Eğer ben hareket etmezsem yani uzanırsam filan daha çok hareketliKızlar bebek hareketlerini gün içerisinde de yoğun hissediyor musunuz. Benim sıpa sabah kahvaltıdan sonra ve akşamları hareket ediyor ama gün içerisinde neredeyse hiç hareket etmiyor
Ben uzanıp tatlı birşeyler yesem de çok duymuyorum. Çok huzursuz oluyorum ozaman.Ultrasonda çok hareketli halbuki.Eğer ben hareket etmezsem yani uzanırsam filan daha çok hareketli
Ben dışarda olur ya da ev işi yaparsam hissetmiyorum
Belkide sen hissetmiyorsundurBen uzanıp tatlı birşeyler yesem de çok duymuyorum. Çok huzursuz oluyorum ozaman.Ultrasonda çok hareketli halbuki.
İZle izle kuZumVikings yeni sezon başlamış onu izledim
Bu Bebek geceleri uyurken kundak mı yapacağızKizlarr triko ince hazir battaniyeler hakkinda ne dusunuyosunuz
Hemde baya indirim var park yatağı alcaklar kaçırmasınHanımlar jokerde park yataklarda gece indirimi varmış şimdi gördüm ama baya bi ürün tükenmiş almayı düşünen varsa bir inceleyin
Bak buna göre uyku tulumu ile uyutacaksın, ya da battaniyesine gevşek kundak yapıp yatıracaksınBu Bebek geceleri uyurken kundak mı yapacağız
Battaniye ZAten örtülmüyormuş
Üşür be Bebek üşür
Ya soobede gece indirimi yapilmis triko battaniye indirimde de 13liraya dusmus ben sokk eger alinmasi gereken bsyse alip koyim dedimBu Bebek geceleri uyurken kundak mı yapacağız
Battaniye ZAten örtülmüyormuş
Üşür be Bebek üşür
İndirimde ne bulsak alıyoruzYa soobede gece indirimi yapilmis triko battaniye indirimde de 13liraya dusmus ben sokk eger alinmasi gereken bsyse alip koyim dedim
Güzel bir uyku tulumu bulmak lazım o zamanBak buna göre uyku tulumu ile uyutacaksın, ya da battaniyesine gevşek kundak yapıp yatıracaksın
Resmini atsana :)Kizlarr triko ince hazir battaniyeler hakkinda ne dusunuyosunuz
Alma alma kuZumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?