Ben diasporale geçtim. Ama 20 gün sonunda uykular yine felç oldu inşallah sende daha uzun sürer etki
Hangisi saşe mi? direkt mi? pastil mi?
İnternetten sipariş vereceğim.
Bir göbek güncellemesi de benden :)Eki Görüntüle 2211642
Vaaaaaayyy, çok hoş çıkmışsın. Topuklu ayakkabı falan.
Evde iş güç yapmıyorsun herhaldeya canım gözümü açamadım ki eşimde çalışıyordu, 3 dönüm bostan yan gel yat osman
yok canım 3 te kalktım saat 6 ya kadar temizlik yaptım fırına yemek attım, kayınvalideme çıktım. kumaş almıştım takım dikti sağolsunEvde iş güç yapmıyorsun herhalde
Gelip kaynanam mı yapıyor :)
Bak Bugün benim gene temizlik günüm
Dinle dinlene yapıyorum
çok hoş gözüküyosunBir göbek güncellemesi de benden :)Eki Görüntüle 2211642
günaydın , keyifsiz gibisinGunaydin kizlar
Aman ne bileyim bende işe yarayınca belki sizde de etkili olur dedimBende işe yaramadı . Ctesi 00:30 da yatmama rağmen 03 te ayaklandım. Dün gece biraz daha erken yattım daha çok uyudum hiçdeğilse.
Mutlaka gitmeliyim tahlil yapsınlar bana da yapıldı idrar kan falan doktor hemen sende akıntı var mi dedi. Bende var dedim ilaca başladık...Kızlar acilden geliyorum. Bursa'ya kardeşime geldim arabamızla. Dün de fazla yürüdüm gezdim. Bel ağrısıyla uyudum sabah bir kalktım iç çamaşırın tamamı ıslanmış. Neyse acile gittik iğrenç bir kadın doğumcu sadece 10 saniye ultrasonla baktı suyu iyi istersen ebe alttan elle muayene etsin dedi kabul etmedim. İdrar kan tahlili bile istemediler. Geçen hafta kendi doktoruma akıntımın olduğunu vajinamda ağrı olduğunu söylemiştim önemsemedi. Yarın Çanakkale'ye dönücez başka doktora gidicem. Sizce enfeksiyon mudur çok korktum on yaş yaşlandım resmen
Kuzum senin bulantılar ne alemdegünaydın , keyifsiz gibisin
Takımı sana mı diktiyok canım 3 te kalktım saat 6 ya kadar temizlik yaptım fırına yemek attım, kayınvalideme çıktım. kumaş almıştım takım dikti sağolsunpazarda çamaşırları filan hallettim .yine kayınvalideme çıktım derken hafta sonu bitti. arkadaşa mevlite bile gidemedim 2 vesaitlik yerdi gözüm kesmedi taksi ile git gel dedi eşim baktım oda maliyetli olacak zaten işyerime yakın bi gün öğle arasında uğrarım dedim
O kadar kotu ruyalar goruyorum ki artik gun boyu etkisinden cikamiyorumgünaydın , keyifsiz gibisin
Plasenta asidaymis birazİnşallah Önemli bir şey değildir
Sabah çıkınca bize de yaz
Canim seninki duzken duruyor hiç olmasa benimkinde o da yok bi de avucumu koyunca altinda buzulmeyi cok seviyor saniyesinde avucumu hissediyor kerata :)))canım aynı durumdayım. gece boyu bi rht ettirmedi. sağa dönüom sağı tekmükler,sola dönüom solda kıpırdar itttirir,bi düz yatınca duruo bu kıze düz yatmakta uzun süreli zararlı. bunu ben düzde uyutup,yavaştan sola dönüyorum ay ilahi yaaa şimdiden küçücük totosuyla başladı yönlendirmeye.. şimdide evi eşim süpürdü ben siliyorum,yüne kıpır kıpır. yavrucum uyusana? ne güzel sarsıntı fln var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?