2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben kk eski üyelerindenim burda tam 2 sene geçirdim ama nasip olmadi
Olmayacağını kabullendigim esnada korunmaya başlamıştım bazı sıkıntılardan dolayı ki hamile kaldım şuan 22 haftalik hamileyim araniza tekrardan dönüş yaptım

Merhaba bende vandayım :) listeye göz atarken fark ettim şehri

Ne guzel mucize olmus size, insaallah saglicakla kucaginiza alip buyutmek de nasib olsun

Merhaba kizlar... cadi kizim o kadar yoruyoki girip okuyamaz oldum iyice, aksam da bi lekelenme oldu kahverengi bu kadar gec haftada basina gelen varmi? Yarina randevu aldim hemen, ama merak icindeyim

Cok sevindim rabbim umudu kestigin sirada mucizesini gondermis sana insallah saglikla kucagina alirsin

Merhaba kizlar... cadi kizim o kadar yoruyoki girip okuyamaz oldum iyice, aksam da bi lekelenme oldu kahverengi bu kadar gec haftada basina gelen varmi? Yarina randevu aldim hemen, ama merak icindeyim
Kabizlik fln yasadin mi canm bazen o yuzden de olabiliyo

Cok sevindim rabbim umudu kestigin sirada mucizesini gondermis sana insallah saglikla kucagina alirsin
Evet canim Allah razi olsun
Tam herşeyi değiştirip yeni bir hayat yeni bir yol kararlarının üstüne bir yön olarak geldi mucizem o kadar sene uğraştım olmadi ama bir anda Rabbim nasip etti inşallah doğurmakta nasip olur cumlemize

Uyku düzenim altüst oldu. Uyandım bu saatte uyuyamıyorum.

Benimde öyle iki gecedir yine 3 te tuvalete kalkıp bel ağrısı yüzünden uyuyamıyorum offff

Yarın ne diyecekler bakalım. Geçmiş olsun cnm önemli değildir inşallah

Nisaberatim sağlıkla alırsın kucağına umarım. Hoşgeldin

Tamam canm ben de bitane cift katli yapayim muslin battaniye bitane cift kat 4tane de tek kat olck bi iki tanesini banyo sonrasi icin ayircm.. agiz mendillerini de cift kat dikeyim gitsin ozaman baya cikiyo ztn etrafindan cikan parcalardan
Canımm sen toplan kaç metre almışdın
Bide hiç dikiş makinelesi yok etrafta
Hazır alsam dünya paraya çıkar dimi

Şimdiden böyleysek 1den 3e kadar uyuyamadım. Şimdi de işe gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…