Saçların ne güzel ya.. maşallah canım.Eki Görüntüle 2210863
Bir maşallahınızı alırız
(Bu müdür kendi kendine fotoğraf çekilip duruyor demesinler diye fotoğraf çekeceğim diye kabinlerde kaldım)
Ben de sömestr bitip ikinci donem basladgnda 32 oluyorm dogum sonrasi iznim de ramazan bayrami bitiminde bitiyo acaba 2 hafta daha okula gidip dogum sonrasina mi ekletsem bebek varken gitmek zor olur mu ki geriye 2hafta falan kaliyo okulun kapanmasina sonra seminerler var ztn ozaman bi seklde idare edermSömestr olduğu hafta 32 oluyorum canım. Büyük ihtimal sonrasında gitmeyeceğim.
Senin göbüşün çok güzel yaGöbeğime Gülenin göbeği benim ki gibi olsun inşallah
Aslında benimki de bayramdan 1-2 gün önce bitiyor. Tabii 10 gün önce gelirse kızçem. Ortalama hesapla. Seminere gidip imza atarım. 200 öğretmenin olduğu okulda idare ederler beni. Olmadı bebeyi alıp ciyak ciyak ağlatırım orda. Müdür sen git derBen de sömestr bitip ikinci donem basladgnda 32 oluyorm dogum sonrasi iznim de ramazan bayrami bitiminde bitiyo acaba 2 hafta daha okula gidip dogum sonrasina mi ekletsem bebek varken gitmek zor olur mu ki geriye 2hafta falan kaliyo okulun kapanmasina sonra seminerler var ztn ozaman bi seklde idare ederm
Bırak şu leblebi yutmuş solucanın tipiniMasallah kiiizz bu nasil manken gibi anneliktiirr
Ama iste bayramdan sonra hemen tatil olmuyo ya okul o arada 2 hafta mi ne var biraz sknti olckAslında benimki de bayramdan 1-2 gün önce bitiyor. Tabii 10 gün önce gelirse kızçem. Ortalama hesapla. Seminere gidip imza atarım. 200 öğretmenin olduğu okulda idare ederler beni. Olmadı bebeyi alıp ciyak ciyak ağlatırım orda. Müdür sen git der
Vallahi masallah saclar ayri guzel fizik ayri guzel bunalima girdm suan evdeBırak şu leblebi yutmuş solucanın tipinide onun saçlarındaki güzelliğe bak. Sarı olsa tam rapunzel. Maşallah.
Acaba neden ki? Orda da hava kara bulutlu mu?Depresif ruh halindeyim sabahtan beri dile getirmeyeyim dedim ama hala geçmedi, uyuyunca geçer inşallah.
Sebebi yok. Off poff
1 hafta daha okul var. Ama ben milli eğitimin iptal edeceğini düşünüyorum. Olmasa da rapor alırım Aile hekiminden.Ama iste bayramdan sonra hemen tatil olmuyo ya okul o arada 2 hafta mi ne var biraz sknti olck
İyiki ben varım bissuru arkadasi mutlu ettim
İyi ki aldık yaaa
Nasıl mutlu oldum ya almasaydık ya bu kampanyayı kaçirmiş olsaydık ne yapardık
ne zaman sömestr?Sömestr olduğu hafta 32 oluyorum canım. Büyük ihtimal sonrasında gitmeyeceğim.
18 Ocak canım.ne zaman sömestr?
Güel tarafından bak senVallahi masallah saclar ayri guzel fizik ayri guzel bunalima girdm suan evdekocisim meyve tabagi hazrlamis gidip onu yiyim de su kizin vucudundan 10kat daha uzaklasim
Evet onun da etkisi vardır Güneş hiç çıkmadı bugün. Çok halsiz bitkinim. Anlamıyorum ya, kızımda bu haftalarda deli gibi koşturuyordum.Acaba neden ki? Orda da hava kara bulutlu mu?
Cnm inşallah zamanında hayirlisiyla saglikla gelir bebislerimizBugun ozele kontrole gittim cocuk ters dedi bide baska bisi gordu ultrosonda ama hatrlamiyorum onu otuzden erken dogum riski var dedi gecen hafta gttigim doktirda aynisini demsiti ilaca devam edecem artik cocugun kafasina kucuk demsti gecen haftaki doktir bugun kide kafasi nornak arkaya dogru sadece dedi 1 hafta once 850 gramdi bugun dojtir 1 kili 70 gram bisey dedi 1 hafta onde gidiyor kilosu iyi dedi bacagida uzun dedi uzun boyly olacak heralde 40 haftayi beklemez erken digablr diyir doktorda bakalim artik 1 ay snra tekrar kntrole gel dedi gecen hafta doktor bos yere korkutmustu bizi bugunki doktor her sey yolnda dedi sadece erken dogum riski hala devam ediyor
Masallah kiiizz bu nasil manken gibi anneliktiirr
Benim rahmimde perde var die süphelenerek söylemis olabilir bana die düsünüyorm progestan yazdi hafif bi agri falan hissedersen sanciya dair fitil olarak bi tane kullan dedi. Hergüm degil dimi agrim olunca sadece dimi dedim. Evet dedi. Yani bilemedim bende endiselendim herkes normal diyor tanidik bi hemsireye sordum hatta oda normal dedi korkma perdede olsa cok dusuk degil bu deger dedibenimde 25. hafta 34 mm gibi birşeydi, ama doktorum uzunluk gayet iyi dedi,erken doğum ile ilgili 20 mm den az olması halinde düşünürü dedi. bende taktım şimdi
Aminn insallah.bende calisiyorum ama hep oturuyorm ve ayaklarimi uzatiorm rahatim isede babam goturuyor ama iste anneyiz endiseleniyoruzzzins 37li haftalarida gorebiliriz saglikli olsunlarda ins kubeze gerek kalmaz umarim zamaninda dogarlar ben valismiyorumda hep evdeyim ama genede biseyin olacagi varsa oluyirda iste ins hepimiz zamaninda saglikla kucagmza aliriz
Saçların ne güzel ya.. maşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?