- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
58 ile hamile kaldımNe iyiymis ya, cok yoruluyorum valla, 37. Haftaya kadar dayanamayacakmisim gibi geliyor, hayirlisi bakalim.
Sagol canim. Eski okulum evime 5dkydi, Yozgat'taydik o zaman, hic yoruldugumu bilmezdim, tenefus bile yapamazdim halbuki cocuklarin sorularina bakmaktan, hergun ev supururdum, evim piril pirildi, cesit cesit hamur isi, cesit cesit yemek yapardim her gune, ahhh ahh, simdi eve gelince kolumu kipirdatacak halim olmuyor, cok yoruluyorum.
Ilk aylarda verdiginle birlikte mi 5 kilo aldin, verdiginden haric mi canim?
Ben de ailemin yaninda okudum universteyi ve aynen senin dedigin gibi evliligimin ilk yili cok zor gecti.
YaAhahah. Rahat birak kızı. Ben kizima hamileyken (tahminimce 32 hafta civari) kanepede sirt ustu yatiyordum. Karnimin uzerine kumanda koymustum tam ortaya degil ama hafif sola dogru. Oraya vurmaya basaladi. Vura vura 2-3 dk icinde yere dusurdu kumandayi. Hatta videosu var
kızz çıplak göbeği atmayayım şimdiYaçok garip bir his. Bebeği hissediyordum ama böyle belirgin değildi. Az önce bir daha oldu karnımda dalgalanma oldu resmen. Kolunu bacağını yerim onun bir ara at da izleyelim nasıl düşürmüş kumandayı güçleniyorlar artık. Bu hafta görmeye gideceğiz. Eşim gidelim artık bi görelim diyip duruyor
Biz bizeyiz şurdakızz çıplak göbeği atmayayım şimdi
Sabahtan beri giremedim onlari okuyodum
Hiç üşenmiyor musunSabahtan beri giremedim onlari okuyodum
Kalkimde cayin yanina biseyler yapim bari
Hiç üşenmiyor musunben mi çok tembelim
Hiç sorma
Gördük gördük bütün gün gezdin maşalllahselam kuzlaaar bende gezmelerdeydim bugün
çok gezdim bide hava souktu sanırım,sağ kasığımda ağrı vartırıs tırıs yatıyorum şindi
bugün çok şükür yardım ayağıma geldi. aynı bebek arabasını kullanan 2 arkadşta çok önerdiler..bende kesinleştirdim casual quantum travel sistem alıyoruuum. 1500 ve 4 taksite buldm bakalm.. sadece renkte kararsızım. sizce nasıl? erkek bebektede kullanabilir miyim ilerde?
Model güzel canım. Ama ben olsam kırmızı almazdım. Kızda da almam galiba kırmızı. Siyah lacivert gold falan daha hoş geliyor banaselam kuzlaaar bende gezmelerdeydim bugün
çok gezdim bide hava souktu sanırım,sağ kasığımda ağrı vartırıs tırıs yatıyorum şindi
bugün çok şükür yardım ayağıma geldi. aynı bebek arabasını kullanan 2 arkadşta çok önerdiler..bende kesinleştirdim casual quantum travel sistem alıyoruuum. 1500 ve 4 taksite buldm bakalm.. sadece renkte kararsızım. sizce nasıl? erkek bebektede kullanabilir miyim ilerde?
Olsun kuZum sen yat yoruluyorsun ZAtenHiç sormatamam bazen bana da enerji geliyor da kızlar kadar değil tüm gün yattım tüm güüüün
37ye kadar çalışırım diyordum ama çok zor 32ye izne ayrılırım bu gidişle. Çok ağırlaşırsamOlsun kuZum sen yat yoruluyorsun ZAten
Nirden gördün nirdenGördük gördük bütün gün gezdin maşalllah
Benim sol kasığımda sızlama var
Bu arada araba cidden güzel
Kırmızı renği hem kız hemde erkek te kullana bilirsin
Maşalllah kuZumhee bide kontrolüm vardı bugün sabah.. herşey iyi çok şükür.. değerlerime bakıp,şeker yüklemesi yapmaya gerek görmedi doktor..29aralık yine ayrıntılıya giricem
Hiç söylemiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?