2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ikinciye
Erkek olursa Ertuğ
Eşimle benim isimlerimizin ilk heceleri
Allah ım önce bu bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip Etsinde tabiki :)

bak seninki de çok güzelmiş.
Allah gönlümüze göre versin inşallah.
Rabbim şimdikilere sağlık, gelecektekilere de kolaylık versin :)

Çok erken değil mi kuZum
Ben Allah nasip ederse yılbaşından sonra hem bebeğin bütün kıyafetlerini yıkayıp ütülemeyi o esnada da çanta hazırlamayı düşünüyorum

Çok erken değil mi kuZum
Ben Allah nasip ederse yılbaşından sonra hem bebeğin bütün kıyafetlerini yıkayıp ütülemeyi o esnada da çanta hazırlamayı düşünüyorum
Erken aslında ama erken doğum riski olunca sadece benim ihtiyaçlarım kabaca temiz dursun dedik bebek için zaten bir hazırlığa gerek yok şuan

Kizlar yataktan kalkarken ben cok zorlaniyorum sizde de öyle mi birsey olmaz inşallah kendimi kaldiramiyorum yahu zorlanarak kalkiorum sonrada evhamm birsey oldumu diye

Artık alışverişe başlayın :)) hemde artık bir zahmet isim bulun kızçeye

Bi yerden baslamam lazim artik, kredi kartimin hesabi kesilsin de aliyim bari artik yavastan bisiler

Kizlar yataktan kalkarken ben cok zorlaniyorum sizde de öyle mi birsey olmaz inşallah kendimi kaldiramiyorum yahu zorlanarak kalkiorum sonrada evhamm birsey oldumu diye

Canim once yan dön yatakta ondan sonra kalk, daha kolay kalkarsin o sekilde.

Ben erkege kirmiziyi cok yakistiriyorum
Oglumda simdi kirmizi hastasi mavi pek bi kiyafeti yok kirmizi -lacivert uyumu

Erken aslında ama erken doğum riski olunca sadece benim ihtiyaçlarım kabaca temiz dursun dedik bebek için zaten bir hazırlığa gerek yok şuan
O riskden bahsetme
Bebeğinde bütün kıyafetlerinin yıkanması gerekiyor
Yılbaşında 31 hafta gibi olacağım inşallah
Ondan sonra ben yıkayıp hazırlayım
Doğru söylüyorsun

O riskden bahsetme
Bebeğinde bütün kıyafetlerinin yıkanması gerekiyor
Yılbaşında 31 hafta gibi olacağım inşallah
Ondan sonra ben yıkayıp hazırlayım
Doğru söylüyorsun
Bende aralık ortası gibi 29 da oluyorum eşim alır dolabını falan, ocak başıda yerleşiriz odasına şuan o heryerinde paketler koliler falan var ardiye gibi yazık

Pasta cay yaptim yedik ictik mutfagi topladim.Ayva receli yaptim evin tozunu aldim meyve yikadim oturdum siz daha bi hastane cantasi hazirlayamadiniz
Anam bu yeni gelinler pek usengec pek

Bende aralık ortası gibi 29 da oluyorum eşim alır dolabını falan, ocak başıda yerleşiriz odasına şuan o heryerinde paketler koliler falan var ardiye gibi yazık
Kıss bizimde evin hali öyle yapacağız oda pazar yeri gibi maşalllah
Ne ararsan orada
Bu ay dolapı gelecek inşallah dolap gelince diğer dolap çıkar gider düzene gireriz inşallah
Dolaplar gelse ne güzel yıkar ütüler aşarız dimi

Pasta cay yaptim yedik ictik mutfagi topladim.Ayva receli yaptim evin tozunu aldim meyve yikadim oturdum siz daha bi hastane cantasi hazirlayamadiniz
Anam bu yeni gelinler pek usengec pek
Hemencik nasıl pasta yaptın kıss
Ben her türlü yemek temizlik yapayım ama
Çayın yanına hiç bir şey yapmışlığım yok

Evet dolap gelse yerleşmeye başlasak daha hevesli olacak ama şimdi heryer heryerde. Birkaç dekoratif raf sticker falan da düşünüyordum ama ben yapamayacağımdan eşim hayatta yapmaz üşenir. Artık doğduktan sonra hallederim ben

Odanın dekorasyon kısmını bende Doğumdan sonra rahat rahat içime sine sine yapmayı planlıyorum
Allah inşallah nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…