Genişleyelim bacım mutluyum halimdenSEPTEMBER LOVE klasik kızz göbişiii,genişliyoruuuzzz
@Cemre Yaman maşallah çok tatlısın
bizde birazdan eşimle avmye gidicez.. bebek arabası bakıcaz. joker,e bebek,civil hepsi var. e bebekteki cadillaclarda aklım bakalım
Az kaldı canımBugün biraz zonklama sancım oldu hafif hafif
Sabahta erkenden kalktım o yüzden
Keyifsiz bir gün geçirdim ama şükür iyiyim şimdi
Hayırlısıyla geçse bu aylar
Benim göbekte tıpkı senin ki gibi :)Göbeğime Gülenin göbeği benim ki gibi olsun inşallah
Tesekkur ederim canim sagol umarim cok buyuk bi sorun olmazcanım merhaba, gayet iyi cıkmış sadece 120 dk sonra cıkan 146 biraz yüksek ama doktorun sana bilgi veriri
Bendede perde var dun gittim.doktora biliyordu hatirlattim perde goremedim dedi sonra tekrar bakti rahim uzunluguna bakalim dedi bakti 36 mm cikti ve erkej dogum riski yapablr dedi. Dikkat et biraz dedi..normalde 40 mm 50 mm arasinda olurmus ama bnm 4 deger altinda herhalde perdeden dolayi soyledi ama yinede korktum bide calisiyorm isim rahat ama insallah 37 38 e kadar gelebilirizBugun ozele kontrole gittim cocuk ters dedi bide baska bisi gordu ultrosonda ama hatrlamiyorum onu otuzden erken dogum riski var dedi gecen hafta gttigim doktirda aynisini demsiti ilaca devam edecem artik cocugun kafasina kucuk demsti gecen haftaki doktir bugun kide kafasi nornak arkaya dogru sadece dedi 1 hafta once 850 gramdi bugun dojtir 1 kili 70 gram bisey dedi 1 hafta onde gidiyor kilosu iyi dedi bacagida uzun dedi uzun boyly olacak heralde 40 haftayi beklemez erken digablr diyir doktorda bakalim artik 1 ay snra tekrar kntrole gel dedi gecen hafta doktor bos yere korkutmustu bizi bugunki doktor her sey yolnda dedi sadece erken dogum riski hala devam ediyor
Oyy masallah canm bnm nasl guzel bi gobustur ooGöbeğime Gülenin göbeği benim ki gibi olsun inşallah
Masallah kiiizz bu nasil manken gibi anneliktiirrEki Görüntüle 2210863
Bir maşallahınızı alırız
(Bu müdür kendi kendine fotoğraf çekilip duruyor demesinler diye fotoğraf çekeceğim diye kabinlerde kaldım)
yok ne güzel tam hamiş gibi duruyorSen benim göbeğimemi gülüyorsun yoksa
biz 1 2 yıl tüm dyetleri denicez, @Cemre Yaman kaldığı yerden devam edecekMasallah kiiizz bu nasil manken gibi anneliktiirr
benimde 25. hafta 34 mm gibi birşeydi, ama doktorum uzunluk gayet iyi dedi,erken doğum ile ilgili 20 mm den az olması halinde düşünürü dedi. bende taktım şimdiBendede perde var dun gittim.doktora biliyordu hatirlattim perde goremedim dedi sonra tekrar bakti rahim uzunluguna bakalim dedi bakti 36 mm cikti ve erkej dogum riski yapablr dedi. Dikkat et biraz dedi..normalde 40 mm 50 mm arasinda olurmus ama bnm 4 deger altinda herhalde perdeden dolayi soyledi ama yinede korktum bide calisiyorm isim rahat ama insallah 37 38 e kadar gelebilirizbebegimde hic bir sorun yok boy kilo hersey yerimde ve hareketli oldiginu soyledi.Rabbim sag saglim gelmelerini nasip etsin cok korkuyorum acikcasi. Sizede cok gecmis olsunn sagsaglim alin kucaginiza
En fazla 1 hafta erken verir o da zaten okulun son haftası olurAcaba daha mı erken raporunu alsan kuZum
Bu gün Benimde sancım var ev işi yapacaktım
Korkuyorum yapmaya ağrım artar diye
Ama bu haksizliiiikkkbiz 1 2 yıl tüm dyetleri denicez, @Cemre Yaman kaldığı yerden devam edecek
bol bol dinlenirsin, okul çok yorucu olur yoksa, üst kattaki sınıflara çıkması, öğrencilerin sesleriSömestr olduğu hafta 32 oluyorum canım. Büyük ihtimal sonrasında gitmeyeceğim.
kesinlikleAma bu haksizliiiikkk
Yok canm çok sağlıklı dedi haftasina uyumlu dedi bencede senin dr abartmisCanım gözün aydın cok sevindim :) aramızda 2 gun var. Bende salı gittim doktora 670 g cıktı kilosu ust sınırda vs dedi korkuttu beni, size boyle birsey soylemedi di mi doktorunuz?
Sanırım bizim doktorumuz abartıyor..
Evet aynen öyle. Cuma günü hariç yorulduğumu hissetmiyorum. Çünkü 2 saat ders öğle arası 2 saat ders şeklinde programım Cuma ise 8-5 okuldayım. Cumaları raporla sevkle idare edeceğim.bol bol dinlenirsin, okul çok yorucu olur yoksa, üst kattaki sınıflara çıkması, öğrencilerin sesleri
Bendede perde var dun gittim.doktora biliyordu hatirlattim perde goremedim dedi sonra tekrar bakti rahim uzunluguna bakalim dedi bakti 36 mm cikti ve erkej dogum riski yapablr dedi. Dikkat et biraz dedi..normalde 40 mm 50 mm arasinda olurmus ama bnm 4 deger altinda herhalde perdeden dolayi soyledi ama yinede korktum bide calisiyorm isim rahat ama insallah 37 38 e kadar gelebilirizbebegimde hic bir sorun yok boy kilo hersey yerimde ve hareketli oldiginu soyledi.Rabbim sag saglim gelmelerini nasip etsin cok korkuyorum acikcasi. Sizede cok gecmis olsunn sagsaglim alin kucaginiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?