2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sömestr olduğu hafta 32 oluyorum canım. Büyük ihtimal sonrasında gitmeyeceğim.
Ben de sömestr bitip ikinci donem basladgnda 32 oluyorm dogum sonrasi iznim de ramazan bayrami bitiminde bitiyo acaba 2 hafta daha okula gidip dogum sonrasina mi ekletsem bebek varken gitmek zor olur mu ki geriye 2hafta falan kaliyo okulun kapanmasina sonra seminerler var ztn ozaman bi seklde idare ederm

Aslında benimki de bayramdan 1-2 gün önce bitiyor. Tabii 10 gün önce gelirse kızçem. Ortalama hesapla. Seminere gidip imza atarım. 200 öğretmenin olduğu okulda idare ederler beni. Olmadı bebeyi alıp ciyak ciyak ağlatırım orda. Müdür sen git der

Ama iste bayramdan sonra hemen tatil olmuyo ya okul o arada 2 hafta mi ne var biraz sknti olck

Bırak şu leblebi yutmuş solucanın tipini de onun saçlarındaki güzelliğe bak. Sarı olsa tam rapunzel. Maşallah.
Vallahi masallah saclar ayri guzel fizik ayri guzel bunalima girdm suan evde kocisim meyve tabagi hazrlamis gidip onu yiyim de su kizin vucudundan 10kat daha uzaklasim

Vallahi masallah saclar ayri guzel fizik ayri guzel bunalima girdm suan evde kocisim meyve tabagi hazrlamis gidip onu yiyim de su kizin vucudundan 10kat daha uzaklasim
Güel tarafından bak sen BirAsilAnnesi gibi olmasan da meyve tabağı hazırlayan bir kocan var. Ben de o da YÖK meyvemi bile kendim soyuyorum

Cnm inşallah zamanında hayirlisiyla saglikla gelir bebislerimiz

benimde 25. hafta 34 mm gibi birşeydi, ama doktorum uzunluk gayet iyi dedi,erken doğum ile ilgili 20 mm den az olması halinde düşünürü dedi. bende taktım şimdi
Benim rahmimde perde var die süphelenerek söylemis olabilir bana die düsünüyorm progestan yazdi hafif bi agri falan hissedersen sanciya dair fitil olarak bi tane kullan dedi. Hergüm degil dimi agrim olunca sadece dimi dedim. Evet dedi. Yani bilemedim bende endiselendim herkes normal diyor tanidik bi hemsireye sordum hatta oda normal dedi korkma perdede olsa cok dusuk degil bu deger dedi

ins 37li haftalarida gorebiliriz saglikli olsunlarda ins kubeze gerek kalmaz umarim zamaninda dogarlar ben valismiyorumda hep evdeyim ama genede biseyin olacagi varsa oluyirda iste ins hepimiz zamaninda saglikla kucagmza aliriz
Aminn insallah.bende calisiyorum ama hep oturuyorm ve ayaklarimi uzatiorm rahatim isede babam goturuyor ama iste anneyiz endiseleniyoruzzz

Saçların ne güzel ya.. maşallah canım.

çok teşekkür ederim
saçlarım hep uzundur benim de hamile kalınca keseyim dedim ama kıyamadım.
zaten düz olduğu için beni uğraştırmıyor hiç o yüzden şimdilik idare ediyorum.
doğumdan sonra bir cinnetle kesebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…