Keşke biri bana hazırlasa da bende yesemSelam kızlar Geçen hafta arkadaşıma canımın çektiği bir yemekten bahsetmiştim
Bugün hazırlamış çağırdı gittim doyasıya yedim içtim geldim
Hamileliği çok pis kullanıyorum bu anlamda
Ama sonra saatlerce de midem bulanıyor
Ben hiç dikkat etmedim dışardan belli oluyormudur kiBugün dışardan hareketini gördüğümü söyledim göbeğin çıplak gezeceksin bundan sonra diyorkime benzeyecek nasıl bişey olacak o kadar çok merak ediyorum ki
Yakın olsak beraber pişirir yerdik ne güzelKeşke biri bana hazırlasa da bende yesem
Ben bugün ettim ilk defa oldu sonra bekledim olmadı bide dokundum sert geldi bacağını falan ittirdim galiba çoçuğunBen hiç dikkat etmedim dışardan belli oluyormudur ki
Aynen ya yalnız olunca insanın canı bir şey yapmak istemiyor hiçYakın olsak beraber pişirir yerdik ne güzel
Mardin’e gelsenize
Umarım zevkle yediğin yemek midende kalır :)Selam kızlar Geçen hafta arkadaşıma canımın çektiği bir yemekten bahsetmiştim
Bugün hazırlamış çağırdı gittim doyasıya yedim içtim geldim
Hamileliği çok pis kullanıyorum bu anlamda
Ama sonra saatlerce de midem bulanıyor
Beyaz asil ve güzel cnm benceKızlar karar veremedim sizce hangisi? Beyazına biraz daha yatkınım sanki. Terliği şade bir şey almaya karar verdim.
Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip etsinBugün dışardan hareketini gördüğümü söyledim göbeğin çıplak gezeceksin bundan sonra diyorkime benzeyecek nasıl bişey olacak o kadar çok merak ediyorum ki
Aynen öyle kuzum. İçimde bir insanın olması hala çok garip geliyorAllah ım sağlıkla gelmelerini nasip etsin
İnsan düşündükçe kalbi çarpıyor dimi
Hele ki hazırlıklara başlayınca insan daha çok heyecan yapıyor dimi
Deli yaa çocuğun bacağından ne istiyorsunBen bugün ettim ilk defa oldu sonra bekledim olmadı bide dokundum sert geldi bacağını falan ittirdim galiba çoçuğun
Pera artık dışardan belli oynaması yatıp izliyorum bendeAynen öyle kuzum. İçimde bir insanın olması hala çok garip geliyor
Bacağı mıydı emin değilim ama bir yerlerine dokundumDeli yaa çocuğun bacağından ne istiyorsun
Karar veremiyoruzPera artık dışardan belli oynaması yatıp izliyorum bende
Artık sizde bir isim bulun kızçeye
Çok uzakmış. Ben Ankara’da 80 km gidip geliyordum ama kültür komisyonunda çalıştım. İlçe milli eğitim müdürü anlayışlı adamdı 3 gün 9 dam 3 e kadar gidiyordum. Haftanın 6 günü çok yorucu olur ya. Bir de müdür yardımcılığı abovv.. allah yardımcın olsun.
Biz evde yoruluyoruz valla
Allah yardımcınız olsun
Teşekkürler kuZumm birden büyüdü
5kilo almışım bende çok şaşırdım
Ah ah ailenin eksikliği her zaman hissediliyor maalesef. Ben 29 yaşında evlendim. Üniversiteyi ailemin yanında okudum. 6 yol kendi memeleletimde ailemin yanında görev yaptım. Evlendim eşim Şırnak’a gitti 1 sene daha ailemle yaşadım. Tam 30 yaşını bitirdim ailemden ayrıldım. Bildiğin evliliğimin ilk senesi kabus oldu. Daha doğrusu evliliğimin 2 yılı eşimle aynı evde yaşamamın ilk yılı çok kötüydü. Bir kız üniversitede ailesinin yanında okumasa çok daha iyi olur. Fazlası aileye bağımlılık yapıyor.
Doğumda karar verirsiniz artık :)Karar veremiyoruz
Ahahah. Rahat birak kızı. Ben kizima hamileyken (tahminimce 32 hafta civari) kanepede sirt ustu yatiyordum. Karnimin uzerine kumanda koymustum tam ortaya degil ama hafif sola dogru. Oraya vurmaya basaladi. Vura vura 2-3 dk icinde yere dusurdu kumandayi. Hatta videosu varBacağı mıydı emin değilim ama bir yerlerine dokundumçok garip oldum ama öyle dokununca
Bizimkiler de karsilikli serenatlasiyolar esim baglama caliyo o calip soylemeye baslayinca kizcemiz de hareketlenmeye basliyoKızlar şimdiden babalarına aşıklar
Eşimde akşamları Kızım diye seviyor ya karnımı
Kızı içerde hemen tepiniyor
Nehir diyor eşim ama bakalım emin değilizDoğumda karar verirsiniz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?