Kız gümüş aldım bendeBosver nevresimi meme kapagini neyli alican gundemde o var :))
Evet 6 cm ama V sekilli servikste hunilesme. Kac cesit ultrason ciktisini verdi. Bebegimin o kadar fotografi yok. Bugun hep karnim agridi mesela biraz soguktan sanirim.Yaa işte benimde kabusum oldu. Kaç cm iken kime ne olmuş kim kaçıncı hafta doğurmuş falan derken sıktım canımı. Saçmaladım ama biliyorum silkindim kendime geldim. Araştırma boşver zaten senin serviks boyun 6 cm depilmiydi. Hiç düşünme
Sağol canım bilgiler için. Bu hafta sonu gitmeye çalışacağız. Bizde chicco nun sprint modelini baya düşündük. İşte bir türlü karar veremedik. Biraz daha indirim olsa ebebekten nunayı da beğendik. Birde peg peregonun en uygun modellerinden birini beğendik. indirim olursa bakacağız.Evet geverli. Bnm oto koltugu 720 flndi 404 duamus gorunuyodu kasada 360 dediler bide cek vallahi cok ucuza geldi. Bebek arabasi chicco trio spirit alin derim. Portbebe cok mantıklı ama portbebeli bebek arabalari nornal arabaye dondurunce 2 yastan buyuk cocuga ayak kismi rahatsiz educi oluyor kisa kaliyir snradan baston fln aliniyor. Bunda baston puset port bebe anakucagi 3u ayri takiliyor. Mantikli yani. Var mi bilmiyorum ama bi bak derim. Bnm ihtoyacim yok kizdan kalan araba duruyor ama kardesim aldi yenice cilgin persembe indiriminden cok ciddi arastirma sonucu ona karar verdiler.
Lafın gelişi öyle söyledim kuZumm BenimmAnam herkes mi olduk ask olsun
Yeni doğan bebeğin üstüne ne örteceğiz PekiKızlar uyku setin içinden çarşaf çıkıyor, zaten yeni doğan bebeğe uyku setin yorganını örtmeyeceksiniz, belki yedek olması için sadece kumaş alıp çarşaf diktirebilirsiniz.
benim annem yün yorgan yaptırdığı ve öyle şilteyle getiremeyeceği için nevresim takımı da diktirdi. ama ben ayriyetten almazdım şahsen.
alez gerekli ama bebeklerin kusması, bızlaması bitmez
Biz varız kuZumm yakın olsak valla sana çay yanına da ıvır zıvır getirirdimEşimle yaptık yemeği yedik o geceye gidecek. Çıkacak şimdi işe gidecek. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Bişey olmaz merak etme sen bak yat evden çıkma bile demediler sana arada takip ettir yeterEvet 6 cm ama V sekilli servikste hunilesme. Kac cesit ultrason ciktisini verdi. Bebegimin o kadar fotografi yok. Bugun hep karnim agridi mesela biraz soguktan sanirim.
Örtmüyorsun şekerim kundak, uyku tulumu falan, örteceksende delikli battaniye . Öyle yazmışlar hep yoksa bildiğimden değil amaYeni doğan bebeğin üstüne ne örteceğiz Peki
Ben uyku setimi açıp bakacağım neler var içinde diye
Örtmüyorsun şekerim kundak, uyku tulumu falan, örteceksende delikli battaniye . Öyle yazmışlar hep yoksa bildiğimden değil amaYeni doğan bebeğin üstüne ne örteceğiz Peki
Ben uyku setimi açıp bakacağım neler var içinde diye
kız en son nevresim alalımmı diyorlardı :) engin olmasada tecrübelerimden bahsettim
SEPTEMBER LOVE çantadan en umutsuz olan o ,beni geçtim o beğensin yeter
Ben listeye uyku tulumu ve kundak diye de ekleyimÖrtmüyorsun şekerim kundak, uyku tulumu falan, örteceksende delikli battaniye . Öyle yazmışlar hep yoksa bildiğimden değil ama
Sen de cok korkma. Seninki de en risklisi degildi hatirladigim kadariyla 2 cmden uzun demi serviksBişey olmaz merak etme sen bak yat evden çıkma bile demediler sana arada takip ettir yeter
3 cm. İyi iyi fena değil ama iş güç olmayınca işte kadın beyni rahat battıSen de cok korkma. Seninki de en risklisi degildi hatirladigim kadariyla 2 cmden uzun demi serviks
Bence hamile beyni böyle. Aman 3 cm cok iyi bos ver. Dikkat et yeter. Bayagi bi buyuduler.3 cm. İyi iyi fena değil ama iş güç olmayınca işte kadın beyni rahat battı
Civildeki küvet takımı gayet uygun fiyattaYok yok almadım başka araştıracağım.
e bebekte başka bir modeli beğendim onun indirimini kovalarım.
bir de çarşamba günü civil e gideceğim orada bakarım.
banyo küvet seti vardı çok uyguna onu alacağım.
kıyafet olarak da artık 3-6 ay arası bakıyorum sıra ona geldi.
SEPTEMBER LOVE 4body1soul
Civildeki küvet takımı gayet uygun fiyatta
Ben bakamadım hala orayabende öyle düşünüyorum.
benim hastanenin karşısında civilin mağazası var gidip görerek alırım diye sipariş vermedim.
denizbutikten elbise almıştım 35 tl ye bu gün geldi şimdi hamile gibi oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?