2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aminn insallah.bende calisiyorum ama hep oturuyorm ve ayaklarimi uzatiorm rahatim isede babam goturuyor ama iste anneyiz endiseleniyoruzzz
insanin elinde olmuyir iste insan ister istemez korkuyor ya bisey olursa diye ama ne kadra dikkat etsekde nasipten oteye gecilmiyir allah nasip ettiyse zaten saglikla alacagiz kucagmza allahin izniylede hic bir sey olmaz cocuklarmiz saglikla dogarlar cnm

1 hafta daha okul var. Ama ben milli eğitimin iptal edeceğini düşünüyorum. Olmasa da rapor alırım Aile hekiminden.
Hadi yaa ben iki hafta diye biliyodm ozaman kesin tatil ederler bosa iznimi yakmiyim dmi ben bosver eger tatil olmazsa da rapor mapor bse yapmaya calsrz

Evet onun da etkisi vardır Güneş hiç çıkmadı bugün. Çok halsiz bitkinim. Anlamıyorum ya, kızımda bu haftalarda deli gibi koşturuyordum.
Bizim burda hep öyle ya o yüzden bunalıma sebep olmuyor artık :) ya sanırım 2. Bebek böyle oluyor. İlk bebekte yaş daha genç vücut daha dinç. Evde yalnızdık. Benim 2 sene olmasına rağmen çok büyük fark var.ilkinde 8 aylıkken ancak sertleşme falan hissediyordum. Bunda 20 li haftalarda başladım. Yaşla ilgili sanırım.

canım benim çok teşekkür ederim
aslında kilo aldım da boydan kurtarıyorum.
yoksa bu gün elbiseyle anladım ki popom biraz büyümüş.
Ohooo poponun buyuk hali buysa kucuk hali tahta gibi fln herhlde bosver bole daha guzel

Hadi yaa ben iki hafta diye biliyodm ozaman kesin tatil ederler bosa iznimi yakmiyim dmi ben bosver eger tatil olmazsa da rapor mapor bse yapmaya calsrz
Aynen öyle Doğum yaptığın dr bile verir bir hafta on gün kadar rapor. Hiç takma kafana.

Markette diye çıkıp
Pera kuZumum halısını aldım
Bide ayakkabılık aldım hafta sonu yerleşeceğim inşallah
Valla marketten domates almaya çıkmıştım bende anlamadım nasıl oldu
Oohh onlara da bi tik at baya hizli ciktn sen canm masallah

Benim kuzenlerimin heps ya diş hekimi ya doktor. O yüzden sıkıntı yaşamam Allah’ın izniyle. Ama aile hekimim de bayan bir dr çok iyi. Ne zaman ihtiyacın olursa gel diyor. Çalışan annenin işitir. Çocuk bakmayı bilmez bizden başkası diyor. Halden anlıyor sağ olsun. O yüzden rahatım. Zaten Eylül’den sonra da 1 ay belki heyet alır sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum. Ya da direk ücretsiz izin.

Aaa bilmiyordum canım. Normal Doğuma herhangi bir engeli yok. Senin kaçak kaç derece. Benimki 3. Doktorun başka neler dedi ilaç verdi mi

Bi Çekirdek çitleyesim var ki sormayın. Ama dikkat ediyorum. Bugün öğlende 50 grlık yarım dürüm yediğim için bu akşam ekmek ve abur cubur yok. 2 kayısı yer yatarım.

Ucretsiz izin meselesi benm de aklimda insallah imkan olursa..senin aile hekimi iyiymis yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…