2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evde iş güç yapmıyorsun herhalde
Gelip kaynanam mı yapıyor :)
Bak Bugün benim gene temizlik günüm
Dinle dinlene yapıyorum
yok canım 3 te kalktım saat 6 ya kadar temizlik yaptım fırına yemek attım, kayınvalideme çıktım. kumaş almıştım takım dikti sağolsunpazarda çamaşırları filan hallettim .yine kayınvalideme çıktım derken hafta sonu bitti. arkadaşa mevlite bile gidemedim 2 vesaitlik yerdi gözüm kesmedi taksi ile git gel dedi eşim baktım oda maliyetli olacakzaten işyerime yakın bi gün öğle arasında uğrarım dedim

Bende işe yaramadı . Ctesi 00:30 da yatmama rağmen 03 te ayaklandım. Dün gece biraz daha erken yattım daha çok uyudum hiçdeğilse.
Aman ne bileyim bende işe yarayınca belki sizde de etkili olur dedim
Evime dönünce kesin bende sabahlara kadar kıvranırım

Mutlaka gitmeliyim tahlil yapsınlar bana da yapıldı idrar kan falan doktor hemen sende akıntı var mi dedi. Bende var dedim ilaca başladık...

Elf17ahm geçmiş olsun canım maalesef bazı hastaneler de çok ilgisiz davranabiliyorlar en kısa zamanda kendi doktoruna görün

Takımı sana mı dikti
Bebişemi dikti acaba :)
Oo temizlikte yapılmış
Kayınvalidede ihmal edilmemiş aferin kısss
Bende işte dolmuş metro filan yasak binemiyorum
Taksi ile gitmem gerekiyor Onuda maliyet fazla diye biri şeye çıkmak istemiyorum

Canim seninki duzken duruyor hiç olmasa benimkinde o da yok bi de avucumu koyunca altinda buzulmeyi cok seviyor saniyesinde avucumu hissediyor kerata :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…