Çok gerekli birşeyde değil sanırım. Battaniyesiyle yarım kundak yapılsa da yeter sanıyorum. Bana gelmemiş olsa ben almam açıkçası. Zaten odaları sabit ısıda tutulacak, bebek hareket edemiyor üstünü açma derdi yok, o yüZden battaniye ile kundak yetebilirde. Yenidoğan sıcağı sevmezmiş zaten ter bezleri çalışmadığından..Dün gece baktım bunlara baya aklıma takıldı çünkü bu kundak olayı
Fiyatlarıda 140-200 aradı değişiyor
Aynen öyle, ben hep az örttüm ilk aylar yatağın altına sıkıştırarak örtüyordum kızımı, ki o bile önerilmiyor. 2 aydan sonra öyle bi terlemeye başladı ki. Uyku tulumlarının da toglarına dikkat edin alırken. Penye gibiden kalın yün yorgan etkisi olana kadar değişiyor. Kızımda 2.0 togdu sanırım o bile aşırı terletmişti.Çok gerekli birşeyde değil sanırım. Battaniyesiyle yarım kundak yapılsa da yeter sanıyorum. Bana gelmemiş olsa ben almam açıkçası. Zaten odaları sabit ısıda tutulacak, bebek hareket edemiyor üstünü açma derdi yok, o yüZden battaniye ile kundak yetebilirde. Yenidoğan sıcağı sevmezmiş zaten ter bezleri çalışmadığından..
Orayı da takip edeyim canımmminiçoda bazen epey düşüyor canım,
Hepsi geçiyor hiç merak etmedoğumdan sonra geçer mi ağrılar, ben öyle avutuyorum artık kendimi, yatakta dönmek yatağa yatmak bile işkence çünkü.
bacak aramam yastık koyuyorum gece o biraz rahatlatıyor, dene istersen canım
Özelden ekleştiler. Buraya yazmadılar.GÜNAYDIN KIZLAR İNSTAGRAMLAR MI VERİLDİ BEN KAÇIRDIM
benim karın akşamları geriliyor birde davul gibi oluyor sanki, yemeği biraz kaçırınca özellikle.Benim karnım acıyor resmen
Sanki içinde kesikler var onlar acıyor
Hareket ettikçe daha çok Canım yanıyor
inşallah , yatakta dönüyor olabilmek bile ne büyük nimetmiş. uyku tutmuyor sağa döneyim diyorsun olmuyor sola döneyim diyorsun olmuyorDogumdan sonra geciyo digerlerine hamileykende boyleydim dogum yaptigin an rahatliyosun hopla zipla bisi hissetmiyon
Sizin için indirim Peşinde koşuyorumGunaydın anneler
4body1soul okuyorum buaralar sadece.. bi araba bulamadım kızım için. dün SEPTEMBER LOVE yazmış indirim var e bebekte die, ama iyi yorumları okuyup kötü 1 yorumda vazgeçiyorum en iyisi gidip görerek almak sanırım. çok anlarmışım gibi en kötü ihtimal senin yöntem el arabası
yarın randevum var,bu adamcağız şeker yüklemesi yapmayacak mı anlamadım
Aynen kuZumm öyle yaptıkÖzelden ekleştiler. Buraya yazmadılar.
Bu riskleri düşünüp çok huzursuz oluyorum vallaBi de uyku tulumları özellikle yeni doğanda yeni doğana uygun olmalı büyük alırsanız battaniye gibi yüzüne gelme riski var
gördüm gördümSizin için indirim Peşinde koşuyorum
Siz beğenip bir alamıyor sunuz
Sen bizim çantalarımızı gördün mü
İşte benim istediğim çantaaagördüm gördümbaya valiz gibi geldi bana,rahat rahat herşey sığar,güle güle kullanın inşallah.. ben sipariş vermiştim aliexpressten gelecek bakalım nasıl
Beni uykumdan uyandırdı resmen çok korktum sonra da uyuyamadımKızlar deprem olmuş
İstanbul Bursa hissetmiş
Hisseden oldu mu ?
Allah ım korkutmasın bu soğuklarda çıkarda da duramayız
çaktırma benimde istediğim bu tarzdı
108 tlye geldi kuzu. 11.11 indirimiyle almıştım
Geçmiş olsun canım.Kizlar biz hastanedeyiz yattik bugun biraz agrim vardi yuruyus yapıyım gecerdedim doktor kontrolum vardi oraya geldim lavaboya girdim kanamam olmus az bise doktor cok onemli dedi hemn yatis oldu ultrosondada gördü. Bebek iyi şükür dualarinizi bekliyorum
Ben dikkatle vurmasını beklediğimde hiç hareket etmiyor. Ne zaman ilgim başka yerde olsa hareketlerini çok rahat hissediyorum. Arada sessiz arada coşuyor. Normal bence canını sıkma.İnşallah hareket eder beklemedeyim ama tık yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?