KuZum hediye gelmişti bana internet cidden çok cici şeyler vartabiki ilerde baska sey icinde kullanilir nterntten felan mi aldn cnm ben rizedeyim de buralardabole guzel seylerbpek bulunnuyor
KuZum hediye gelmişti bana internet cidden çok cici şeyler var
Bide Rize de de mutlaka satan yerler vardır
Ama netten bak bulursun
Ya güldürdün beniEvet benim dinlediğim de zaten meditasyon müzikleri falandı. Sessizlik iyi oluyordu gerçekten. Ayrıca 4cm açıklık olduktan sonra nereye fırlattığımı bilmediğimden kulaklığı kaybettim.
Tıpkısının aynısı benKiz biraz once yazdimki simdide senin yazini gordum valla bende konusturmadim
Annem arada odadan cikiyodu cikiyo diyede kiziyodun
Odada esimle konusuyo konusuyolar diyede kiziyodum :))
Deniz olabilir mi? Ben de oğlum için düşünüyorum da deniz ismi hoşuma gidiyor ama E ile başlasın takıntımı atamadığımdan karar veremedimolmaz dunurcumm ben sensiz ne yaparım
Kız ne bozuyorsun aramı dunurumlegül gibi geciniyoruzz
Bendeee erkek bebiş isim önerileri bekliyorum ama kriterimiz cok esim sagolsun
-İcinde tr karakterli harf gecmeyecek
-sert unsuzleri icermeyecek,
-anlamı guzel olacak
-mumkunse unisex olacak
-......................................
O ne la oyle
Oyle isim mi olur
O yuzden bulamiyonuz
Oglum olsaydi mert kaan koyucaktim
Ya güldürdün beniben o zamanlar yine bu forumda takılıyordum benden önce doğum yapanlardan biri yazmıştı hani sancı nasıl bişey diye soranlara. Vallahi önüne gelene çakasın geliyor demişti cidden de öyleydi daha iyi bi tabire rastlamadım.
Tıpkısının aynısı ben
Deniz olabilir mi? Ben de oğlum için düşünüyorum da deniz ismi hoşuma gidiyor ama E ile başlasın takıntımı atamadığımdan karar veremedim
Menderes in neresi unisex dunurcugumMert, Sarp bence guzel isim ama sert bitiyormus esime gorezor begeniyor bizimki
Aynen canımm Deniz gibi duruyor bizimde :)
Ben Menderes istiyorum basına yada sonuna koyarız onu da... kıvrıla kıvrıla akan nehir ege de cok guzel
Sağol canım bugün ekstra bir soğuk var eldiven bere idare ediyorum. Belim çok ağrıyor nedense ayrılacak sanki belim yerindenDisarda olanlara Allah yardim etsin okula gittim geldim ama dondummmm
Bide kapinin onunde arabaya bindim kapinin onunde inmeme ragmen.
Bide artik okula gidip gelmek bile beni zorluyor hic yurumuyorum ustelik asansorle inip cikiyorum arabadan hic inmiyorum bile.
-Piraye sen nasil dayaniyon isin cok zor Allah yardimcin olsun bacim
Bayıldımmm bende bakayım simdiİnstagramda pijamafirtinasi diye bi sayfa var. Yüzde 10 indirim ve kargo bedava kampanyası var 4 gün boyunca. Ben şunu çok beğendim 135 lira nasıl sizce? Pamuk satenmiş. Pijamadiyarinda da var aynısı. Fiyat için yazdım cevap bekliyorum ordan.
Pijamadiyarını sen mi söylemiştin mickey li pijamaları ordan mı almıştın
@SEPTEMBER LOVE
Çok güzelmişİnstagramda pijamafirtinasi diye bi sayfa var. Yüzde 10 indirim ve kargo bedava kampanyası var 4 gün boyunca. Ben şunu çok beğendim 135 lira nasıl sizce? Pamuk satenmiş. Pijamadiyarinda da var aynısı. Fiyat için yazdım cevap bekliyorum ordan.
@SEPTEMBER LOVE
aaaa askolsun alındım amaMenderes in neresi unisex dunurcugum
Kerimcan Durmaz daha unisex bence
Yok kuZum ben oradan almadım benim aldığım Yeri bulup hemen etiket yapacam. Sanaİnstagramda pijamafirtinasi diye bi sayfa var. Yüzde 10 indirim ve kargo bedava kampanyası var 4 gün boyunca. Ben şunu çok beğendim 135 lira nasıl sizce? Pamuk satenmiş. Pijamadiyarinda da var aynısı. Fiyat için yazdım cevap bekliyorum ordan.
@SEPTEMBER LOVE
Olur canım sağolYok kuZum ben oradan almadım benim aldığım Yeri bulup hemen etiket yapacam. Sana
Benim aldığım yer biraz daha uygun fiyatları ama ürünleri aynı
Canım malum yatıyorum.dikisim mi rahim mi anlamadım cız cız batıyor.bir yere gidemiyorum yarıyorum.buraya da hep sıkıntımı yazıyorum haliyle o yüzden canınızı sıkmak istemiyorum.bayağı yoruldum artık .inan sadece wc ve doktor için kalkıyorum.yattığım yerden yardımcı kadını eşini kızımı yönetmek çok zor.artık etrafındakiler de gıcık kapıyor benden...sen nasılsın..bak bana bir dokun bin ah işit...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?