2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen cidden güçlü bir kadınsın. İşin çok zor. Minnak çıtı pıtısın ama maşallahın var. :)) ben yapabilir miydim acaba bilmiyorum ailemle aynı şehirde olsaydım keşke bende eksikliğini çok hissediyorum

Ah ah ailenin eksikliği her zaman hissediliyor maalesef. Ben 29 yaşında evlendim. Üniversiteyi ailemin yanında okudum. 6 yol kendi memeleletimde ailemin yanında görev yaptım. Evlendim eşim Şırnak’a gitti 1 sene daha ailemle yaşadım. Tam 30 yaşını bitirdim ailemden ayrıldım. Bildiğin evliliğimin ilk senesi kabus oldu. Daha doğrusu evliliğimin 2 yılı eşimle aynı evde yaşamamın ilk yılı çok kötüydü. Bir kız üniversitede ailesinin yanında okumasa çok daha iyi olur. Fazlası aileye bağımlılık yapıyor.

Ben kendi renginde kullanacağım. Beyazlarım çıkana kadar ama zaten çok geç kalmaz gelir beyazlarım çok akıyor kızıl ama güzel renk
Ben de seviyorum kızılı ama haklısın yastık bile kırmızı oluyor Bemim hiç beyazım YÖK nerdeyse o yüzden şanslıyım galiba. Ama 2 tüy saçım var:)

Ben ailemden ayrı okudum ama ayda bir iki ayda bir giderdim. Çok uzakta okumadım. Buraya gelince aşırı sıkıntı yaşamadım ama insan eksikliğini çok hissediyor. Şimdi burda olsalardı kesin anamda olurdum mesela sen önümüzdeki sene yine ayrılacaksın ailenden sil baştan. Ama eşinle beraber olacaksın en azından

Ben de seviyorum kızılı ama haklısın yastık bile kırmızı oluyor Bemim hiç beyazım YÖK nerdeyse o yüzden şanslıyım galiba. Ama 2 tüy saçım var:)
Kullanması zor ama kullanırsın bir süre. Akarsa da yapacak bir şey yok :) bende bir tane beyaz var. Saçlarım çok gürdü benim ama şimdi baya inceldiler

Tabii ki keşke hep yakın olsak. Ne güzel olur. Hep eller üzerimizde olur. Ama hayat şartları işte. Yapacak bir şey yok maalesef.

Kullanması zor ama kullanırsın bir süre. Akarsa da yapacak bir şey yok :) bende bir tane beyaz var. Saçlarım çok gürdü benim ama şimdi baya inceldiler
Doğumdan sonra artar yine. Canım benim ilkinde hiç dökülmedi ama bunda aktı resmen.

Ben allah bilir kac defa dogurdugumu gormusumdur ruyamda hareketleri disardan goruldkca dha mutlu oluyosn dmi dun esimin yaninda uzaniyodm karnima dikkat etmis yuhh napiyo icerde tepiniyo mu mac mi yapiyo diyo o bile gormus

Ben allah bilir kac defa dogurdugumu gormusumdur ruyamda hareketleri disardan goruldkca dha mutlu oluyosn dmi dun esimin yaninda uzaniyodm karnima dikkat etmis yuhh napiyo icerde tepiniyo mu mac mi yapiyo diyo o bile gormus
Benim eşim şahit olmadı daha zaten bende ilk defa gördüm dün eşim kızııım dedi hareket etti. Gördün mü ne yaptı bana diyor

Selam kızlar Geçen hafta arkadaşıma canımın çektiği bir yemekten bahsetmiştim
Bugün hazırlamış çağırdı gittim doyasıya yedim içtim geldim
Hamileliği çok pis kullanıyorum bu anlamda
Ama sonra saatlerce de midem bulanıyor

Kızlar şimdiden babalarına aşıklar
Eşimde akşamları Kızım diye seviyor ya karnımı
Kızı içerde hemen tepiniyor
Bugün dışardan hareketini gördüğümü söyledim göbeğin çıplak gezeceksin bundan sonra diyor kime benzeyecek nasıl bişey olacak o kadar çok merak ediyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…