2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben ayakta durdukça karnım taş gibi oluyor. Ağrım artıyor. Dersi de oturarak anlatamıyorum. Ne yapacağım bilemedim

Kızlar benim göbiş baya baya büyüdü
Var mı başka artık göbeği Önde giden
Benim benim. Tam suna benziyorum.

esut85 cok begenmistim zaten senin cantayi. Hepimiz guzel gunlerde kullanalim insallah.

S ssule07 dogum gunun kutlu olsun. Trip yapma sirasi ne zaman bana gelecek? Siradayim.

Doktoruna görün canim. Gerekiyorsa rapor verir. 32 haftayi beklemezsin. Daha cok var. Ilk okul ogretmeni miydin?
Yok canım lisede öğretmenim. Haftaya kontrole gideceğim o zaman söylerim. Sadece Cuma günlerim çok yoğun. Geçen hafta vermişti. Bu hafta almayayım dedim. Okulda da sorun oluyor çünkü.

Benim benim. Tam suna benziyorum.

esut85 cok begenmistim zaten senin cantayi. Hepimiz guzel gunlerde kullanalim insallah.

S ssule07 dogum gunun kutlu olsun. Trip yapma sirasi ne zaman bana gelecek? Siradayim.
Sanki birden fazla büyümüş gibi geldi bana
Baya baya penguen gibi hissediyorum kendime :)

Kizlar acil tavsiyenize ihtiyacın var. Ben 3 gundur akıntı için fitil kullanıyorum. Sabah söylemesi ayıp tuvaletini yaparken biraz zorlandım biraz önce tuvalete gittiğimde hafifi kan Aman olmuş. Ve bizim bana tepki veriyor. Ne yapayım yinede doktora gideyim mi. Aksi gibi okulda bugün nobetciyim

fitilden olabileceğini düşünüyorum, hatta tuvalete zor çıktığın için tetiklemiştir. ben bekarken bile kabızlık durumlarında hafif kanamam olurdu. heleki yumurtlama zamanımsa mutlaka gelirdi.
için rahat edecekse git canım, ama bebeğin tepki veriyormuş problem yoktur bence

Kanama zorlanmadan olmuşsa hiç bebekle alakası Yok zaten
Ama vajinadan gelmişse dikkat et devam ederse mutlaka doktoruna haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…