2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Depresif ruh halindeyim sabahtan beri dile getirmeyeyim dedim ama hala geçmedi, uyuyunca geçer inşallah.
Sebebi yok. Off poff

Genişleyelim bacım mutluyum halimden
Yeterki sağlıkla gelsinler
Bebek arabası almadan gelme :)
Bi kaç noksanıda alırsın artık

Bendede perde var dun gittim.doktora biliyordu hatirlattim perde goremedim dedi sonra tekrar bakti rahim uzunluguna bakalim dedi bakti 36 mm cikti ve erkej dogum riski yapablr dedi. Dikkat et biraz dedi..normalde 40 mm 50 mm arasinda olurmus ama bnm 4 deger altinda herhalde perdeden dolayi soyledi ama yinede korktum bide calisiyorm isim rahat ama insallah 37 38 e kadar gelebiliriz bebegimde hic bir sorun yok boy kilo hersey yerimde ve hareketli oldiginu soyledi.Rabbim sag saglim gelmelerini nasip etsin cok korkuyorum acikcasi. Sizede cok gecmis olsunn sagsaglim alin kucaginiza

Sömestr olduğu hafta 32 oluyorum canım. Büyük ihtimal sonrasında gitmeyeceğim.

benimde 25. hafta 34 mm gibi birşeydi, ama doktorum uzunluk gayet iyi dedi,erken doğum ile ilgili 20 mm den az olması halinde düşünürü dedi. bende taktım şimdi

Yok canm çok sağlıklı dedi haftasina uyumlu dedi bencede senin dr abartmis

bol bol dinlenirsin, okul çok yorucu olur yoksa, üst kattaki sınıflara çıkması, öğrencilerin sesleri
Evet aynen öyle. Cuma günü hariç yorulduğumu hissetmiyorum. Çünkü 2 saat ders öğle arası 2 saat ders şeklinde programım Cuma ise 8-5 okuldayım. Cumaları raporla sevkle idare edeceğim.

ins 37li haftalarida gorebiliriz saglikli olsunlarda ins kubeze gerek kalmaz umarim zamaninda dogarlar ben valismiyorumda hep evdeyim ama genede biseyin olacagi varsa oluyirda iste ins hepimiz zamaninda saglikla kucagmza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…