2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

58 ile hamile kaldım
Sonra 2/3 kilo vermiştim
Sabah baktım 62 olmuşum
Birden çok şiştim ben bi de yemiyorum öyle düşün
Sadece sabahları güzel yiyorum

Ya çok garip bir his. Bebeği hissediyordum ama böyle belirgin değildi. Az önce bir daha oldu karnımda dalgalanma oldu resmen. Kolunu bacağını yerim onun bir ara at da izleyelim nasıl düşürmüş kumandayı güçleniyorlar artık. Bu hafta görmeye gideceğiz. Eşim gidelim artık bi görelim diyip duruyor

kızz çıplak göbeği atmayayım şimdi

selam kuzlaaar bende gezmelerdeydim bugün
çok gezdim bide hava souktu sanırım,sağ kasığımda ağrı var tırıs tırıs yatıyorum şindi

bugün çok şükür yardım ayağıma geldi. aynı bebek arabasını kullanan 2 arkadşta çok önerdiler..bende kesinleştirdim casual quantum travel sistem alıyoruuum. 1500 ve 4 taksite buldm bakalm.. sadece renkte kararsızım. sizce nasıl? erkek bebektede kullanabilir miyim ilerde?

Eklentiler

• B9772299-0DF1-4AB2-9C68-C1181F8E01F7.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 42
Gördük gördük bütün gün gezdin maşalllah
Benim sol kasığımda sızlama var
Bu arada araba cidden güzel
Kırmızı renği hem kız hemde erkek te kullana bilirsin

hee bide kontrolüm vardı bugün sabah.. herşey iyi çok şükür.. değerlerime bakıp,şeker yüklemesi yapmaya gerek görmedi doktor.. 29aralık yine ayrıntılıya giricem

Model güzel canım. Ama ben olsam kırmızı almazdım. Kızda da almam galiba kırmızı. Siyah lacivert gold falan daha hoş geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…