Çocuk yokken ev kirlenmiyormuş meğerse:) çocuk olunca evin kirli olması ne demek anladım :)Aynen valla ne iyi olurdu şuan da. Çok yalnızım burda. Ben yapmadım valla yapacak halim yok hiç belki yarın yaparım. Beeeelki
Aslında yine kalmıyor:) şuan teyzesi bakıyor. Söylemesi ayıp benden iyi bakıyor. Yediriyor içiriyor tıkıyor tırnağını bile kesip bana veriyor. Ama her sabah çocuğu hazırlayıp dışarı çıkarmak zor oluyor. Ayakkabısını giydirmek bile eziyet oluyor inan.Benimki de gelsin de yemek falan yapar bir hafta on güniyice hantallaşmış olurum o gelene kadar. Seninde aklın kızında kalmaz en azından
Biz evde yoruluyoruz vallaCok sıkıldım calismaktan, cumartesi de calisiyorum, pazar gunleri de arada toplanti bilmem ne is cikiyor, gunde zaten 120 km yol gidip geliyorum. Asiri yorgun hissediyorum kendimi artik. O yuzden de hic bir hazirliga, suslemeye, alisverise hevesim de halim kalmiyor.
Teyzesi gelip sende bakamaz mı? Uzak mı oturuyorsunuzAslında yine kalmıyor:) şuan teyzesi bakıyor. Söylemesi ayıp benden iyi bakıyor. Yediriyor içiriyor tıkıyor tırnağını bile kesip bana veriyor. Ama her sabah çocuğu hazırlayıp dışarı çıkarmak zor oluyor. Ayakkabısını giydirmek bile eziyet oluyor inan.
Ben o günlerde olmak istiyorum :)Çocuk yokken ev kirlenmiyormuş meğerse:) çocuk olunca evin kirli olması ne demek anladım :)
Çok tozlanıyor bide saçlarım çok dökülüyordu. Kısa kestirdim şimdi dökülmüyor artık. Çocuk olunca ev dandini olur zatenÇocuk yokken ev kirlenmiyormuş meğerse:) çocuk olunca evin kirli olması ne demek anladım :)
O konuda şanslısın kuzum gözün arkada kalmıyor en önemlisi o benceAslında yine kalmıyor:) şuan teyzesi bakıyor. Söylemesi ayıp benden iyi bakıyor. Yediriyor içiriyor tıkıyor tırnağını bile kesip bana veriyor. Ama her sabah çocuğu hazırlayıp dışarı çıkarmak zor oluyor. Ayakkabısını giydirmek bile eziyet oluyor inan.
Onunçocukları okula gidiyor öğlende geliyor bir tanesi. Evde olmak zorunda o yüzden. Arabayla 2 dk falan sürüyor. Uzak değiliz. Ay şimdi sizin evler çok boş kız canınız sıkılıyor. Çocuktan sonra hiç sıkılmayacaksınız. Bizler de gibi takacağız:)Teyzesi gelip sende bakamaz mı? Uzak mı oturuyorsunuz
Benimde ev saç içinde topla ama genede dökülüyorÇok tozlanıyor bide saçlarım çok dökülüyordu. Kısa kestirdim şimdi dökülmüyor artık. Çocuk olunca ev dandini olur zaten
En azından aynı şehirdesiniz. Benim ailemden kimse yok burda eşimin ailesindende kimse yok. Bebeyi napacam bakalım işe başlayıncaOnunçocukları okula gidiyor öğlen de geliyor bir tanesi evde olmak zorunda o tizden. Arabayla 2 dk falan sürüyor. Uzak değiliz. Ay şimdi sizin evler çok boş kız canınız sıkılıyor. Çocuktan sonra hiç sıkılmayacaksınız. Bizler de gibi takacağız:)
Ben kestirdim canım dökülmüyor şuan o kadar ama dört beş parmak kadar kestirdim ben. Rahatladım biraz.Benimde ev saç içinde topla ama genede dökülüyor
Haftanın 1 günü vitamin ampüllerinden bakım yapmAya başladım
Teşekkürler kuZumm birden büyüdüSenin göbüş yorar senidün yorum yapamadım ama çok tatlı olmuşsunuz hanımefendi
Aynen öyle canım. Benim de ilk çocukta kimsem yoktu yanımda. eşimin tayini çıkınca yalnız olamayacağımı anlayıp ailemin yanına tayin istedim. Eşim Yanımda bile yoktu taşınırken. Şimdi 2 çocukla yine yalnız başımıza bir şehirde olacağız maalesefEn azından aynı şehirdesiniz. Benim ailemden kimse yok burda eşimin ailesindende kimse yok. Bebeyi napacam bakalım işe başlayıncaücretsiz izin kullanacağım gerçi de bakalım. Son aylarımız tadını çıkaralım dimi sessizliğin
Var canım 9 ve 5 yaşında bir oğlu bir kızı var.O konuda şanslısın kuzum gözün arkada kalmıyor en önemlisi o bence
Onunda çocuğu var mı
Bende 3 aylık olunca kestirmiştimBen kestirdim canım dökülmüyor şuan o kadar ama dört beş parmak kadar kestirdim ben. Rahatladım biraz.
Benim evdeki yanlış tartıyor Pazartesi iş yerinde bi tartılayım bakalım. En son 2 buçuk falan almıştım. Ama daha da aldım gibi hissediyorum bende. Hızlı alırız artıkTeşekkürler kuZumm birden büyüdü
5kilo almışım bende çok şaşırdım
Bilemedim bende mobilyalar beyazAcik renkler cok problem oluyor. Kizinki beyaz bir haliydi. Dellendim kaldirdim en sonunda. Seninki Bana da koyu renk gibi geldi ama belki mobilyalarla guzel durur
Bi sizin gibi olamayacağız artık :) ama siz bizim gibi olacaksınız:)Ben o günlerde olmak istiyorum :)
Bende de ombre vardı. Uzun bir süre boyatmam diye düşünüyorum tabi lohusa bunalımına girip karar değiştirmezsemBende 3 aylık olunca kestirmiştim
Bide benim ombreden filan çok işlem görmüştü
Şimdi ne güzel dinleniyor saçlarım
Allah ım nasip ederse İnşallah
Doğumdan sonra tekrar ombre yapacağım
Ama emziren annelere de boya önerilmiyormuş
Doğumdan sonra çocuk doktoruna danışacağım
Bak mobilyalar bunlarSEPTEMBER LOVE canım evet halı koyu ama mobilyalar açık renkse çok iyi durur bence. Bir de çocuk odası ya çok açık renk bakma bence. Bu renklerde fon da kullanabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?