- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Anam herkes mi olduk ask olsunDur afiyet olsun yazayım herkes yazmış
Sonra genetrip yapmaya başlama
Afiyet bal olsun
Benim daha bakmaya fırsatım olmadı kutularKızlar durumu fark ettiniz mi yazan oldu mu bilmiyorum yeni o okuyorum ıslak mendilin kutusunun biri Yenidoğan paketinin içinden çıkıyor başka türlü sigmamis biz de kontrol ederken fark eettik. Haberiniz olsun.
İnşallah bana değil kuzuma yarasın.Oohh kizina yarasın.
Anam burda millet birbirini paraliyo senin cantan mi iyi benimki mi senin meme kapagin pirlanta benimki has cevher sen basma kumas derdindesinKızlar uyku setin içinden çarşaf çıkıyor, zaten yeni doğan bebeğe uyku setin yorganını örtmeyeceksiniz, belki yedek olması için sadece kumaş alıp çarşaf diktirebilirsiniz.
benim annem yün yorgan yaptırdığı ve öyle şilteyle getiremeyeceği için nevresim takımı da diktirdi. ama ben ayriyetten almazdım şahsen.
alez gerekli ama bebeklerin kusması, bızlaması bitmez
Sağol canım. Löp löp et olsun cadımaAfiyet olsun yarasin bebise ins
Hahaha sağol canım. Ay saat 7 olmuş dinlenme vaktiDur afiyet olsun yazayım herkes yazmış
Sonra genetrip yapmaya başlama
Afiyet bal olsun
Söyledim gümüş kapak var kızlar aldı diyeSen kocandan torpillisin. O yuzden seninki sayilmaz
Dinlen kuZum enişte de çay yapsın sana ayaklarını uzat dinlen güzelceHahaha sağol canım. Ay saat 7 olmuş dinlenme vakti
Eşimle yaptık yemeği yedik o geceye gidecek. Çıkacak şimdi işe gidecek. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnızDinlen kuZum enişte de çay yapsın sana ayaklarını uzat dinlen güzelce
kız en son nevresim alalımmı diyorlardı :) engin olmasada tecrübelerimden bahsettimAnam burda millet birbirini paraliyo senin cantan mi iyi benimki mi senin meme kapagin pirlanta benimki has cevher sen basma kumas derdindesin
Benden önce haber etmişsin bende tam yazıyordum firmaya eşim Yenidoğan kutusundan çıktı dedi vazgeçtim. Çok kişinin başına geldi bence.Kizlarr sleepy eksik gondermemis merhaba bebek seti kutularindan birinin icine extra bi kutu daha islak mendil koymuslartam gaza geldim actm kutuyu cikmadi aradm ki saydiracaktm musteri hizmetlerindeki kiz merhaba bebek setinin icine bakin extra bi kutu islak mendil olck dedi laf agzima tikandi geronimo_s sen de merhaba bebek setinin icine bak bi canim
Bende aynı şeyi söyledim eşime bir koymaları gerekirdi bir yığın telefon gelmiştir dedim.Is yerinde canim. Yarin bakarim. Yine de haksizlar not koysalarmis icine
Evet yazmışlar ama bugün çok yazılmış oku oku bitiremedim baktım iş büyümüş ortada kaldıysa yazayım ferahlasin gebeler dedim ama iyi yazan olmuş bugün pek giremedim kk ya ondan yoksa ben erkenden onların sıkıntısını çozerdim
Sabah beri ortalığı ayağa kaldırdı bunlarda eksik geldi diye
Gerçi sonra biri yazdı
Aynıdir senin kutuda bakanlar telefon yağmuruna tuttu zaten firmayı. Allah kolaylık versin sana işin zor .Benim daha bakmaya fırsatım olmadı kutular
Sağol canım teşekkür ederimBenden önce haber etmişsin bende tam yazıyordum firmaya eşim Yenidoğan kutusundan çıktı dedi vazgeçtim. Çok kişinin başına geldi bence.
Bende aynı şeyi söyledim eşime bir koymaları gerekirdi bir yığın telefon gelmiştir dedim.
Evet yazmışlar ama bugün çok yazılmış oku oku bitiremedim baktım iş büyümüş ortada kaldıysa yazayım ferahlasin gebeler dedim ama iyi yazan olmuş bugün pek giremedim kk ya ondan yoksa ben erkenden onların sıkıntısını çozerdim
Aynıdir senin kutuda bakanlar telefon yağmuruna tuttu zaten firmayı. Allah kolaylık versin sana işin zor .
Ay cocugun odevini yetistirmeye calisiyoz kesip bicip boyamali yapistirmali bisi bi taraftan cukurova baslicak cay yanina biseyler hazirlama telasi hangi birinize yetisim anam ben :))Şuan 10 kişi sadece okuyup yazmıyor Kızlar ben size diyim
Aman saglikla ilgili bir seyleri mi taktin kafaya. Yoksa kotu bir haber mi izledin? Aman bos ver yapma. Bak ben servikste hunilesmeyi bile arastirmadim. Kendime şaşırıyorum.Ayy ben bugün kendi kendime gergindim şimdi toparladım. Saçma sapan şeyler okuyup moralimi bozdum. Ama iyiyim şimdi. Ara ara okudum hep yoksa başıma geleceği biliyorum 1000 msj biriken günleri gördü bu gözler bir daha tövbe izin vermem
Nevresim bende almayacağım annem 3-5 çarşaf dikecek nasılsa yorgan ve yastık yasak 1-2 yaşına kadar. Nevresimi sonra düşüneceğim. Piyasada da güZel desenli tek öarşaf yok hep tek renk falan o yüzden topu anneme attım
Önce çocuğuna sonra bizeAy cocugun odevini yetistirmeye calisiyoz kesip bicip boyamali yapistirmali bisi bi taraftan cukurova baslicak cay yanina biseyler hazirlama telasi hangi birinize yetisim anam ben :))
Bosver nevresimi meme kapagini neyli alican gundemde o var :))Ayy ben bugün kendi kendime gergindim şimdi toparladım. Saçma sapan şeyler okuyup moralimi bozdum. Ama iyiyim şimdi. Ara ara okudum hep yoksa başıma geleceği biliyorum 1000 msj biriken günleri gördü bu gözler bir daha tövbe izin vermem
Nevresim bende almayacağım annem 3-5 çarşaf dikecek nasılsa yorgan ve yastık yasak 1-2 yaşına kadar. Nevresimi sonra düşüneceğim. Piyasada da güZel desenli tek öarşaf yok hep tek renk falan o yüzden topu anneme attım
Yaa işte benimde kabusum oldu. Kaç cm iken kime ne olmuş kim kaçıncı hafta doğurmuş falan derken sıktım canımı. Saçmaladım ama biliyorum silkindim kendime geldim. Araştırma boşver zaten senin serviks boyun 6 cm depilmiydi. Hiç düşünmeAman saglikla ilgili bir seyleri mi taktin kafaya. Yoksa kotu bir haber mi izledin? Aman bos ver yapma. Bak ben servikste hunilesmeyi bile arastirmadim. Kendime şaşırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?