2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haftaya evime dönünce eski yalnızlığıma gömülücem
Keşke eşim esnaf olsaydı diyorum bazen

Keşke biri bana hazırlasa da bende yesem

Bugün dışardan hareketini gördüğümü söyledim göbeğin çıplak gezeceksin bundan sonra diyor kime benzeyecek nasıl bişey olacak o kadar çok merak ediyorum ki
Ben hiç dikkat etmedim dışardan belli oluyormudur ki

Bugün dışardan hareketini gördüğümü söyledim göbeğin çıplak gezeceksin bundan sonra diyor kime benzeyecek nasıl bişey olacak o kadar çok merak ediyorum ki
Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip etsin
İnsan düşündükçe kalbi çarpıyor dimi
Hele ki hazırlıklara başlayınca insan daha çok heyecan yapıyor dimi

Ne iyiymis ya, cok yoruluyorum valla, 37. Haftaya kadar dayanamayacakmisim gibi geliyor, hayirlisi bakalim.

Biz evde yoruluyoruz valla
Allah yardımcınız olsun

Sagol canim. Eski okulum evime 5dkydi, Yozgat'taydik o zaman, hic yoruldugumu bilmezdim, tenefus bile yapamazdim halbuki cocuklarin sorularina bakmaktan, hergun ev supururdum, evim piril pirildi, cesit cesit hamur isi, cesit cesit yemek yapardim her gune, ahhh ahh, simdi eve gelince kolumu kipirdatacak halim olmuyor, cok yoruluyorum.

Teşekkürler kuZumm birden büyüdü
5kilo almışım bende çok şaşırdım

Ilk aylarda verdiginle birlikte mi 5 kilo aldin, verdiginden haric mi canim?

Ben de ailemin yaninda okudum universteyi ve aynen senin dedigin gibi evliligimin ilk yili cok zor gecti.

bazen Asil'de sanırım poposunu dayıyor karnımın bir tarafı tepecik gibi şişiyor :)
hatta bir kere eşime denk geldi gösterdim şok oldu adam
dışardan belli oluyor tekmeleri ve dönerken karnı yamultması.
Allah hepimizinkine sağlık sıhhat versin.

Bacağı mıydı emin değilim ama bir yerlerine dokundum çok garip oldum ama öyle dokununca
Ahahah. Rahat birak kızı. Ben kizima hamileyken (tahminimce 32 hafta civari) kanepede sirt ustu yatiyordum. Karnimin uzerine kumanda koymustum tam ortaya degil ama hafif sola dogru. Oraya vurmaya basaladi. Vura vura 2-3 dk icinde yere dusurdu kumandayi. Hatta videosu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…