan ve yastık yasak 1-2 yaşına kadar. Nevresimi sonra düşüneceğim. Piyasada da güZel desenli tek öarşaf yok hep tek renk falan o yüzden topu anneme attım

Şuan 10 kişi sadece okuyup yazmıyor Kızlar ben size diyim
Ay cocugun odevini yetistirmeye calisiyoz kesip bicip boyamali yapistirmali bisi bi taraftan cukurova baslicak cay yanina biseyler hazirlama telasi hangi birinize yetisim anam ben :))

Aman saglikla ilgili bir seyleri mi taktin kafaya. Yoksa kotu bir haber mi izledin? Aman bos ver yapma. Bak ben servikste hunilesmeyi bile arastirmadim. Kendime şaşırıyorum.

Bosver nevresimi meme kapagini neyli alican gundemde o var :))

Aman saglikla ilgili bir seyleri mi taktin kafaya. Yoksa kotu bir haber mi izledin? Aman bos ver yapma. Bak ben servikste hunilesmeyi bile arastirmadim. Kendime şaşırıyorum.
Yaa işte benimde kabusum oldu. Kaç cm iken kime ne olmuş kim kaçıncı hafta doğurmuş falan derken sıktım canımı. Saçmaladım ama biliyorum silkindim kendime geldim. Araştırma boşver zaten senin serviks boyun 6 cm depilmiydi. Hiç düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…