2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de gelsin de yemek falan yapar bir hafta on gün iyice hantallaşmış olurum o gelene kadar. Seninde aklın kızında kalmaz en azından
Aslında yine kalmıyor:) şuan teyzesi bakıyor. Söylemesi ayıp benden iyi bakıyor. Yediriyor içiriyor tıkıyor tırnağını bile kesip bana veriyor. Ama her sabah çocuğu hazırlayıp dışarı çıkarmak zor oluyor. Ayakkabısını giydirmek bile eziyet oluyor inan.

Biz evde yoruluyoruz valla
Allah yardımcınız olsun

Teyzesi gelip sende bakamaz mı? Uzak mı oturuyorsunuz

O konuda şanslısın kuzum gözün arkada kalmıyor en önemlisi o bence
Onunda çocuğu var mı

Teyzesi gelip sende bakamaz mı? Uzak mı oturuyorsunuz
Onunçocukları okula gidiyor öğlende geliyor bir tanesi. Evde olmak zorunda o yüzden. Arabayla 2 dk falan sürüyor. Uzak değiliz. Ay şimdi sizin evler çok boş kız canınız sıkılıyor. Çocuktan sonra hiç sıkılmayacaksınız. Bizler de gibi takacağız:)

En azından aynı şehirdesiniz. Benim ailemden kimse yok burda eşimin ailesindende kimse yok. Bebeyi napacam bakalım işe başlayınca ücretsiz izin kullanacağım gerçi de bakalım. Son aylarımız tadını çıkaralım dimi sessizliğin

Aynen öyle canım. Benim de ilk çocukta kimsem yoktu yanımda. eşimin tayini çıkınca yalnız olamayacağımı anlayıp ailemin yanına tayin istedim. Eşim Yanımda bile yoktu taşınırken. Şimdi 2 çocukla yine yalnız başımıza bir şehirde olacağız maalesef

Ben kestirdim canım dökülmüyor şuan o kadar ama dört beş parmak kadar kestirdim ben. Rahatladım biraz.
Bende 3 aylık olunca kestirmiştim
Bide benim ombreden filan çok işlem görmüştü
Şimdi ne güzel dinleniyor saçlarım
Allah ım nasip ederse İnşallah
Doğumdan sonra tekrar ombre yapacağım
Ama emziren annelere de boya önerilmiyormuş
Doğumdan sonra çocuk doktoruna danışacağım

Bende de ombre vardı. Uzun bir süre boyatmam diye düşünüyorum tabi lohusa bunalımına girip karar değiştirmezsem

SEPTEMBER LOVE canım evet halı koyu ama mobilyalar açık renkse çok iyi durur bence. Bir de çocuk odası ya çok açık renk bakma bence. Bu renklerde fon da kullanabilirsin.
Bak mobilyalar bunlar
Parkelerimde beyaz evde
Nasıl olur sence

Eklentiler

• E1DDF2EF-7B0D-494E-9A08-C2C3B5BC2E41.webp
    6 KB · Görüntüleme: 52
  • FF919712-D13F-48C2-BE8C-B47D7F6A2280.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 3AA0C78E-21DA-4CFB-B592-78752FB620D9.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…