- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Güel tarafından bak senBirAsilAnnesi gibi olmasan da meyve tabağı hazırlayan bir kocan var. Ben de o da YÖK meyvemi bile kendim soyuyorum
insanin elinde olmuyir iste insan ister istemez korkuyor ya bisey olursa diye ama ne kadra dikkat etsekde nasipten oteye gecilmiyir allah nasip ettiyse zaten saglikla alacagiz kucagmza allahin izniylede hic bir sey olmaz cocuklarmiz saglikla dogarlar cnmAminn insallah.bende calisiyorum ama hep oturuyorm ve ayaklarimi uzatiorm rahatim isede babam goturuyor ama iste anneyiz endiseleniyoruzzz
Hadi yaa ben iki hafta diye biliyodm ozaman kesin tatil ederler1 hafta daha okul var. Ama ben milli eğitimin iptal edeceğini düşünüyorum. Olmasa da rapor alırım Aile hekiminden.
Bizim burda hep öyle ya o yüzden bunalıma sebep olmuyor artık :) ya sanırım 2. Bebek böyle oluyor. İlk bebekte yaş daha genç vücut daha dinç. Evde yalnızdık. Benim 2 sene olmasına rağmen çok büyük fark var.ilkinde 8 aylıkken ancak sertleşme falan hissediyordum. Bunda 20 li haftalarda başladım. Yaşla ilgili sanırım.Evet onun da etkisi vardır Güneş hiç çıkmadı bugün. Çok halsiz bitkinim. Anlamıyorum ya, kızımda bu haftalarda deli gibi koşturuyordum.
Ohooo poponun buyuk hali buysa kucuk hali tahta gibi fln herhlde bosver bole daha guzelcanım benim çok teşekkür ederim
aslında kilo aldım da boydan kurtarıyorum.
yoksa bu gün elbiseyle anladım ki popom biraz büyümüş.
Çok şükür alıştım artık. Kocam geleceği vakit sevgilimle buluşacakmış gibi heyecanlı oluyorum. Süs püs o biçim oluyor:) iyi tarafı da bu sanırım.sana kıyamam hiç ya deme öyle
senin de dünyalar güzeli kızın var sana yoldaş.
Aynen öyle Doğum yaptığın dr bile verir bir hafta on gün kadar rapor. Hiç takma kafana.Hadi yaa ben iki hafta diye biliyodm ozaman kesin tatil ederlerbosa iznimi yakmiyim dmi ben bosver eger tatil olmazsa da rapor mapor bse yapmaya calsrz
Artık sanki zaman geçmiyor gibi geliyor banaAz kaldı canım
6 ay geçti bile 3 ayda geçer hayırlısıyla
Tamam canim beni mevzuya uyandirdigin icin sagollAynen öyle Doğum yaptığın dr bile verir bir hafta on gün kadar rapor. Hiç takma kafana.
Oohh onlara da bi tik at baya hizli ciktn sen canm masallahMarkette diye çıkıp
Pera kuZumum halısını aldım
Bide ayakkabılık aldım hafta sonu yerleşeceğim inşallah
Valla marketten domates almaya çıkmıştım bende anlamadım nasıl oldu
Kızçe göbeği böyle olurmuş işte :))Benim göbekte tıpkı senin ki gibi :)
Benim kuzenlerimin heps ya diş hekimi ya doktor. O yüzden sıkıntı yaşamam Allah’ın izniyle. Ama aile hekimim de bayan bir dr çok iyi. Ne zaman ihtiyacın olursa gel diyor. Çalışan annenin işitir. Çocuk bakmayı bilmez bizden başkası diyor. Halden anlıyor sağ olsun. O yüzden rahatım. Zaten Eylül’den sonra da 1 ay belki heyet alır sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum. Ya da direk ücretsiz izin.Hadi yaa ben iki hafta diye biliyodm ozaman kesin tatil ederlerbosa iznimi yakmiyim dmi ben bosver eger tatil olmazsa da rapor mapor bse yapmaya calsrz
Aaa bilmiyordum canım. Normal Doğuma herhangi bir engeli yok. Senin kaçak kaç derece. Benimki 3. Doktorun başka neler dedi ilaç verdi miBak sana dedim oynar diye sabah
Karnım doydu ya şimdi çanta siparişimi bekleye bilirim
Diğer siparişimde Boyner’e teslim olmuş onu da hafta sonu alırım :)
KuZum Benimde mitral kapakta kaçak var
Bende geçen aylar da gittim muane Oldum
Bana da aynısı öyledi
Ama eğer sezeryan olursan antibiyotik kullanmam gerekli olduğunu söyledi
Ucretsiz izin meselesi benm de aklimda insallah imkan olursa..senin aile hekimi iyiymis yaaBenim kuzenlerimin heps ya diş hekimi ya doktor. O yüzden sıkıntı yaşamam Allah’ın izniyle. Ama aile hekimim de bayan bir dr çok iyi. Ne zaman ihtiyacın olursa gel diyor. Çalışan annenin işitir. Çocuk bakmayı bilmez bizden başkası diyor. Halden anlıyor sağ olsun. O yüzden rahatım. Zaten Eylül’den sonra da 1 ay belki heyet alır sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum. Ya da direk ücretsiz izin.
Evet çok şükür bazı aile hekimleri hiç halden anlamıyor maalesef.Ucretsiz izin meselesi benm de aklimda insallah imkan olursa..senin aile hekimi iyiymis yaa
Teşekkür ederiz teyzesiOyy masallah canm bnm nasl guzel bi gobustur oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?