2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm sen toplan kaç metre almışdın
Bide hiç dikiş makinelesi yok etrafta
Hazır alsam dünya paraya çıkar dimi
Dunya paraya cikmasindan ziyade bu kdr yumusak ve kaliteli bulabildgm benim bikac marka vardi mothercare fln oralarda da 40tan basliyodu muslinler.. benim dikis makinem de mini kotu bsy insallah diker eger dikmezse mahalledeki terziye goturcem kenarlarini diksin diye canim.. ben toplamda 3bck 4 metre kadar almistim disarda hazir satilanlardan da az buyuk yapiyorum battaniye gibi kullancklrimi baya da cikti canim

Bana da tamcef verdi. O tamamen bitirmis arkadasim enfeksiyonu. Zaten gebelik kategorisi b. Doktor icmemen daha zararlı dedi.
Aynen canim gönülsüz gönülsüz içiyordum. Bende de ise yaradı.yani akıntı baya baya azaldı. İç çamaşırı yetistiremiyirdum. Seninle konuşmak iyi oldu. Tesekkur ederim.rabbim bebuslerimizi .Sağlıkla kulağımıza almayı nasip etsin.

Günaydın kızlar
Geç uyumayı deneyin birde
Geceler uzun erken uyuyunca gece uyanabilirsiniz Geç uyursanız sabaha kadar aralıksız uyuyabilirsiniz bence
Bende geceleri uyanıyordum ve bir daha uyuyamıyordum çözümü geç yatmakta buldum

Bende işe yaramadı . Ctesi 00:30 da yatmama rağmen 03 te ayaklandım. Dün gece biraz daha erken yattım daha çok uyudum hiçdeğilse.

Magnorm kullanıyordum, magnesium diasporale geçeceğim. Ağrıları kasılmaları daha iyi önlediğinden. Magnorm maalesef hiç işe yaramıyor. Eczanede o vardı sadece o yüzden magnorm almıştım. Gece uykularına da iyi geliyormuş. Sonuçları paylaşırım.

bende magnorm kullanıyorum, az kaldı zaten bahsettiğin ilaca geçeyim. dediğin gibi bacağıma kaç kramp girdi hatırlamıyorum. çat bölgesindeki ağrının geçeceğine inancım yok zaten ama vücudum paramparça gibi sanki tüm gün inşaatta çalışmışım öyle kemik kas ağrısı var

Amin insallah canim. Ben de tereddüt ettim basta ama sancilarim ağrılarım kesilince iyi ki icmisim dedim. Sana da sifa olsun insallah. :)

Ben diasporale geçtim. Ama 20 gün sonunda uykular yine felç oldu inşallah sende daha uzun sürer etki

Kızlar acilden geliyorum. Bursa'ya kardeşime geldim arabamızla. Dün de fazla yürüdüm gezdim. Bel ağrısıyla uyudum sabah bir kalktım iç çamaşırın tamamı ıslanmış. Neyse acile gittik iğrenç bir kadın doğumcu sadece 10 saniye ultrasonla baktı suyu iyi istersen ebe alttan elle muayene etsin dedi kabul etmedim. İdrar kan tahlili bile istemediler. Geçen hafta kendi doktoruma akıntımın olduğunu vajinamda ağrı olduğunu söylemiştim önemsemedi. Yarın Çanakkale'ye dönücez başka doktora gidicem. Sizce enfeksiyon mudur çok korktum on yaş yaşlandım resmen

fazla yorulduğun için akıntıdır bence, bebeğinin suyu iyiyse çok panik yapma, ama yine döndüğünde baktır istersen.

Gecmis olsun canım icini ferah tut ama baska bir hastaneyede gorun icin rahat etmeyecekse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…