2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

heyy fazla uzaklaşmayın buradan.
benim hiç sosyal medyam yok beni yalnız bırakmayın burada.

Tabi ZAten sana topuklu bot şart
Kıss artık ağırlaşıyoruz giyme topuklu filan

hamile kaldığımdan beri topuklu ayakkabıya elveda demiştim aslında.
bu gün ilk defa giydim.
o da kısa elbise kalın çorap falan giyince gaza geldim eski zamanlarıma özendim herhalde.
bence bir daha özenmeyeyim

evet var birazcık ama benim yine de boyumun arkasına sığınıp abartmamam gerek.
bu arada birkaç gündür beni doğum çantası düşüncesi sardı.
acaba ne zaman hazırlamaya başlasak?

32-35 arasi hazirlanabilir bence. Bisiler alsam ben de artik kizima, ama hicbisey de begenemiyorum ya. Bu arada biz de hala isim bulamadik prensesimize.

Benden iki hafta önce olan bir arkadaşımda plasenta previa yüzünden yatıyor. O bana hazırla artık dedi ama sanki hazırlarsam olurmuş gibi geliyor çok niyetli değilim. Bu haftalarda zaten bebeğe hazırlık yapmaya zaten gerek yok. Bugün artık geceliklerimi yıkadım. Yarın falan ütüler koyarım biryere. Ama çanta için erken sanki

32-35 arasi hazirlanabilir bence. Bisiler alsam ben de artik kizima, ama hicbisey de begenemiyorum ya. Bu arada biz de hala isim bulamadik prensesimize.

ooo bence 32-35 geç canım.
ben o zamana bırakmam büyük ihtimal.
Allah korusun ne olacağı hiç belli olmaz.
ben hazırlamayı düşünüyorum 30-31 gibi.
bebeğin ihtiyaçlarını koyarım kendiminkileri en son koyarım.
bu arada isimi bulun artık yavaştan.
ben kız olursa bir sonraki onu bile buldum

NE koyacaksınız kız olursa 2. merak ettim. Biz de bulamadık daha isim. Kızıma doğmadan 3 gün önce koyduk ismini, bakalım bunda ne olacak?

NE koyacaksınız kız olursa 2. merak ettim. Biz de bulamadık daha isim. Kızıma doğmadan 3 gün önce koyduk ismini, bakalım bunda ne olacak?

geçen gün birden aklıma geldi söyleyiverdim eşimde şok oldu.
Asel koyarım 2. kız olursa inşallah.
Asil ve Asel bence güzeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…