Evet canım genelde çok dar elbise giyersem anlıyorlar. Kimse anlamıyor henüz.Kuzum masallah hiic belli degil burda :) gorsem hic hamile demem :)
bana dikti canım,kayınvalidemle epey verimli bir haftasonu geçirdikTakımı sana mı dikti
Bebişemi dikti acaba :)
Oo temizlikte yapılmış
Kayınvalidede ihmal edilmemiş aferin kısss
Bende işte dolmuş metro filan yasak binemiyorum
Taksi ile gitmem gerekiyor Onuda maliyet fazla diye biri şeye çıkmak istemiyorum
evet ediyor,geçecek umudumda yok açıkçası doğumdan sonra geçse onada razıyım. ayaktayken yada otururken sabit pozisyonda yok ne zaman ayak ayak üstüne atıcam, yada yatakta dönücem o zaman ölüyorum ağrıdanÇok fazlaydı o yüzden panikledim. Seninde vajina ağrın vardı sanırım. Hala devam ediyor mu
benim rüyalardan da kaç sezonluk diziler çıkar. en son eşim annemi evden kovuyorduO kadar kotu ruyalar goruyorum ki artik gun boyu etkisinden cikamiyorum
ben bulantı anlamında çok çekmedim canım, ağrım vardı benim birde psikolojik travmalarımKuzum senin bulantılar ne alemde
Sende çok çekenler listesindeydin benim gibi nasıl oldun
ya maşallah hiç fazlalık yok göbiş bile usturuplu :) biz olduk dubaEki Görüntüle 2211682 Günaydın güzel ve uykusuz annişler nasılsınız? Ben d Erbuğ Ece 3 te kaldım 6 gibi dalmışım.7 de alarm çaldı. Uykusuzluk bende tavan durumda gece 12 de yatmış olmama rağmen.Atom heart mother canım çok dikkat et kendine. @gokceyener süslenmek güzeldir:) çok hoş foton. Ben de bir göbek fotosu koyuyorum. Ama ben de bir gün elbiseli foto atacağım pantolonla göbeğim çok belli olmuyor.
çok geçmiş olsun, tam aylar ilerledi rahatladık diyoruz ama başka başka sıkıntılar çıkıyor bunada şükür. inşallah plasenta tekrar olması gereken yere çıkar istirahatlePlasenta asidaymis birazbence o yuzden olmustur dedi. iliski yasakladi, agir is yapma dedi. Haftaya gel goriyim dedi iste.. boyle canim. Gelmisken sekeri de verdiler actim, bekliyorum
Çok geçmiş olsun kuZumm
Her an dikkatlı olmamış lazım
Bazen iyiyiz diye gezip iş güç Peşine koşuyoruz ama demek ki yanlış yapıyoruz
Saolun kizlar... gercekten hic mi hic dikkat etmiyordum, dikkat etmek lazim, kritik zamanlar. Temizlik diye olmemek lazim september, gobegin cok hos ayrica kilo milo da yok sende takip durma zynp :)Eki Görüntüle 2211682 Günaydın güzel ve uykusuz annişler nasılsınız? Ben d Erbuğ Ece 3 te kaldım 6 gibi dalmışım.7 de alarm çaldı. Uykusuzluk bende tavan durumda gece 12 de yatmış olmama rağmen.Atom heart mother canım çok dikkat et kendine. @gokceyener süslenmek güzeldir:) çok hoş foton. Ben de bir göbek fotosu koyuyorum. Ama ben de bir gün elbiseli foto atacağım pantolonla göbeğim çok belli olmuyor.
Vallahi bende anlamadim bu nasil hamilelik allah beterinden korusunda... ilkinde gormedigim seyleri de goruyorum. Istirahat ve ben... o da imkansizçok geçmiş olsun, tam aylar ilerledi rahatladık diyoruz ama başka başka sıkıntılar çıkıyor bunada şükür. inşallah plasenta tekrar olması gereken yere çıkar istirahatle
Ne şanslı gelinsin maşalllahbana dikti canım,kayınvalidemle epey verimli bir haftasonu geçirdikaynen öyle taksiyle maliyetli oluyor oturuyorum oturduğum yerde
Benimde son bir iki haftadır var dediğin gibi sağa sola dönmek isterken daha fazla oluyor.enfeksiyon da bu ağrıya sebep olurmuş sanırımevet ediyor,geçecek umudumda yok açıkçası doğumdan sonra geçse onada razıyım. ayaktayken yada otururken sabit pozisyonda yok ne zaman ayak ayak üstüne atıcam, yada yatakta dönücem o zaman ölüyorum ağrıdan
Teşekkürler canımElf17ahm canım sana da geçmiş olsun.
Canim banada plesenta asagida dedi ama zamanla yukari cikabiliyomus insallah cikar bakalim bende tekrar kontrole gidicem bu hafta dinlnmek mumkun degil zaten cocuk oluncaVallahi bende anlamadim bu nasil hamilelik allah beterinden korusunda... ilkinde gormedigim seyleri de goruyorum. Istirahat ve ben... o da imkansizayrintili da niye soylemedi bebegin esi asigda diye onu da bilmiyorum tuhaf tuhaf isler
Oyyy ne tatli gobusEki Görüntüle 2211682 Günaydın güzel ve uykusuz annişler nasılsınız? Ben d Erbuğ Ece 3 te kaldım 6 gibi dalmışım.7 de alarm çaldı. Uykusuzluk bende tavan durumda gece 12 de yatmış olmama rağmen.Atom heart mother canım çok dikkat et kendine. @gokceyener süslenmek güzeldir:) çok hoş foton. Ben de bir göbek fotosu koyuyorum. Ama ben de bir gün elbiseli foto atacağım pantolonla göbeğim çok belli olmuyor.
İki oda topladım İnan ki hemen ayaklarım ağrıdıSaolun kizlar... gercekten hic mi hic dikkat etmiyordum, dikkat etmek lazim, kritik zamanlar. Temizlik diye olmemek lazim september, gobegin cok hos ayrica kilo milo da yok sende takip durma zynp :)
Sende bi foto atsana eminim sende fit annesindir sana oyle geliyodurya maşallah hiç fazlalık yok göbiş bile usturuplu :) biz olduk duba
Kuzummm hiç belli değil vallaEki Görüntüle 2211682 Günaydın güzel ve uykusuz annişler nasılsınız? Ben d Erbuğ Ece 3 te kaldım 6 gibi dalmışım.7 de alarm çaldı. Uykusuzluk bende tavan durumda gece 12 de yatmış olmama rağmen.Atom heart mother canım çok dikkat et kendine. @gokceyener süslenmek güzeldir:) çok hoş foton. Ben de bir göbek fotosu koyuyorum. Ama ben de bir gün elbiseli foto atacağım pantolonla göbeğim çok belli olmuyor.
Sende bi foto atsana eminim sende fit annesindir sana oyle geliyodur
Farkinda olmadan idrar kacirmis da olabilirsin, benimde gecen hafta oyle oldu, kostum doktora yine, muhtemelen kacirmissindir dedi muayeneden sonra. Vallahi hic belli olmuyorSağol canım.benimde geliyor normalde önemsemiyorum ama bu sefer okadar fazlaydıki şok oldum. Bide çok gezdim ya yoruldum neyime benim gezmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?