İnşallah hayırlısı ile bir görelim o günleriOdanın dekorasyon kısmını bende Doğumdan sonra rahat rahat içime sine sine yapmayı planlıyorum
Allah inşallah nasip eder
merhaba arkadaşım bende koru ve medicana arasında kaldim. bakalim napcam :) cevap icin tesekkur ederim :)Canim ben Ankara'dayim, Cukurambar Koru hastanesinde doktorum, dogumum da orda olacak insaallah. Ancak benim ozel saglik sigortam var, o yuzden sigortam karsilayacak dogumu, normalde hastanenin dogum ucreti ne kadar bilmiyorum o yuzden.
Sana öyle geliyor olabilir miKizlar size bsy sorcm acaba ben mi evham yapiyorum.. mesela carsiya avmye gidiyorum bikac saat geziyorum ya o gun aksam bebegin hareketlerini asagida hissediyorum bigun yatip dinleniyim yukari gobek cevreme cikiyo hareketleri.. sizde de boyle oluyo mu ya da boyle olmasi normal mi ben mi evham yapiyorum
Cnm bende bugun 3 saat gezdim kasiklarimda batma oldu bebek sanki yigin gibi bir tarafta toplandi yolda ama aşağıda hissetmen tamamen tesadüf tur diye düşünüyorumKizlar size bsy sorcm acaba ben mi evham yapiyorum.. mesela carsiya avmye gidiyorum bikac saat geziyorum ya o gun aksam bebegin hareketlerini asagida hissediyorum bigun yatip dinleniyim yukari gobek cevreme cikiyo hareketleri.. sizde de boyle oluyo mu ya da boyle olmasi normal mi ben mi evham yapiyorum
Sana öyle geliyor olabilir mi
Gezmeyle alaka bir durum değildir bence
Yorulsan karnında sertlik kasık ağrısı olsa tamam da
Aynen oyle agri kasilma toplanma falan hissetmiyorum sadece evde dinlendigim gunler gobek cevremde hissediyorm ama disarda gezip geldgm gun asagida kasik bolgemde hissediyorum..hicbi agri fln olmamasindan ben de acaba bana mi oyle geliyo diye dusundm ama kafama da takilmiyo degil yaniCnm bende bugun 3 saat gezdim kasiklarimda batma oldu bebek sanki yigin gibi bir tarafta toplandi yolda ama aşağıda hissetmen tamamen tesadüf tur diye düşünüyorum
Ben sana yaptığım kekin fotosunu atsam. Ben kek yapıyorum dersin. Çok ama çok kötüyüm kek konusunda :) çoğunlukla kardeşime yaptırıyorum misafir gelecekse.Aynen valla
Benimde çayın yanına bişeyler yapma gibi bir becerim yoktu
Geçen hafta kek yaptım içi çiğ kaldı üstü yandı
Tuhaf bir şey oldu
Ben hala göbekte hissedemedim canım ayakları mı kafası mı bilmem bildiğin idrar torbasına yapışık. Hep orda hissediyorum.Kizlar size bsy sorcm acaba ben mi evham yapiyorum.. mesela carsiya avmye gidiyorum bikac saat geziyorum ya o gun aksam bebegin hareketlerini asagida hissediyorum bigun yatip dinleniyim yukari gobek cevreme cikiyo hareketleri.. sizde de boyle oluyo mu ya da boyle olmasi normal mi ben mi evham yapiyorum
Kesinlikle medicana derim ama tercih tabiki seninmerhaba arkadaşım bende koru ve medicana arasında kaldim. bakalim napcam :) cevap icin tesekkur ederim :)
Bende öyle Nadire’n göbek deliği civarında hissediyorum ama dediğim gibi çok nadir genelde aşağıda yaniBen hala göbekte hissedemedim canım ayakları mı kafası mı bilmem bildiğin idrar torbasına yapışık. Hep orda hissediyorum.
Pozisyonundan olabilir canim yakinda yer degisir ben de iste tam icim rahatliyo artik yukarda hissediyorum diyorm tam gobegmde hissediyorum sonra geri kasik bolgemde vurmaya basliyo bigunu bigununu tutmuyoBen hala göbekte hissedemedim canım ayakları mı kafası mı bilmem bildiğin idrar torbasına yapışık. Hep orda hissediyorum.
Bence fırından ya :)))Ben sana yaptığım kekin fotosunu atsam. Ben kek yapıyorum dersin. Çok ama çok kötüyüm kek konusunda :) çoğunlukla kardeşime yaptırıyorum misafir gelecekse.
Kiz ne var bi 3 yumurta az seker kabartma tozu pandispanya keki yap uzerine krem santi muz katla cikolatali sos oldu bittiHemencik nasıl pasta yaptın kıss
Ben her türlü yemek temizlik yapayım ama
Çayın yanına hiç bir şey yapmışlığım yok
Keki pisirirken once alt bolumu acacaksin kek kabarinca ust kismi acip pisireceksin.Bence fırından ya :)))
Yok sa kek bizden kaçmaz
Çok heves ediyorum açma poğaça filan yapan insanlara
Kizz ben de kek pisirme ozurluyum valla artik firindan diye karar verdm ben de denemedgm sey kalmadi kabartma tozuyla karbonatla yogurtla sutle ne yaptysam olmuyo ici hamur kaliyo hep puf puf kek yapanlara ozenmisimdirBence fırından ya :)))
Yok sa kek bizden kaçmaz
Çok heves ediyorum açma poğaça filan yapan insanlara
Maalesef koyamadıkKızlar erkek anaları isim koydunuz mu fikir verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?