Aaa hiç dikkat etmemişiz canım sağlıklı güzel yaşların olsun.Gunaydin kizlarkizimdan oksuruk bana da gecti, sonunda hasta olmayi ben de basardim. Dun bugun benim dogumgunum demistim, kimse kutlamamis, küstüm hepinize iste
Doktoruna görün canim. Gerekiyorsa rapor verir. 32 haftayi beklemezsin. Daha cok var. Ilk okul ogretmeni miydin?Kızlar ben ayakta durdukça karnım taş gibi oluyor. Ağrım artıyor. Dersi de oturarak anlatamıyorum. Ne yapacağım bilemedim
çaktırma benimde istediğim bu tarzdı
ama bizimkide güzel vallahi bak
İlk benim gelir ağlamaya başlarım açar açmazilk kimin çantası gelecek aceba bugün
Daha çanta gelmeden pişman mı oldun? Güzel çantaya benziyor vurma kafayı. Beğenmezsen magazadan iade edersin. 2. çantayı alırsın ya da.
Bence beğeneceksin, aaa fena değilmiş diyeceksin.İlk benim gelir ağlamaya başlarım açar açmaz
Acaba daha mı erken raporunu alsan kuZumKızlar ben ayakta durdukça karnım taş gibi oluyor. Ağrım artıyor. Dersi de oturarak anlatamıyorum. Ne yapacağım bilemedim
Yok canım lisede öğretmenim. Haftaya kontrole gideceğim o zaman söylerim. Sadece Cuma günlerim çok yoğun. Geçen hafta vermişti. Bu hafta almayayım dedim. Okulda da sorun oluyor çünkü.Doktoruna görün canim. Gerekiyorsa rapor verir. 32 haftayi beklemezsin. Daha cok var. Ilk okul ogretmeni miydin?
Dalga konusu olmamak için beğendim hemde çok beğendim diyeceğimBence beğeneceksin, aaa fena değilmiş diyeceksin.
Güzel haberlerle gel kuZumBirazdan muayene olacagim kendi doktoruma degil ama. Sivi miktarina bakilacak. Seker yukleme testi istenecek
Benim de ayni oyle. Otururken kalktigimda ilk 4 5 adimim cok komikSanki birden fazla büyümüş gibi geldi bana
Baya baya penguen gibi hissediyorum kendime :)
hadi insallah bekliyorumGüzel haberlerle gel kuZum
canim magnezyumunu duzenli aliyomusun ben magnezyuma baslamadan oyleydim gecti simdiKızlar ben ayakta durdukça karnım taş gibi oluyor. Ağrım artıyor. Dersi de oturarak anlatamıyorum. Ne yapacağım bilemedim
fitilden olabileceğini düşünüyorum, hatta tuvalete zor çıktığın için tetiklemiştir. ben bekarken bile kabızlık durumlarında hafif kanamam olurdu. heleki yumurtlama zamanımsa mutlaka gelirdi.Kizlar acil tavsiyenize ihtiyacın var. Ben 3 gundur akıntı için fitil kullanıyorum. Sabah söylemesi ayıp tuvaletini yaparken biraz zorlandım biraz önce tuvalete gittiğimde hafifi kan Aman olmuş. Ve bizim bana tepki veriyor. Ne yapayım yinede doktora gideyim mi. Aksi gibi okulda bugün nobetciyim
Kanama zorlanmadan olmuşsa hiç bebekle alakası Yok zatenKizlar acil tavsiyenize ihtiyacın var. Ben 3 gundur akıntı için fitil kullanıyorum. Sabah söylemesi ayıp tuvaletini yaparken biraz zorlandım biraz önce tuvalete gittiğimde hafifi kan Aman olmuş. Ve bizim bana tepki veriyor. Ne yapayım yinede doktora gideyim mi. Aksi gibi okulda bugün nobetciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?