2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa bilmiyordum canım. Normal Doğuma herhangi bir engeli yok. Senin kaçak kaç derece. Benimki 3. Doktorun başka neler dedi ilaç verdi mi
İlaç vermedi kuZum ama ben nerdeyse 6-7 senedir yılda 1 kere kontrol olmaya gidiyorum
Kaç derece Benim bilmıyorum ki kısss kağıtlara bakmam lazım

Evet bugun geldi canim acip bakamadm esim mikrop kapar acma deyip duruyo disindan seviyorm rengine ben de bayildm
Amannn çok biliyorlar kaynatılacak zaten, koyarsın bir buzdolabı poşeti içine durur bir kenarda

Çok şükür alıştım artık. Kocam geleceği vakit sevgilimle buluşacakmış gibi heyecanlı oluyorum. Süs püs o biçim oluyor:) iyi tarafı da bu sanırım.

özlemek güzeldir.
ben 24 saat görüyorum eşimi.
senin sevgin depreşiyordur heyecan kalıcı oluyordur hep.
ne güzel işte.
hep yan yana olunsa bazı şeyler çabuk tüketilir.

İlaç vermedi kuZum ama ben nerdeyse 6-7 senedir yılda 1 kere kontrol olmaya gidiyorum
Kaç derece Benim bilmıyorum ki kısss kağıtlara bakmam lazım
Ben de sen gibi kontrole gidiyorum. Doktorum her ay kontrole çağırdı beni gebelikten dolayı. Çok kaçak var dedi en son ama ilerleme yok bende varis oluştu sende var mı

Genişleyelim bacım mutluyum halimden
Yeterki sağlıkla gelsinler
Bebek arabası almadan gelme :)
Bi kaç noksanıda alırsın artık
valla alamadım çok kararsız kaldım. 2gün daha sürecekmiş indirim. karar verip alıcam. kraft profit veya cadillac air

Kızlar karar veremedim sizce hangisi? Beyazına biraz daha yatkınım sanki. Terliği şade bir şey almaya karar verdim.

Eklentiler

• 81E08F80-858E-4714-9B7A-209085D4CF9A.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 53
  • C68C692B-D7A2-40F0-9365-9182E861E002.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…