- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Sagol kuzumm
Gecmis olsun canım benim..Plasenta asidaymis birazbence o yuzden olmustur dedi. iliski yasakladi, agir is yapma dedi. Haftaya gel goriyim dedi iste.. boyle canim. Gelmisken sekeri de verdiler actim, bekliyorum
Cok saol canim.Gecmis olsun canım benim..
Şimdiden çağırma uyursun inşallah :))Aman ne bileyim bende işe yarayınca belki sizde de etkili olur dedim
Evime dönünce kesin bende sabahlara kadar kıvranırım
Çok fazlaydı o yüzden panikledim. Seninde vajina ağrın vardı sanırım. Hala devam ediyor mufazla yorulduğun için akıntıdır bence, bebeğinin suyu iyiyse çok panik yapma, ama yine döndüğünde baktır istersen.
Sağol canım maalesef . Bide sözde kadın doğum hastanesi olacakElf17ahm geçmiş olsun canım maalesef bazı hastaneler de çok ilgisiz davranabiliyorlar en kısa zamanda kendi doktoruna görün
Geçmiş olsun canım. Suyu iyiyse akıntıdır bence de. Benim de geçen haftalarda her gün gelen su gibi akıntım vardı. Amniyon sıvısı zannedip çok stres yapmıştım. Kontrolde suyum azıcık fazla bile çıktı. İçini ferah tut ama başka bir doktora gitmekte de fayda var. İçin rahatlar.Kızlar acilden geliyorum. Bursa'ya kardeşime geldim arabamızla. Dün de fazla yürüdüm gezdim. Bel ağrısıyla uyudum sabah bir kalktım iç çamaşırın tamamı ıslanmış. Neyse acile gittik iğrenç bir kadın doğumcu sadece 10 saniye ultrasonla baktı suyu iyi istersen ebe alttan elle muayene etsin dedi kabul etmedim. İdrar kan tahlili bile istemediler. Geçen hafta kendi doktoruma akıntımın olduğunu vajinamda ağrı olduğunu söylemiştim önemsemedi. Yarın Çanakkale'ye dönücez başka doktora gidicem. Sizce enfeksiyon mudur çok korktum on yaş yaşlandım resmen
Akıntı kokusuz ve kaşıntı olmadığı için doktorum gerek görmedi. Vajina ağrısına da normal dedi ama yarın tahlil isticemMutlaka gitmeliyim tahlil yapsınlar bana da yapıldı idrar kan falan doktor hemen sende akıntı var mi dedi. Bende var dedim ilaca başladık...
Geçmiş olsun canım. Doktorun söylediklerini yaparsan sorun olmaz bence. Dikkatli olmakta her zaman fayda var. Umarım şeker sorunsuz çıkar. Ben de çarşamba şeker için gideceğim.Plasenta asidaymis birazbence o yuzden olmustur dedi. iliski yasakladi, agir is yapma dedi. Haftaya gel goriyim dedi iste.. boyle canim. Gelmisken sekeri de verdiler actim, bekliyorum
Bende dün aynı sebepten endişelenmiştim. Bugün turnusol kağıdı koyduk. Renk değişikliği olmadı. Galiba haftalar ilerledikçe akıntıda artıyor.Sağol canım maalesef . Bide sözde kadın doğum hastanesi olacak
Sağol canım.benimde geliyor normalde önemsemiyorum ama bu sefer okadar fazlaydıki şok oldum. Bide çok gezdim ya yoruldum neyime benim gezmekGeçmiş olsun canım. Suyu iyiyse akıntıdır bence de. Benim de geçen haftalarda her gün gelen su gibi akıntım vardı. Amniyon sıvısı zannedip çok stres yapmıştım. Kontrolde suyum azıcık fazla bile çıktı. İçini ferah tut ama başka bir doktora gitmekte de fayda var. İçin rahatlar.
Bende çok kötü rüyalar görüyorumO kadar kotu ruyalar goruyorum ki artik gun boyu etkisinden cikamiyorum
Benimde çok şükür renk değişikliği olmadı ama daha önce hiç bu kadar akıntı gelmemişti. Ayakta çok kaldım belki o yüzdenBende dün aynı sebepten endişelenmiştim. Bugün turnusol kağıdı koyduk. Renk değişikliği olmadı. Galiba haftalar ilerledikçe akıntıda artıyor.
Çok geçmiş olsun kuZummPlasenta asidaymis birazbence o yuzden olmustur dedi. iliski yasakladi, agir is yapma dedi. Haftaya gel goriyim dedi iste.. boyle canim. Gelmisken sekeri de verdiler actim, bekliyorum
Sağol canım. Yarın kendi doktoruma yaptırıcam.Elf17ahm geçmiş olsun canım çok ilgisiz davranmışlar cidden. İdrar kültürü yaptır kesinlikle. Önemli bişey değildir inş.
Kuzum masallah hiic belli degil burda :) gorsem hic hamile demem :)Eki Görüntüle 2211682 Günaydın güzel ve uykusuz annişler nasılsınız? Ben d Erbuğ Ece 3 te kaldım 6 gibi dalmışım.7 de alarm çaldı. Uykusuzluk bende tavan durumda gece 12 de yatmış olmama rağmen.Atom heart mother canım çok dikkat et kendine. gokceyener süslenmek güzeldir:) çok hoş foton. Ben de bir göbek fotosu koyuyorum. Ama ben de bir gün elbiseli foto atacağım pantolonla göbeğim çok belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?