- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
İnşallah İnşallah hayırlısıyla olalımBi sizin gibi olamayacağız artık :) ama siz bizim gibi olacaksınız:)
Sen cidden güçlü bir kadınsın. İşin çok zor. Minnak çıtı pıtısın ama maşallahın var. :)) ben yapabilir miydim acaba bilmiyorumAynen öyle canım. Benim de ilk çocukta kimsem yoktu yanımda. eşimin tayini çıkınca yalnız olamayacağımı anlayıp ailemin yanına tayin istedim. Eşim Yanımda bile yoktu taşınırken. Şimdi 2 çocukla yine yalnız başımıza bir şehirde olacağız maalesef
Bende de ombre var ama Doğumdan sonra saçımı Kızılın kırmızı tonunu yapmak istiyorum.Bende de ombre vardı. Uzun bir süre boyatmam diye düşünüyorum tabi lohusa bunalımına girip karar değiştirmezsem
Bende halının rengi iyi. Mobilyaların açık renk.Bak mobilyalar bunlar
Parkelerimde beyaz evde
Nasıl olur sence
Ben kendi renginde kullanacağım. Beyazlarım çıkana kadar ama zaten çok geç kalmaz gelir beyazlarımBende de ombre var ama Doğumdan sonra saçımı Kızılın kırmızı tonunu yapmak istiyorum.
Ah ah ailenin eksikliği her zaman hissediliyor maalesef. Ben 29 yaşında evlendim. Üniversiteyi ailemin yanında okudum. 6 yol kendi memeleletimde ailemin yanında görev yaptım. Evlendim eşim Şırnak’a gitti 1 sene daha ailemle yaşadım. Tam 30 yaşını bitirdim ailemden ayrıldım. Bildiğin evliliğimin ilk senesi kabus oldu. Daha doğrusu evliliğimin 2 yılı eşimle aynı evde yaşamamın ilk yılı çok kötüydü. Bir kız üniversitede ailesinin yanında okumasa çok daha iyi olur. Fazlası aileye bağımlılık yapıyor.Sen cidden güçlü bir kadınsın. İşin çok zor. Minnak çıtı pıtısın ama maşallahın var. :)) ben yapabilir miydim acaba bilmiyorumailemle aynı şehirde olsaydım keşke bende eksikliğini çok hissediyorum
Ben de seviyorum kızılı ama haklısın yastık bile kırmızı oluyorBen kendi renginde kullanacağım. Beyazlarım çıkana kadar ama zaten çok geç kalmaz gelir beyazlarımçok akıyor kızıl ama güzel renk
Ben ailemden ayrı okudum ama ayda bir iki ayda bir giderdim. Çok uzakta okumadım. Buraya gelince aşırı sıkıntı yaşamadım ama insan eksikliğini çok hissediyor. Şimdi burda olsalardı kesin anamda olurdum meselaAh ah ailenin eksikliği her zaman hissediliyor maalesef. Ben 29 yaşında evlendim. Üniversiteyi ailemin yanında okudum. 6 yol kendi memeleletimde ailemin yanında görev yaptım. Evlendim eşim Şırnak’a gitti 1 sene daha ailemle yaşadım. Tam 30 yaşını bitirdim ailemden ayrıldım. Bildiğin evliliğimin ilk senesi kabus oldu. Daha doğrusu evliliğimin 2 yılı eşimle aynı evde yaşamamın ilk yılı çok kötüydü. Bir kız üniversitede ailesinin yanında okumasa çok daha iyi olur. Fazlası aileye bağımlılık yapıyor.
Ben olsam bu rengi kullanırdım. Çok daha iyi duracağını düşünüyorum. Duvar açık renk, mobilyalar öyle. Sanki bir şey patlamalı gibi oda da. Yine de zevk senin tabii ki bu benim fikrim.Bak mobilyalar bunlar
Parkelerimde beyaz evde
Nasıl olur sence
Kullanması zor ama kullanırsın bir süre. Akarsa da yapacak bir şey yok :) bende bir tane beyaz var. Saçlarım çok gürdü benim ama şimdi baya inceldilerBen de seviyorum kızılı ama haklısın yastık bile kırmızı oluyorBemim hiç beyazım YÖK nerdeyse o yüzden şanslıyım galiba. Ama 2 tüy saçım var:)
Tabii ki keşke hep yakın olsak. Ne güzel olur. Hep eller üzerimizde olur. Ama hayat şartları işte. Yapacak bir şey yok maalesef.Ben ailemden ayrı okudum ama ayda bir iki ayda bir giderdim. Çok uzakta okumadım. Buraya gelince aşırı sıkıntı yaşamadım ama insan eksikliğini çok hissediyor. Şimdi burda olsalardı kesin anamda olurdum meselasen önümüzdeki sene yine ayrılacaksın ailenden sil baştan. Ama eşinle beraber olacaksın en azından
Doğumdan sonra artar yine. Canım benim ilkinde hiç dökülmedi ama bunda aktı resmen.Kullanması zor ama kullanırsın bir süre. Akarsa da yapacak bir şey yok :) bende bir tane beyaz var. Saçlarım çok gürdü benim ama şimdi baya inceldiler
Ben allah bilir kac defa dogurdugumu gormusumdur ruyamdaBende eşimi kandırabilirsem yarın yaparım. Bugün bizim kızın hareketini dışardan gözle gördüm. Sonra uyumuşum biraz hemen rüyama girdirüyamda tekme atıyormuş ayağını görüyorum ama oyuncak bebek büyüklüğünde böyle baya belli oluyor kafayı yedim iyice
Benim ki hamilelikten değil canım düzleştirmekten herhalde. Ergenlik döneminde çok yaptımDoğumdan sonra artar yine. Canım benim ilkinde hiç dökülmedi ama bunda aktı resmen.
Benim eşim şahit olmadı daha zaten bende ilk defa gördümBen allah bilir kac defa dogurdugumu gormusumdur ruyamdahareketleri disardan goruldkca dha mutlu oluyosn dmi dun esimin yaninda uzaniyodm karnima dikkat etmis yuhh napiyo icerde tepiniyo mu mac mi yapiyo diyo o bile gormus
Teşekkürler kuZum fikrin içinBen olsam bu rengi kullanırdım. Çok daha iyi duracağını düşünüyorum. Duvar açık renk, mobilyalar öyle. Sanki bir şey patlamalı gibi oda da. Yine de zevk senin tabii ki bu benim fikrim.
Kızlar şimdiden babalarına aşıklarBenim eşim şahit olmadı daha zaten bende ilk defa gördümdün eşim kızııım dedi hareket etti. Gördün mü ne yaptı bana diyor
Bugün dışardan hareketini gördüğümü söyledim göbeğin çıplak gezeceksin bundan sonra diyorKızlar şimdiden babalarına aşıklar
Eşimde akşamları Kızım diye seviyor ya karnımı
Kızı içerde hemen tepiniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?