2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim banada plesenta asagida dedi ama zamanla yukari cikabiliyomus insallah cikar bakalim bende tekrar kontrole gidicem bu hafta dinlnmek mumkun degil zaten cocuk olunca
Plasenta previa yakin arkadasimdan iyi bildigim bi durum. Yukari cikmadigi gibi, baska seyleri de tetikleyebiliyor, (gebelik zehirlenmesi ile dogum yapti acil) sonuc saglikli bebek dunyaya getirdi ama cok zor oldu 1800kg di. Gercekten bakimi incelik istiyordu. Senin ilk gebelik mi canim? Insallah cikar yukari

Aynen bak bende pek konusmam ama, evi temizlemeden duramayan bi ruh hastayim. Azalttim simdi. Her gun bi supuruyorum o kadar. Birak cami mami, birak anacim pis kalsin

Yok canim 2. Gebelik benim iyi dusunelim iyi olsun insallah yukari cikar ben oyle inaniyorum

Kızlar bir derdim var bölümünü lütfen bir süre girip okumayın
Canımızı sıkacak bizi üzecek bir konu ben okumuş bulundum ve kötü oldum
Sizler bir süre o bölüme bakmayın Canlar

Aynen bak bende pek konusmam ama, evi temizlemeden duramayan bi ruh hastayim. Azalttim simdi. Her gun bi supuruyorum o kadar. Birak cami mami, birak anacim pis kalsin
Kendimi temizlik arkadaşı buldum
Ben her gün ev süpürdüğüm için bana laf söylüyor arkadaşlar ama valla sanki evime toz ve saç yağıyor gibi oluyor
Evi süpürdüm tozları aldım ama silmeye hiç halim Yok bu gün
Akşam üstü belki bir kuvvetle silerim
Aklımda camlar da valla :))

Midem çok bulandi bugun nedense. Sirf bu yuzden daha kotu olurum diye seker yukleme yaptiramadim. Insallah yarin iyi olurum.

Vallahi bende anlamadim bu nasil hamilelik allah beterinden korusunda... ilkinde gormedigim seyleri de goruyorum. Istirahat ve ben... o da imkansiz ayrintili da niye soylemedi bebegin esi asigda diye onu da bilmiyorum tuhaf tuhaf isler
Canım bana da kendi dr um söyledi aşağıda olduğunu. Ayrıntılıya bakan dr 24. Haftadan sonra düzelir demişti. Çok önemsememişti.

Plasenta asidaymis biraz bence o yuzden olmustur dedi. iliski yasakladi, agir is yapma dedi. Haftaya gel goriyim dedi iste.. boyle canim. Gelmisken sekeri de verdiler actim, bekliyorum
Geçmiş olsun canım
Yaaa son zamanlarda ne kadar çok duyar oldum
Plasenta aşağıda diye
Bazen bende endişeleniyorum bende de var mıdır öyle bir durum acaba

Sagol kuzumm
Buyudu artık gobuslerimiz ben son birkac haftada sistim sanki inanamıyor insan
Ben cidden şiştim ama çorabımı çıkarınca farkediyorum bildiğin izi çıkıyor bileğim de
Yüzüm de şiş geliyor gözüme
Sanırım tuzdan oluyor

Şimdiden çağırma uyursun inşallah :))
Kendimi biliyorum canım benim
Hani ödleğim ya
Eşim göreve gidince korkudan bile uyuyamam
1 aydır kafam rahattı

Sağol canım maalesef . Bide sözde kadın doğum hastanesi olacak
Daha ilgili olur diyorlar orası için aynen
Ben hiç gitmedim hayatım da
Neyse geçti gitti sıkma canını
3 aylık göbek bu
Sen bizi mi kekliyorsun
Arşivden attın bu fotoyu dimi
Eğer öyle değilse biraz anlatabilirim kendi halime
Kuzummm hiç belli değil valla
Benim göbek durumumdan sonra kimsenin göbeği fazla gelmiyor bana
Nurbal27 göbeği merak ediyorum bide
Senin göbüşle benim göbüş kapışır ama benim ki seninkini döver
Üstelik senin haftan benden ileride
Sanırım kilo alıyorum şişiyorum ama Eliskuş hala küçük
Kilo almış mıdır acaba

Kızlar bir derdim var bölümünü lütfen bir süre girip okumayın
Canımızı sıkacak bizi üzecek bir konu ben okumuş bulundum ve kötü oldum
Sizler bir süre o bölüme bakmayın Canlar
Söylemeseydin bakmazdım
Hiç bakmıyorum çünkü
Ama meraktan oraya gidiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…