2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esut85 ay evet bizdede durum boyle nereye dönüp yatsam ordan vuruyor 3 gecedir...
acaba rahat mı degil neden boyle yapıyor diyorum doktora bir soracagım gittigimde

Geçmiş olsun canım. Suyu iyiyse akıntıdır bence de. Benim de geçen haftalarda her gün gelen su gibi akıntım vardı. Amniyon sıvısı zannedip çok stres yapmıştım. Kontrolde suyum azıcık fazla bile çıktı. İçini ferah tut ama başka bir doktora gitmekte de fayda var. İçin rahatlar.

Mutlaka gitmeliyim tahlil yapsınlar bana da yapıldı idrar kan falan doktor hemen sende akıntı var mi dedi. Bende var dedim ilaca başladık...
Akıntı kokusuz ve kaşıntı olmadığı için doktorum gerek görmedi. Vajina ağrısına da normal dedi ama yarın tahlil isticem

Plasenta asidaymis biraz bence o yuzden olmustur dedi. iliski yasakladi, agir is yapma dedi. Haftaya gel goriyim dedi iste.. boyle canim. Gelmisken sekeri de verdiler actim, bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Doktorun söylediklerini yaparsan sorun olmaz bence. Dikkatli olmakta her zaman fayda var. Umarım şeker sorunsuz çıkar. Ben de çarşamba şeker için gideceğim.

Sağol canım.benimde geliyor normalde önemsemiyorum ama bu sefer okadar fazlaydıki şok oldum. Bide çok gezdim ya yoruldum neyime benim gezmek

Elf17ahm geçmiş olsun canım çok ilgisiz davranmışlar cidden. İdrar kültürü yaptır kesinlikle. Önemli bişey değildir inş.

Bende dün aynı sebepten endişelenmiştim. Bugün turnusol kağıdı koyduk. Renk değişikliği olmadı. Galiba haftalar ilerledikçe akıntıda artıyor.
Benimde çok şükür renk değişikliği olmadı ama daha önce hiç bu kadar akıntı gelmemişti. Ayakta çok kaldım belki o yüzden

Plasenta asidaymis biraz bence o yuzden olmustur dedi. iliski yasakladi, agir is yapma dedi. Haftaya gel goriyim dedi iste.. boyle canim. Gelmisken sekeri de verdiler actim, bekliyorum
Çok geçmiş olsun kuZumm
Her an dikkatlı olmamış lazım
Bazen iyiyiz diye gezip iş güç Peşine koşuyoruz ama demek ki yanlış yapıyoruz

Günaydın güzel ve uykusuz annişler nasılsınız? Ben d Erbuğ Ece 3 te kaldım 6 gibi dalmışım.7 de alarm çaldı. Uykusuzluk bende tavan durumda gece 12 de yatmış olmama rağmen. Atom heart mother canım çok dikkat et kendine. gokceyener süslenmek güzeldir:) çok hoş foton. Ben de bir göbek fotosu koyuyorum. Ama ben de bir gün elbiseli foto atacağım pantolonla göbeğim çok belli olmuyor.

Kuzum masallah hiic belli degil burda :) gorsem hic hamile demem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…