2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gece baktım bunlara baya aklıma takıldı çünkü bu kundak olayı
Fiyatlarıda 140-200 aradı değişiyor
Çok gerekli birşeyde değil sanırım. Battaniyesiyle yarım kundak yapılsa da yeter sanıyorum. Bana gelmemiş olsa ben almam açıkçası. Zaten odaları sabit ısıda tutulacak, bebek hareket edemiyor üstünü açma derdi yok, o yüZden battaniye ile kundak yetebilirde. Yenidoğan sıcağı sevmezmiş zaten ter bezleri çalışmadığından..

Aynen öyle, ben hep az örttüm ilk aylar yatağın altına sıkıştırarak örtüyordum kızımı, ki o bile önerilmiyor. 2 aydan sonra öyle bi terlemeye başladı ki. Uyku tulumlarının da toglarına dikkat edin alırken. Penye gibiden kalın yün yorgan etkisi olana kadar değişiyor. Kızımda 2.0 togdu sanırım o bile aşırı terletmişti.

Gunaydın anneler
4body1soul okuyorum buaralar sadece.. bi araba bulamadım kızım için. dün SEPTEMBER LOVE yazmış indirim var e bebekte die, ama iyi yorumları okuyup kötü 1 yorumda vazgeçiyorum en iyisi gidip görerek almak sanırım. çok anlarmışım gibi en kötü ihtimal senin yöntem el arabası
yarın randevum var,bu adamcağız şeker yüklemesi yapmayacak mı anlamadım

Dogumdan sonra geciyo digerlerine hamileykende boyleydim dogum yaptigin an rahatliyosun hopla zipla bisi hissetmiyon
inşallah , yatakta dönüyor olabilmek bile ne büyük nimetmiş. uyku tutmuyor sağa döneyim diyorsun olmuyor sola döneyim diyorsun olmuyor

Sizin için indirim Peşinde koşuyorum
Siz beğenip bir alamıyor sunuz
Sen bizim çantalarımızı gördün mü

Sizin için indirim Peşinde koşuyorum
Siz beğenip bir alamıyor sunuz
Sen bizim çantalarımızı gördün mü
gördüm gördümbaya valiz gibi geldi bana,rahat rahat herşey sığar,güle güle kullanın inşallah.. ben sipariş vermiştim aliexpressten gelecek bakalım nasıl

Eklentiler

• 738E9104-4992-43FA-AA0F-E105C9FEEB74.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 57
İşte benim istediğim çantaaa xxtalyaxx
Güle güle kullan kuZumm
Kaça gelmiş oldu sana
108 tlye geldi kuzu. 11.11 indirimiyle almıştım
yanında şöyle çanta asma şeyside aldım,indirimli olarak buda 15tl.inş işe yarar

Eklentiler

• 8BEEFC94-0629-4EFD-9BE2-36DE8857C1C5.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 30
Geçmiş olsun canım.

İnşallah hareket eder beklemedeyim ama tık yok henüz
Ben dikkatle vurmasını beklediğimde hiç hareket etmiyor. Ne zaman ilgim başka yerde olsa hareketlerini çok rahat hissediyorum. Arada sessiz arada coşuyor. Normal bence canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…