Evet çok uyumlular.geçen gün birden aklıma geldi söyleyiverdim eşimde şok oldu.
Asel koyarım 2. kız olursa inşallah.
Asil ve Asel bence güzeller.
Evet çok uyumlular.
Artık alışverişe başlayın :)) hemde artık bir zahmet isim bulun kızçeye32-35 arasi hazirlanabilir bence. Bisiler alsam ben de artik kizima, ama hicbisey de begenemiyorum ya. Bu arada biz de hala isim bulamadik prensesimize.
Bende ikinciyehem de Asel'in anlamı cennetteki bal ırmağı.
Bende ikinciye
Erkek olursa Ertuğ
Eşimle benim isimlerimizin ilk heceleri
Allah ım önce bu bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip Etsinde tabiki :)
Çok erken değil mi kuZumBenden iki hafta önce olan bir arkadaşımda plasenta previa yüzünden yatıyor. O bana hazırla artık dedi ama sanki hazırlarsam olurmuş gibi geliyor çok niyetli değilim. Bu haftalarda zaten bebeğe hazırlık yapmaya zaten gerek yok. Bugün artık geceliklerimi yıkadım. Yarın falan ütüler koyarım biryere. Ama çanta için erken sanki
Amin kuZum aminbak seninki de çok güzelmiş.
Allah gönlümüze göre versin inşallah.
Rabbim şimdikilere sağlık, gelecektekilere de kolaylık versin :)
Erken aslında ama erken doğum riski olunca sadece benim ihtiyaçlarım kabaca temiz dursun dedik bebek için zaten bir hazırlığa gerek yok şuanÇok erken değil mi kuZum
Ben Allah nasip ederse yılbaşından sonra hem bebeğin bütün kıyafetlerini yıkayıp ütülemeyi o esnada da çanta hazırlamayı düşünüyorum
Evet sen cok tembelsinHiç üşenmiyor musunben mi çok tembelim
Artık alışverişe başlayın :)) hemde artık bir zahmet isim bulun kızçeye
Kizlar yataktan kalkarken ben cok zorlaniyorum sizde de öyle mi birsey olmaz inşallah kendimi kaldiramiyorum yahu zorlanarak kalkiorum sonrada evhamm birsey oldumu diye
Ben erkege kirmiziyi cok yakistiriyorumselam kuzlaaar bende gezmelerdeydim bugün
çok gezdim bide hava souktu sanırım,sağ kasığımda ağrı vartırıs tırıs yatıyorum şindi
bugün çok şükür yardım ayağıma geldi. aynı bebek arabasını kullanan 2 arkadşta çok önerdiler..bende kesinleştirdim casual quantum travel sistem alıyoruuum. 1500 ve 4 taksite buldm bakalm.. sadece renkte kararsızım. sizce nasıl? erkek bebektede kullanabilir miyim ilerde?
O riskden bahsetmeErken aslında ama erken doğum riski olunca sadece benim ihtiyaçlarım kabaca temiz dursun dedik bebek için zaten bir hazırlığa gerek yok şuan
Bende aralık ortası gibi 29 da oluyorum eşim alır dolabını falan, ocak başıda yerleşiriz odasına şuan o heryerinde paketler koliler falan var ardiye gibi yazıkO riskden bahsetme
Bebeğinde bütün kıyafetlerinin yıkanması gerekiyor
Yılbaşında 31 hafta gibi olacağım inşallah
Ondan sonra ben yıkayıp hazırlayım
Doğru söylüyorsun
Kıss bizimde evin hali öyle yapacağız oda pazar yeri gibi maşalllahBende aralık ortası gibi 29 da oluyorum eşim alır dolabını falan, ocak başıda yerleşiriz odasına şuan o heryerinde paketler koliler falan var ardiye gibi yazık
Hemencik nasıl pasta yaptın kıssPasta cay yaptim yedik ictik mutfagi topladim.Ayva receli yaptim evin tozunu aldim meyve yikadim oturdum siz daha bi hastane cantasi hazirlayamadiniz
Anam bu yeni gelinler pek usengec pek
Evet dolap gelse yerleşmeye başlasak daha hevesli olacak ama şimdi heryer heryerde. Birkaç dekoratif raf sticker falan da düşünüyordum ama ben yapamayacağımdan eşim hayatta yapmaz üşenir. Artık doğduktan sonra hallederim benKıss bizimde evin hali öyle yapacağız oda pazar yeri gibi maşalllah
Ne ararsan orada
Bu ay dolapı gelecek inşallah dolap gelince diğer dolap çıkar gider düzene gireriz inşallah
Dolaplar gelse ne güzel yıkar ütüler aşarız dimi
Odanın dekorasyon kısmını bende Doğumdan sonra rahat rahat içime sine sine yapmayı planlıyorumEvet dolap gelse yerleşmeye başlasak daha hevesli olacak ama şimdi heryer heryerde. Birkaç dekoratif raf sticker falan da düşünüyordum ama ben yapamayacağımdan eşim hayatta yapmaz üşenir. Artık doğduktan sonra hallederim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?